Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
4.250
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Το Auto Detect Encoding ήταν στο off.

Προσπάθησα διάφορα αλλά τίποτα.

Είπα να δοκιμάσω έχοντας περάσει την ταινία στον σκληρό.
Και ξαφνικά όλα καλά!! Την έπαιζε κανονικά με υπότιτλους (την ταινία εννοώ..).

Προφανώς δεν παίζει ξεχωριστούς υπότιτλους μέσω δικτύου (ethernet) ή τουλάχιστον μόνο αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω εγώ.

Δεν ξέρω αν ήταν γνωστό ή δεν έδωσα καλά να το καταλάβετε. Κρίμα πάντως.. αλλά μικρό το κακό.
Εχοντας τα δυο προηγουμενα μοντελα δεν ειχα ποτε προβλημα με τους υποτιτλους συνδεμενα και τα δυο μηχανηματα με ethernet. Απλα θα πρεπει ο φακελος που εχεις τους υποτιτλους να εχει ακριβως την ιδια ονομασια με τον φακελο της ταινιας. Αλιως θα κανεις μετονομασια. Πχ αν ο φακελος της ταινιας της ταινιας λεγεται "the rite" ο φακελος με τους υποτιτλους θα πρεπει να λεγεται "the rite.srt". Ελεγξετο και πες μας.

Reaction score
4.250

Οπο στολη στο τριτο το ενα παει ....δωρο?:116: Ετοιμασου!

Reaction score
0

Οκ, Δεν μου απαντησατε ακομα μερ το Internet .
Συνδεεται κανονικα οπου θες εσυ ή σε συγκεκριμενες μονο σε σελιδες. Οτι δεν υποστιριζει flash ειναι προβλημα?

Reaction score
1

Εχοντας τα δυο προηγουμενα μοντελα δεν ειχα ποτε προβλημα με τους υποτιτλους συνδεμενα και τα δυο μηχανηματα με ethernet. Απλα θα πρεπει ο φακελος που εχεις τους υποτιτλους να εχει ακριβως την ιδια ονομασια με τον φακελο της ταινιας. Αλιως θα κανεις μετονομασια. Πχ αν ο φακελος της ταινιας της ταινιας λεγεται "the rite" ο φακελος με τους υποτιτλους θα πρεπει να λεγεται "the rite.srt". Ελεγξετο και πες μας.
Έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα και το γνωρίζω αυτό και λογώ pc.
Δεν μου στέκει ρε γαμώτο και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Από την στιγμή που το med βλέπει το δίκτυο και παίζει την ταινία θα έπρεπε να παίζει και τους υπότιτλους σύμφωνα μα τα λεγόμενα σας. Είναι δυνατόν να φταίει κάτι με την συνδεσμολογία;;Δεν νομίζω..

Εσύ απλά έκανες δίκτυο μόνο με med; Αν ναι μήπως μεταξύ των med δουλέυει, αλλά όταν το med διαβάζει τον σκληρό στο pc δεν παίζει (ξεχωριστούς) υπότιτλους; Σκέψεις κάνω ο άμοιρος..

Ακούω ιδέες..

Εναλλακτικά περιμένω Λεωνίδα..

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Συνδεεται κανονικα οπου θες εσυ ή σε συγκεκριμενες μονο σε σελιδες. Οτι δεν υποστιριζει flash ειναι προβλημα?
Απο το user manual :

INTERNET MEDIA STREAMS
Internet Media consists of YouTube, YouTubeXL, Picassa, Buddy Link, Video Podcasts, Yahoo News,
Shoutcast Radio, Flickr, Yahoo Finance, facebook, twitter, and Web Browser.
Internet Media is launched from the Home Page or Home Page strip. The Web Browser and Social Media requires a USB compatible keyboard /mouse for correct system operation. The contents of the Internet Media can change depending on legal circumstances at the time and Sanji are not esponsible for external changes.

Αν διαβασεις ολη τη παρουσιαση, θα δεις οτι σερφαρει κανονικα στο ιντερνετ ( πχ. ποστ #25 )

Δεν γνωριζω αν υποστηριζει flash η οχι. Που ειδες οτι δεν υποστηριζει ?

Reaction score
10

Έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα και το γνωρίζω αυτό και λογώ pc.
Δεν μου στέκει ρε γαμώτο και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Από την στιγμή που το med βλέπει το δίκτυο και παίζει την ταινία θα έπρεπε να παίζει και τους υπότιτλους σύμφωνα μα τα λεγόμενα σας. Είναι δυνατόν να φταίει κάτι με την συνδεσμολογία;;Δεν νομίζω..

Εσύ απλά έκανες δίκτυο μόνο με med; Αν ναι μήπως μεταξύ των med δουλέυει, αλλά όταν το med διαβάζει τον σκληρό στο pc δεν παίζει (ξεχωριστούς) υπότιτλους; Σκέψεις κάνω ο άμοιρος..

Ακούω ιδέες..

Εναλλακτικά περιμένω Λεωνίδα..
Αν δεν ειναι bug, που θα πρεπει να το τεσταρουμε και να το αναφερουμε ωστε να διορθωθει, τοτε κατι αλλο μπορει να παιζει.
Στο κανει μονο απο δικτυο η και απο το σκληρο ?

Θεμα συνδεσμολογιας η firmware δεν ειναι, μην το ψαχνεις εκει.

