Off Topic

Reaction score
1
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Με τις ρυθμίσεις θα παιδευτώ στην αρχή το ξέρω!Αλλά θα τον φέρω στα μέτρα μου,που θα πάει!
Αν έχει κανένας τίποτα έτοιμες να τις δοκιμάσω ας μου τις στείλει σε pm!
Πότε να περάσω...αστέρι θα στον κάνω :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Οι ειδικοί που ρώταγα εδώ και μήνες στην κρυφή κατηγορία των συντονιστών μου έλεγαν να αποφύγω LCD και να προτιμήσω DLP.
Ακουσα τους ειδικούς λοιπόν!:116:
Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε ! Αθέμιτος ανταγωνισμός κρυφή κατηγορία και κρυφές καλόγριες ! Απλά σου λέγανε να πάρεις DLP για να καταστραφείς όπως αυτοί :405:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.535
Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Πότε να περάσω...αστέρι θα στον κάνω :116:
Έλεος! :111::114::121:

Λεωνίδα, οι ρυθμίσεις σε ένα μοντέλο συσκευής αναπαραγωγής δεν είναι ποτέ ίδιες, να πάρεις τουλάχιστον ένα calibration δισκάκι.

Reaction score
29.517

:138:Αστονε να φάει τα μούτρα του να γελάσουμε λιγάκι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.535
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

Καλά λες, ο σκοπός είναι να τα κάνουμε πουτ@να! :410:

Λεωνίδα, ο Νίκος θα σε φτιάξει τέλεια! :405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Καλά λες, ο σκοπός είναι να τα κάνουμε πουτ@να! :410:

Λεωνίδα, ο Νίκος θα σε φτιάξει τέλεια! :405:
Λεωνιδα μοιριζομαι προβολικες σεκτες εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!

Προσεξε μερικους απο αυτους γιατι ειναι και γκαβοι ,μην σε μπλεξουν παλλικαρι μου!!!!!!

Απο τον κυριο ΕΠΙΤΙΜΟ ομως δεν περιμενα τετοιες εκφρασεις..........ακου...πο@τανα.......η παλιοκουφαλα!!!!!!!!!!!!!!!

:204::204

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

calibrators :204::204:

[YOUTUBE]895iRNRBo9c[/YOUTUBE]

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.535
Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou

Λεωνιδα μοιριζομαι προβολικες σεκτες εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!

Προσεξε μερικους απο αυτους γιατι ειναι και γκαβοι ,μην σε μπλεξουν παλλικαρι μου!!!!!!

Απο τον κυριο ΕΠΙΤΙΜΟ ομως δεν περιμενα τετοιες εκφρασεις..........ακου...πο@τανα.......η παλιοκουφαλα!!!!!!!!!!!!!!!

:204::204
Ποιόν είπες κύριο ρε?

Reaction score
1.458

Εχω τα πατερνάκια του Βογιατζάκη,έχω βρει και σε ξένα φόρουμ ρυθμίσεις θα τα καταφέρουμε,πιστεύω.Αργότερα πάω για παραλαβή στο Πέραμα.
Νίκο θα μου τον ρυθμίσεις έτσι όπως είχες ρυθμίσει την LG σου?:142:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Ρεμαλια Νο2 μυριζομαι και μπηκα.....:205:

Reaction score
1

Έλεος! :111:

Λεωνίδα, οι ρυθμίσεις σε ένα μοντέλο συσκευής αναπαραγωγής δεν είναι ποτέ ίδιες, να πάρεις τουλάχιστον ένα calibration δισκάκι.
Ναι Λεωνίδα μην ακούς...:405:

:138:Αστονε να φάει τα μούτρα του να γελάσουμε λιγάκι.
Για πέρνα απ' το μπασάδικο να δείς αν έρχομαι :142:

Reaction score
1

Νίκο θα μου τον ρυθμίσεις έτσι όπως είχες ρυθμίσει την LG σου?

Ακριβώς χε χε !! με βρήκανε μικρό και άμαθο τότε οι χ@μούρες και με δουλεύουν, θα τους πετύχω όμως πουθενά (αύριο ας πούμε) :116:, τοίχο τοίχο θα πηγαίνουν σαν τα καβούρια ...:116:

Τώρα που είπες LG έχω να την ανοίξω αυτή τη τηλεόραση κανα δίμηνο... :142::143:για να τσεκάρω αν παίζει

Reaction score
29.517

Ναι Λεωνίδα μην ακούς...:405:

Για πέρνα απ' το μπασάδικο να δείς αν έρχομαι :142:
:618:

Mπα απο το πολύ μπάσσο , δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα.

Reaction score
1

:618:
http://www.youtube.com/watch?v=VwutIL7FnhQ

Mπα απο το πολύ μπάσσο , δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα.

Δεν ξέρω τίποτα...ότι διαβάζω από τους άλλους αναπαράγω :204: ...από την άλλη, δεν μπορεί ρε παιδί μου, αυτά τα δύο μπαουλοντίβανα με τα κηροπήγια και βάζα επάνω που έχεις στο σύστημά σου να μην έχουν μπάσσο...Μάλλον είσαι κι εσύ θύμα του κακοήθους zizikάκη :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:618::618::618::618:
Αργύρη , abcd , σας γυρεύουν , μοιραστείτε τα.
re σπαταλε πετα και κανα ευρω , χορτασαμε στην βιοτινη και στον σιδηρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.452

Καλησπέρα σας! :107:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.439

..........με τα κηροπήγια και βάζα επάνω..........
Μήπως, λέω μήπως, αυτό είναι ένδειξη ανυπαρξίας μπάσου?

Δεν έχω ακούσει, δεν ξέρω, απλά ρωτάω. :136::116:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

:204::204::204:

Το νου σας ρεμάλια, θα λείψω λίγη ώρα μην το κάνετε American Bar :414:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.439

Καλησπέρα σας! :107:

:204::204:

Γιώργο, μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και με την.... απαγορευμένη φωτό του Zizik στο μπάνιο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.833
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos