Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και ο νέος τίτλος: "Η πεταχτή επίσημη αγαπημένη"!! :204:Γιατί κάνετε έτσι ρε σεις????
Αφού ο άνθρωπος πετάει μετά....
ΧΑ! ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ![/IMG]![]()
:204:
Σαν δε ντρέπεστε πχια!Βλέπω μόνιμο ban! :135:
Λυπήσου με, δεν αντέχω άλλο!! :204:Σαν δε ντρέπεστε πχια!
Εμένα απειλείτε?
Πχιοί? εσείς που με τα τσιμπούσια (κυρίως της ΕΒΒΕ) του καταστρέψατε την κορμάρα....
ΧΑ! ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ!![]()
Κάτσε να γυρίσει ο chrisB από τον οδοντίατρο, να δούμε πως σε έκανε ο κουρέας. :136:Είμαι για κούρεμα,αλλά :204::204:!
Αν δεν είναι αυτό ομολογία, τι είναι?Λοιπόόόόόν μετά απο μεγάλη σχετικά αναμονή , συνενοήθηκα με το πρόσωπο στο προσωπικό μου service. Ο δικάναλος ενισχυτής που οδηγεί τα δυο σαμπς , θα αναβαθμιστεί απο 2χ220 wrms, σε 2χ500wrms. Με αλλαγή των τοροειδών , και τάση του κάθε τορροειδή στα 95 volts.
Μαζί με την σταθεροποίηση θα φτάσει κάπου στα 97 98 volts. Καλά είναι για 2χ500 , δεν θα κλιπάρει το εργαλείο , όπως κλιπάρει τώρα , σε υψηλές είναι η αλήθεια στάθμες, αλλά κλιπάρει.
θΑ εχει άλλα 3 db headroom. Ε εντάξ.
Τι λέτε? η αλλαγή θα γίνει εντός των ημερών με δυο 600άρηδες τοροειδείς . Απο χωρητικότητες είμαστε καλά σχετικά στα 40000μf στο κανάλι. Απο ημιαγωγούς επίσης καλά 10 toshiba στο κανάλι, 5pnp , 5 npn. Βalanced all the way , ούτως η άλλως.Τάξη ΑΒ.
Εμ, τα λέμε εμείς, αλλά "η αδερφή μου, οι γείτονες, σεισμός" και άλλα φούμαρα.Να ανάψω λίγο τα αίματα?
Αν δεν είναι αυτό ομολογία, τι είναι?
αυτη που την βρήκες? δεν ειναι photoshop.Σαν δε ντρέπεστε πχια!
Εμένα απειλείτε?
Πχιοί? εσείς που με τα τσιμπούσια (κυρίως της ΕΒΒΕ) του καταστρέψατε την κορμάρα....
ΧΑ! ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ!![]()
Ολα καλα βρε παιδια...αλλα αυτη η ρουτ@ν@ ποια ειναι? :410:Γιατί εδώ μπορείτε όλοι να τα κάνετε pουτ@ν@!