Reaction score
10

@chipicao

Διαβασα πιγο πιο κατω οτι παιζει κανονικα απο το σκληρο.
Κανε την εξης δοκιμη :
Κανε ενα directory και βαλε μεσα μια ταινια και τους υποτιτλους , αλλα καντα rename σε κατι πολυ απλο, χωρις συμβολα.
πχ πες τα : movie1.mkv , movie1.srt η a.mkv , a.srt

κανε τη δοκιμη και πες μας τι εγινε....

Αν δεν τα δει, νομιζω οτι παμε για bug report.
Aν τα δει, κατι παιζει με τους χαρακτηρες στο PC και δεν μπορει να διαβασει.

Reaction score
1.458

Δεν είναι θέμα firmware του med500x2.
Κανονικά παίζει εξωτερικούς υπότιτλους με δίκτυο smb & nfs.
Με δίκτυο dlna/upNp ΔΕΝ παίζει εξωτερικούς υπότιτλους,αφου αυτό το πρωτόκολλο δεν τους υποστηρίζει.

@chipicao σε τι δίκτυο συνδέεσαι με τον υπολογιστή?

Reaction score
1.458

Συνδέεται σε όλες τις σελίδες,είναι απαραίτητο να του έχεις συνδέσει πληκτρολόγιο για πιο εύκολη πλοήγηση.Ο browser που έχει είναι βέβαια αργός σε σχέση με του υπολογιστή.Βέβαια μην ξεχνάμε ότι είναι media player και όχι υπολογιστής.Τα internet services είναι συμπληρωματικά στο med500x2.
Οσον αφορά το flash,αν μπαίνεις σε σελίδες με flash δε θα βλέπεις ότι έχει σχέση με αυτό.
Πάντως για youtube,facebook και ανάλογα sites είναι ότι πρέπει για να τα βλέπεις σε μεγάλη οθόνη!

Reaction score
50

Αυτό με τους υπότιτλους το κάνει και σε μένα, δλδ δεν έβλεπε srt απο δίκτυο (δικτυακα συνδεμένο με το άλλο med-Τα srt είχαν το ίδο όνομα με το mkv) αλλά και από τον εσωτερικό σκληρό.
Μιλάμε για το ίδιο ακριβώς αρχείο και στους 2 σκληρούς.
Εκλεισα το 500Χ2, το ξανάνοιξα και όλα καλά, δικτυακά και τοπικά

Δεν ξέρω τι φταίει :203:

Αυτό που μου αρέσει ιδαιτερα είναι η λειτουργία favorite που σε πάει κατευθείαν στο φάκελα που έχει ορίσει χωρίς να παλαεύεις με την πλοήγηση στους φακέλους!
Επίσης η εμφάνιση των εικονιδίων - εξωφύλλων στους φακέλους μουσικής (το χρησιμοποιώ 80% για μουσική)

Reaction score
50

βεβαίως, το μνμ που μου εβγαζε ήταν "no subtitles", το έκλεισα και το ξανάνοιξα και όλα καλα...

Reaction score
1.458

Περίεργο γιατί σε μένα δεν μου έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα.Είτε με smb,είτε με nfs οι εξωτερικοί υπότιτλοι πάντα εμφανίζονται.
Εχεις περάσει το τελευταίο firmware 1.0.3?

Reaction score
50

yep, ο Αποστόλης με τα χεράκια του!

Αλλά δεν είναι θέμα δικτύου πιστεύω, γιατί τους έχασε και από τον τοπικό δίσκο

Reaction score
1.458

Αν σου ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα με τους υπότιτλους,τράβα το καλώδιο του τροφοδοτικού για να κλείσει ο player,συνδεσέ το πάλι και άνοιξε το,πατώντας το power on στο med500x2 και όχι από το remote.Μετά δε θα πρέπει να υπάρχει το πρόβλημα και θα το λειτουργείς κανονικά πλέον από το remote.

Reaction score
1

...και μετά να κάνουμε power buy έναν παπά να μας κάνει ευχέλαιο :142:

Reaction score
1.458

Νίκο αν και καταλαβαίνω το χιούμορ σου,να διευκρινήσω ότι πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο για να λυθούν κάποια bugs που εμφανίζονται στα καλά καθούμενα σε ορισμένους χρήστες του med500x2 ενώ δεν υπήρχαν πριν.Αφορά την έκδοση 1.0.3 του firmware.Στο επόμενο firmware που θα έχουμε σε λίγες μέρες δε θα υπάρχει το ανάλογο πρόβλημα.

Reaction score
1

Ναι βρε φίλε φυσικά και είναι χιούμορ, η Sanji έχει αποδείξει ότι φτιάχνει τα bugs σε χρόνο ντετέ, ακούει τους πελάτες της, όχι σαν κάτι άλλους !

Τον παπά θα τον χρειαστώ πάντως :116:

Reaction score
1.458

Ναι βρε φίλε φυσικά και είναι χιούμορ, η Sanji έχει αποδείξει ότι φτιάχνει τα bugs σε χρόνο ντετέ, ακούει τους πελάτες της, όχι σαν κάτι άλλους !

Τον παπά θα τον χρειαστώ πάντως :116:
Πραγματικά πρόκειται για πολύ καλό μηχανηματάκι και πιστεύω μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν λυθεί οι παιδικές ασθένειες που έχει.
Εγώ πάντως ετοιμάζομαι να τα στείλω μάλλον και τα 2 dune και να πάρω όταν έρθει το med450x2 για την κρεβατοκάμαρα!:126:

Reaction score
1

Αν είχε rack θα είχα πάει στη Νότιο Αφρική να το πάρω πριν βγεί :142: δεν έχει όμως και με χάλασε πολύ ρε γμτ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster