Off Topic

Reaction score
29.517
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

που πσαχνετε μπασο ρε παδια ? στο μαρκου ?
οτι και να πχιειτε μπασα δεν θα ακουσετε
:618::618::618::618:
Πάρε και συ νάχεις να πορεύεσαι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

Λοιπόν, πότε θα πάμε μπούκα στο Μάρκου, να δούμε επιτέλους αν όλα αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.452
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Αύριο, μόλις τελειώσουμε από τον Oppoστόλη και θα έχουμε πιει και τα τσίπουρά μας.:119:

Reaction score
1

Με τι λεφτά θα πιούμε τσίπουρα ; Θα μας τα φάει το Oppo :116: ...αν καταφέρω να ξυπνήσω βέβαια...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Αύριο, μόλις τελειώσουμε από τον Oppoστόλη και θα έχουμε πιει και τα τσίπουρά μας.:119:
Να του τα κάνουμε πουτ@να? Μέσα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ic

Ναι βρε, είδες? Χάλασε το μπ0υρδέλο το Karcher, και πήρα ένα Nilfisk που γ@μάει!
απο το 02 εχω το #2
δεν τι αλλαζω με τιποτις

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

Δεν έλεγες τίποτα όμως!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Λοιπόν, πότε θα πάμε μπούκα στο Μάρκου, να δούμε επιτέλους αν όλα αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια?
τι να ακουσεις ?
δεν πας μια εφη πσαρη , ή μια λαιδη στην κηφησια
πιο ωρια θα ακουγεται.......

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.452

Παιδιά σύρμα, μπήκε ο μπλε συντονιστής ο Πατρινός!:402:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Δεν έλεγες τίποτα όμως!
γιατι ρωτηξες , οτι θες απο εργαλεια -ηλεκτροδουλευτες συσκευες ρωτα το χρηστιδη που βρισκομαι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:618::618::618::618:
Πάρε και συ νάχεις να πορεύεσαι.
οχι αλλο καρβουνο , γιατι απο μπασο τσου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ic

να πω κατι

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.452

Ναι...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μαρκου αν δεν ειχες πεταξει τοσες ντοματες ξερεις τι ηχειαρες θα ειχες ?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou

γιατι ρωτηξες , οτι θες απο εργαλεια -ηλεκτροδουλευτες συσκευες ρωτα το χρηστιδη που βρισκομαι
Έχω τρεις ίδιες σκούπες Nilfisk, μία της γιαγιάς μου του '60, μία της μάνας μου του '70, μία δική μου του '80, και είναι όλες σαν καινούριες.
Αλλά δεν είχα ποτέ προσέξει ότι βγάζουν και άλλα πράγματα. Τα πιεστικά της Stihl είναι Nilfisk.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και σαμπ και σαμπ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas

Έχω τρεις ίδιες σκούπες Nilfisk, μία της γιαγιάς μου του '60, μία της μάνας μου του '70, μία δική μου του '80, και είναι όλες σαν καινούριες.
Αλλά δεν είχα ποτέ προσέξει ότι βγάζουν και άλλα πράγματα. Τα πιεστικά της Stihl είναι Nilfisk.
το 04 δουλευε σερι κανα 4ωρο , μιλαμε δεν εχω αλλαξει καν βαλβιδες.......
αμασητο......
με λιγα λογια ο μαρκου δεν εχει μπασα

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Μαρκου, σε ενδειξη συμπαράστασης για τον πόλεμο που δέχεσαι μου επιτρέπεις να βάλω τα ηχεία σου στο avatar μου?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πχια ηχεια , θα σε διωξει η γκρινπις
για εικονορυπανση
αν θες βαλε τα σαπια (σαμπ του)
το μονο - ειναι το τρωνε ρευμα
Απο ηχορυπανση 0 , σαν να μην υπαρχουν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο μαρκου ειναι τοσο λαλα που τοση ωρα μαζευει ντοματες ......:143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo