Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor.gr

http://avmentor.gr/reviews/grace_m903_0.htm

Τελικώς...

... αν και νομίζω ότι η Grace καθυστέρησε λίγο να παρουσιάσει τον m903 χάνοντας έδαφος στην αγορά των USB DACs με δυνατότητα 24/192, πιστεύω ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο. Αντί να περιοριστούν σε μια απλή αναβάθμιση (το άρθρωμα της XMOS θα αρκούσε για τον σκοπό αυτό) οι Αμερικανοί έδειξαν ότι ξανασκέφθηκαν την συσκευή από την αρχή, καθώς υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες αλλαγές σε όλα σχεδόν τα σημεία. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά τίμια συσκευή, πλήρης δυνατοτήτων (δεν αφήνει τίποτε απ΄ έξω με διάφορα τεχνικά προσχήματα -μπράβο τους!) με πολύ καλό ήχο η οποία στέκεται επάξια απέναντι στις προκλήσεις της υψηλής ανάλυσης. Κατά την άποψη μου πρόκειται για το καλύτερο πακέτο απόδοσης και δυνατοτήτων στην κατηγορία τιμής του με βάση ο,τι έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

Kαπως ετσι η μαλλον πολυ κοντα σε αυτα που ακουσε ο Σταματακος θα ελεγα οτι ακουσα και γω στο σπιτι με τον μετατροπεα της Grace.....βεβαια μετα το dac πηρε τον δρομο για το σπιτι του Manos 58 και φυσικα εκει εμεινε !!!!!

Ενα πραγματικα τιμιο και πολυ μουσικο Dac και φυσικα ενας προενισχυτης ακουστικων που πιστευω οτι δεν προκειται να δυσαρεστησει κανεναν!!!!

:444::444:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

ναι τογραψε ο σταματακος και δικαιωθηκε...
Ενώ άμα το έγραφε ο Atkinson...:114:

Τι να κάνω,
τσίμπησα...
Να μην ξεχνιόμαστε...
:618::618:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.270
Απάντηση: Salsa...Alabournaise

Ελα τώρα, κακίες...Είναι νόμος τώρα!
...για να μην ξεχνιόμαστε:
:618:... Μέχρι 4 μπορείς να βάλεις...

Εδώ εφαρμόζεται ένα δόγμα το οποίο αντανακλά μεταξύ άλλων και τους οπαδούς της Μεγάλης των Γλόμπων Σχολής:Όταν οι τεχνικές προδιαγραφές δεν επαρκούν,επιστρατεύονται διδαχές της Γνωστικής Ψυχολογίας.:126:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ναι, ήμαρτες, μια και στον τομέα της επαγγελματικής ηθικής δε νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί που να μπορούν να κοιτάξουν το Σταματάκο στα μάτια...

Reaction score
4.578

Αραγες τι θα επρεπε να αντιπαραβαλουμε μεταξυ δυο επαγγελματιων του χωρου για να βγαλουμε το ποιος ειναι ο καλλυτερος.

Αρκει ισως το γεγονος οτι το ενα περιοδικο εκδιδεται στις ΗΠΑ και πουλαει καποια νουμερα και το αλλο στην ταπεινη Ελλαδα και πουλαει 20 φοερες λιγοτερο? Αν οχι, η τεχνολογια που εχει επενδυσει ο καθενας για να δινει τεχνικα στοιχεια (τα οποια ομως λιγο κοσμο πειθουν, αφου στο τελος το αυτι μετραει). Το ακουοραμα του καθενος λετε να εχει καποια σημασια? Αλλα αυτο μπορει να εχει σχεση με ευαισθησια αυτιου, εχει σχεση ομως με τα ηχοχρωματα? (χρειες κλπ). Η εμπειρια ποση σχεση μπορει να εχει? Το ποσο διαβαζει ο καθενας για την αυτομορφωση του? Και φυσικα λαμβοναντας υπ οψιν οτι τα συγκρινομενα ατομα στο τομεα της ηθικης ειναι αμεμπτα.

Στην προκειμενη περιπτωση υπαρχει κατι που να γνωριζουμε στα σιγουρα και να δινει σε καποιον προβαδισμα?

Reaction score
2.098

Δεν αμφεβαλε κάνεις για την ηθική του Σταματακου ούτε για τις γνώσεις του, απλα σχολιάστηκε λίγο με χιούμορ η αναγωγή σε θεσφατο στο site μας του οτιδήποτε λέει! ειμαι σίγουρος ότι ούτε ο ίδιος δεν το θέλει αυτο!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Δεν είναι θέσφατο βρε Τινταλίδη, μάλιστα τη λέξη

τη χρησιμοποίησε ο Μάνος πάνω στη χαρά του...:108:

Όσον αφορά στο Σταματάκο τώρα, o οποίος επένδυσε γύρω στα 100.000 Ευρώ για αγορά εξοπλισμού* και "άπειρο" χρόνο στο να τελειοποιεί και να εκλεπτύνει τη μεθοδολογία αξιολόγησής του (ανεξάρτητα από το αν κάποιος μπορεί να έχει επιμέρους ενστάσεις), θα μου επιτρέψεις, (και) εξαιτίας των δύο παραπάνω λόγων, να χαρακτηρίσω την παρουσία του ως κόσμημα για την ελληνική audio δημοσιογραφία, και παράλληλα να αναρωτηθώ για το αν και κατά πόσο μας αξίζει η δουλειά του...

Γνωρίζεις πολλούς ιδιώτες που να επιδεικνύουν τέτοια επαγγελματική ευσυνειδησία;

* και μάλιστα για δική του χρήση, μια και, εξ' όσων γνωρίζω, το High Fidelity δεν κάνει μετρήσεις παρά περιορίζεται (πλην Σταματάκου) στα... λογοτεχνικά reviews...

Από την άλλη, κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Ούτε - φυσικά - και ο Σταματάκος...
Πόσο μάλλον που ο ίδιος την αποζητά...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.032

Δεν διαφωνώ πουθενά!
ξανασκέψου το.

δεν είναι κατάσταση αυτή.

τι θα κάνουμε χωρίς διαφωνίες? μούγκα στη στρούγκα? μα για όνομα...

ΥΓ 1

εγώ πιστεύω ότι ο άλεξ είναι πιόνι του σταματάκου. μάλιστα, τα παίρνει χοντρά.

ΥΓ 2

κι επιτέλους πατήστε το κουμπάκι που λέει "ευχαριστώ" κάτω από αυτό το ποστ, διότι δεν γίνεται να έχω κι άλλο το νούμερο "69", θ'αρχίσει να νομίζει διάφορα ο κόσμος...

Reaction score
2.098

Χαχαχα, εντάξει τότε.

Λοιπόν, αφήστε τα σάπια με το κουφο το Σταματακο, αν δεν έχεις εμπειρίες πως εκφερεις αποψη? Σε τι σύστημα κάνει τις δοκιμές? με τη μουγκα το Atc και το προενιχυτη που είναι τιγκα στο γρεζι? αμ η λαμπα στο τελικό? όταν μας συμφέρει τους γουστάρουμε τους reviewer ε? Πόσο κοστίζει το σύστημα του ε? ε? :116:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

δηλαδης ο σταματακος ειναι ο Ελληνας Atkinson?
ημαρτον....
Θου κύριε φυλακήν τω στοματί μου
Βρε συ vet, το να "το παίζεις Πυθία" ή το να το "γυρίζεις στην τρελή" για να προβοκάρεις εμένα ή και άλλους για να γράψουμε κάτι χρήσιμο ή να γίνει "τζέρτζελο" έχει πολλές φορές την πλάκα του.

Το να αφήνεις υπόνοιες για τρίτους, ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Αν έχεις "ράμματα για τη γούνα" του Σταματάκου ή τον θεωρείς "ανεπαρκή" ή "ασόβαρο", όπως φαίνεται να υπονοείς με το παρακάτω

Θου κύριε φυλακήν τω στοματί μου
τότε γράψτο ευθέως.

Σαν άντρας.

Και δικαιολόγησέ το...

Please.

Εντελώς φιλικά τα παραπάνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.259
Members
38.672