Off Topic

Reaction score
1.458
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Ηρθα!Καλώς σας βρήκα!

Reaction score
1
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Ηρθα!Καλώς σας βρήκα!

Μα DLP άνθρωπέ μου πήγες και πήρες ; Την τεχνολογία Πέγκυ Ζήνα των προβολέων ;

:204::204::204:

Reaction score
1.458

Ειμαι καπνιστής γι αυτό!Οι dlp αντέχουν το τσιγάρο!:126:

Reaction score
1

Ειμαι καπνιστής γι αυτό!Οι dlp αντέχουν το τσιγάρο!:126:
Ναι γιατί εγώ είμαι ο πρόεδρος των πνευμονολόγων :142: ...LCD έπρεπε να πάρεις γιατί έτσι, το λέω εγώ που έχω :142:

Reaction score
1.458

Οι ειδικοί που ρώταγα εδώ και μήνες στην κρυφή κατηγορία των συντονιστών μου έλεγαν να αποφύγω LCD και να προτιμήσω DLP.
Ακουσα τους ειδικούς λοιπόν!:116:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ρε σπαταλε κρατα τες, θα μας χρειαστουν αλλου..
θα σας στείλω και μερικά αγγουράκια να φτιάξετε χωριάτικη :414:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

...πολύ καλός είναι ο 80άρης....ειδικά για πρώτος σου...και στις 80' ίντσες;;;θα τυφλωθείς:116:....προσοχή στις ρυθμίσεις

Reaction score
29.517

Ναι γιατί εγώ είμαι ο πρόεδρος των πνευμονολόγων :142: ...LCD έπρεπε να πάρεις γιατί έτσι, το λέω εγώ που έχω :142:
Τι είπες μωρή λούλα?
Θάρθω απο κεί και θα σου γεμίσω το βρωμοlcd σου με μπάφους , να σου πω εγω.
:618:Για να μην ξεχνιόμαστε.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.535
Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

...πολύ καλός είναι ο 80άρης....ειδικά για πρώτος σου...και στις 80' ίντσες;;;θα τυφλωθείς:116:....προσοχή στις ρυθμίσεις

+++

Reaction score
29.517

θα σας στείλω και μερικά αγγουράκια να φτιάξετε χωριάτικη :414:

Δεν θέμε ρε , άηντε ασε μας , που θες και χωριάτικη , βλάχο !!! ε βλάχο !!!!:618:

Reaction score
1.458

Με τις ρυθμίσεις θα παιδευτώ στην αρχή το ξέρω!Αλλά θα τον φέρω στα μέτρα μου,που θα πάει!
Αν έχει κανένας τίποτα έτοιμες να τις δοκιμάσω ας μου τις στείλει σε pm!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν θέμε ρε , άηντε ασε μας , που θες και χωριάτικη , βλάχο !!! ε βλάχο !!!!:618:
πρόσεξε τι γράφεις γιατί....

[YOUTUBE]v2psZjMNuMo[/YOUTUBE]

Reaction score
29.517

Τι είπες? Ντίνα θεοδώρου?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ποια είναι αυτή η Ντίνα;
Μπάσο έχει; :414:

Reaction score
1

Τι είπες μωρή λούλα?
Θάρθω απο κεί και θα σου γεμίσω το βρωμοlcd σου με μπάφους , να σου πω εγω.
:618:Για να μην ξεχνιόμαστε.
Εγώ τι είπα μωρή λουκία ;
Που για να δείς φως πρεπει να κάνεις γίνεις Στιβι Γουόντερ να πούμε...:142:

Αμα εχει μείνει καθόλου προυσαλιό φέρε μια γύρα από δώ, κίτρινα τα βλέπω όλα έτσι κι αλλιώς :143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.833
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos