Grace Design 903

D

deleted user 10898

Guest
Focal cms sub

The 11" Polyglass® cone woofer used in the CMS SUB is both very light and extremely rigid for a neutral and distortion-free response. This incredible weight-to-rigidity ratio is obtained by applying a thin layer of hollow glass spheres on top of a cellulose-based cone. The high excursion capabilities of the CMS SUB woofer offer tight and controlled bass, able to reproduce even the most minute detail. The CMS SUB woofer was designed to be extremely efficient, to make the most out of amplifier headroom, making sure that you can hear the slightest changes to compression settings.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Grace Design 903

για ποιά σαμπ μιλάς συγκεκριμένα?

κόστος?
Συνήθως με το Lipinski προτείνουμε το Focal CMS Sub με 11" woofer και 300W ενισχυτή, όπως παίξαμε τα 707 στην τελευταία έκθεση.

Για τρείς λόγους , πρώτον είναι πολύ φτηνό για αυτό που αποδίδει οπότε δεν ανεβάζει το κόστος, ταυτόχρονα ταιριάζει με τα Lipinski σε χρώμα (!) αλλά μάλλον και σε χαρακτήρα κοντά σε αυτό που περιμένουν να ακούσουν οι χαιφιντελίστες , δηλαδή είναι λίγο πιο audiophile απο το Sub 6 το οποίο αντικειμενικά είναι καλύτερο αλλά πιο tight , με μεγαλύτερη ατάκα απο το CMS Sub.

Εννοείτε πως το sub της Lipinski με τους monoblock είναι η ιδανική, απόλυτη λύση αλλά ανεβάζει αρκετά το κόστος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: Grace Design 903

Του λείπει hi-pass filter .
Αμα δεν κόβει στα 70-80Ηζ δεν θα επικαλύπτει με κάποιο full range οικιακό ηχείο ;
Γι αυτο πρότεινα το Sub 6.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν μεγάφωνο χαμηλών συχνοτήτων σε ένα σύστημα surround, είτε σαν υπογούφερ σε ένα στερεοφωνικό σύστημα.
Για το λόγω αυτό περιλαμβάνει όλες αυτές τις ρυθμίσεις που θα του επιτρέψουν να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα όπως, φίλτρο High pass (75 η 100Hz) για τον δεξί και αριστερό δορυφόρο, low pass φίλτρο (ελεγχόμενο) με έλεγχο μονοφωνικού σήματος, αναστροφή φάσης, ακρίβεια στήν ρύθμιση της φάσης................
Το θέμα είναι πως κόβω το 8αρι του ηχείου μου.............
" Να τα κάνεις ενεργά ....."Ear:414:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Grace Design 903

Το θέμα είναι πως κόβω το 8αρι του ηχείου μου.............
" Να τα κάνεις ενεργά ....."Ear:414:
εμ για αυτο παρε lipinski που εχουν "φυσιολογικο" roll off κατω απο τα 70α...
η Revel Gem 2 να εισαι IN....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Εχω ελληνικά ομόλογα,τα θες ?
Αν μπορούσα να διαθέσω 5000 € δεν θα συζητάγαμε........θα αγοράζαμε τώρα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Review: Grace Design m903 USB DAC/Headphone amplifier[avmentor.gr]

Η δικαίωση της λογικής αγοράς
Κατά την άποψη μου πρόκειται για το καλύτερο πακέτο απόδοσης και δυνατοτήτων στην κατηγορία τιμής του με βάση ο,τι έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
:114::114::114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.790

εγώ, πιστεύω, πως θέλει καλύτερο καλώδιο ρεύματος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.603
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas