Oppo BDP-95EU

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Νικολακη....

εσυ χαιεντιζεις τωρα τελευταια και δε σε βλεπω καλα.
ατιμα πραγματα αυτα, να προσεχεις

και δε σε φτανουν τα νεφρα...

θα διωξεις και μηχανη...

μεχρι και .........
Αστα αδερφέ μηχανή γιοκ, τις πούλησα όλες αφού δεν μπορώ να καβαλήσω πια τις έβλεπα και καιγόταν η ψυχή μου !!!!!! θέλω να περάσω μιά μέρα να σε δώ και να τα πούμε :116: από κοντά...soon !

Hi End εγώ ρε ;;; Πάρ' το λόγο σου πίσω :142: Hi Fi χομπίστας ναι !

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Αστα αδερφέ μηχανή γιοκ, τις πούλησα όλες αφού δεν μπορώ να καβαλήσω πια τις έβλεπα και καιγόταν η ψυχή μου !!!!!! θέλω να περάσω μιά μέρα να σε δώ και να τα πούμε :116: από κοντά...soon !

Hi End εγώ ρε ;;; Πάρ' το λόγο σου πίσω :142: Hi Fi χομπίστας ναι !
μην ντρέπεσαι, ολοι ετσι ξεκινάνε και ολοι τα ιδια λένε...:116::116:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Δεν ειπα χαιεντας....ειπα χαιεντιζεις....

αυτα ελεγε κι ο κορνιθιος και μετα κρελαθηκε....:138:

Εδω μεσα για να γινεις χαιεντας πρεπει να περασεις απο πολλες και δυσκολες δοκιμασιες και διαβαθμισεις :
- κατ αρχην πρεπει να καθησεις με το προεδρο και τον κωσταυτια, να φας και να πιεις μπυρες χωρις να σε μαζευουμε. Στο τελος επιτρεπεται μια σουρωτη...
Τοτε θα παρεις το χρισμα του βλαμμενου.

- στη συνεχεια θα κανεις καστιν και θα φωτογραφηθεις απο το γνωστο JK, με τη στολη που θα επιλεξει ο ιδιος....για τη καρτα μελους.

- στο τελος , αφου περασεις ολες τις δοκιμασιες θα πρεπει να πας στο βουνο του ημιθεου, στη σπηλια οπου θα σε μυρωσουν οι γνωστες παρθενες ( αυτες που χαιδευουν τα καλωδια ).

( μετα τη τελετη θα εχουμε μπουφε και γλυκο φιρικι ....:135: )

Ετσι λοιπον θα μπορεις να συμετεχεις ελευθερα στις ηρεμες συζητησεις μας περι λαμπας vs τρανζιστορ, πικαπ vs cd, πανελ, χοανες, ακιδες προκες , ντακ ντουκ κουλουπου κουλουπου.

( το σκισα το θεμα μου αλλα χαλαλι γιατι γελασα )

να ρθεις γιατρε μου να πιουμε τις φραπες μας, αλλα χωρις μηχανη τι θα λεμε..... για χροιες ?????
:405:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Oppo BDP-95EU

Το γραφω και εδω, μιας και τρεχει και αυτο το τοπικ.

Η αδεια χρησης για τα mp3 εγκριθηκε.

Ετσι, με το επομενο firmware θα ειναι ενεργοποιημενα και τα mp3 που τοσο περιμεναμε.
Αυτα μεσα στο Σεπτεμβριο.

Μεσα στη βδομαδα θα εχουμε και demo.
Να βλεπω συμμετοχες για να οργανωσω σουαρε ντε γκαλα...:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Oppo BDP-95EU

Ναι θα γινει παρουσιαση.
Μια, ισως και δυο, αναλογα με τις συμμετοχες.

Οι μερες μαλλον θα ειναι καποιο Σαββατο πρωι η απογευμα καθημερινης, Δευτερα η Τεταρτη που τα καταστηματα ειναι κλειστα και το παρκιν πιο ευκολο.

Ας κανω μια αρχη : αυτο το Σαββατο 17 Σεπτεμβριου, απο τις 11-12 μεχρι τις 2-3.

Η παρουσιαση θα εχει τα εξης : αναφερομαι κυριως στον ηχο ( η εικονα θα υπαρχει οπου χρειαστει ).

A. Oppo BDP-95EU στον ADA Suite 7.1 HD / PTM-8150

1. cinema 7.2 HDMI ( bluray , mkv ) ταινιες η συναυλιες
το αναλογικο 7.2 δεν θα ειναι εφικτο γιατι θελει διακοπη για συνδεσεις και αλλο σεταπ, οποτε και θα γινει κοιλια

2. stereo 2.0 HDMI vs analog ( εδω θα γινει η σφαγη )

Β. Oppo BDP-95EU στον λαμπατο προ της ADA, TPA-1 / PF-2502
Καθαρα αναλογικη ακροαση με λαμπατη χροια.

Τα ηχεια που θα ακουσουμε θα ειναι τα Atlantic Technology AT-1 H-PAS οσον αφορα το στερεο και τα συνοδα τους στο σινεμα.

Η διαρκεια της καθε δοκιμης θα εξαρτηθει απο εσας.
Μπορειτε να φερετε καποια δικα σας δισκακια για δοκιμη, οχι ομως πανω απο 2-3, για να δωσουμε την ευκαιρια σε ολους να εχουν ακουσμα.

Καλο θα ηταν να συμφωνησετε μια ωρα για να μαζευτουμε και ενα 2ωρακι στη τσεπη για να πανε ολα ομορφα.

Αν συμφωνειτε, δηλωστε συμμετοχη μεχρι τη Παρασκευη το μεσημερι, ωστε να ειναι ολα ετοιμα και σωστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.592
Members
38.718
Νεότερο μέλος
Steve Manopoulos