Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

στα 200 ευρω υπηρχε το Klipsch B-2 με 92.5db ευασιθησια, ιδανικο για λιγα βατ, τωρα αντικαθισταται με το Β20, οποτε περιμενε γιατι καπου εκει θα κοστιζει.

Τη συγκεκριμμενη σειρα Indiana Line δεν εχω ακουσει καποιο, γενικα ειναι ωραια ηχεια αλλα τα ξερω για ρευματοβορα. Ισως εδω να ναι εξαιρεση.

Στα λεφτα του Dared κοιτα αυτον http://www.skroutz.gr/s/48124/Nad-C315BEE.html?keyphrase=nad+c315bee
http://nadelectronics.com/articles/hi-fi-news-reviews-C-315BEE
καλυτερα θα ακουγεται απ ολες τις αποψεις, ουτε πειραγματα κλπ. Ασε που στα 380 ειναι και ο ΗΚ-980...

Ο Dared ειναι 2χ13, ποσα βατ μπορει να παει με "πειραγμα" για να μπορει να καλυψει 20τμ? Δεν ξερω, εχω τις αμφιβολιες μου...

Καλη αναζητηση :444:

GOM

Reaction score
43

ρευματοβόρα...δηλαδή? Θέλουν ενισχυτή με καλά ρεύματα?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ρευματοβόρα...δηλαδή? Θέλουν ενισχυτή με καλά ρεύματα?
ναι, ειναι απαιτητικα σε καλυτερα ενισχυτικα. Ισως παλι αυτη τη σειρα να την εφτιαξε με μεγαλυτερη ευκολια στην οδηγηση..

GOM

Reaction score
43

περίεργο, γιατί και πολύ καλή ευαισθησία φαίνεται να έχουν και 8ohm, εκτός αν κυμαίνονται χαμηλότερα. Τέλος πάντων. Τyler, ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Προφανώς σε τόσο χαμηλή κατηγορία τιμής δεν πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ίσως όπως φαίνεται αιτιολογημένα. Αν καταφέρω και ακούσω κάποιους και τους βρω ενδιαφέρον, θα επανέλθω..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

και τα δικα μου ειχαν 89db ευασθησια και 8ωμα, και εναν Audiolab 8000S τον καταπινανε και φτυνανε το κουκουτσι. Ειναι και θεμα κροσοβερ.. Σε αυτη την κατηγορια βρισκεις καλυτερες λυσεις σε τρανζιστορ, και εκει υπαρχει ενδιαφερον. O Dared , Dynavox, ειναι λυσεις για ειδικες συνθηκες χρησης και απαιτησεις.

Reaction score
1.788

παρε εναν Nad σ΄αυτά τα χρήματα και θάσαι χαλαρός κ ωραίος.

Οι μετασχηματιστες σ΄αυτή την κατηγορία λαμπάτων είναι για τον.....οι δε λάμπες ναδιροποιότητα Κίνας.

Με την μικρή τους ισχύ, τις παραμορφωσάρες τους και τα συναφή, κινδυνεύεις να ζήσεις το ψήσιμο των τουίτερς σου.
Συμφωνω!!!! [οχι ομως για το τουιτερ!] Σε αυτη την κατηγορια, και με αυτα τα προιοντα ειναι η δυσφημιση της λαμπας!!!!!! μακρια!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Ας μην αρχίσουμε τις αναφορές σε <<φιρμάτα>> λαμπάτα ενισχυτικά, άνω των 2000 ευρώ, που έχουν υλικά του πωπού...:105:

Reaction score
3.972
Απάντηση: Re: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

Δεν θα ηταν κακό, το ξεμπρόστιασμα της αγοράς βοηθά τον καταναλωτή που διαθέτει κάποια λογική.

Μπορείς ας πούμε-μια που ασχολείσαι με αγορά υλικών-να πεις πόσο πάει το κοστουμάκι (για ανεκτή ποιότητα) μετασχηματιστών - λυχνιών που περιλαμβάνονται αναγκαστικά στους λαμπάτους ενισχυτές.

Έτσι -ίσως- αντιληφθεί ο φίλος μας που ενδιαφέρεται, ότι η κινέζικη προενισχύτρια -πχ- του ενός Ε, μάλλον ΔΕΝ παίζει, έ?

Επίσης ότι το γεγονός της κατασκευής στην Κίνα πολλών μηχανών, δεν μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όλα τα Κινέζικα είναι ίδια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Ας το πάρουμε απόφαση πως πλέον ΟΛΑ στην Κίνα κατασκευάζονται.
Και κάποια προϊόντα που δεν το αναφέρουν απλά <<παίζουν>> με τους κανονισμούς του εμπορίου κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της συναρμολόγησης στη Κίνα και ένα ελάχιστο στην πατρίδα τους, ίσα για να πάρουν το Made In Tade.
Επίσης δεν είναι όλα τα μοντέλα Κινέζικων λυχνίων για πέταμα.
Κάποια ναι, ενώ κάποια άλλα είναι αξιοπρεπέστατα.

Reaction score
1.788

Πετρο σαφως και υπαρχουν καποια αξιολογα Κινεζικα μηχανακια !! Αλλα δυστυχος πολυ πιο ακριβα !!
Παντως σε αυτο που αναφερει ο geomiat , θα πω πως καποτε που προσπαθουσα να φτιαξω κατι πολυ αξιολογο και αρκετα προσιτο, τα υλικα εφταναν μαζι με καποιο αρκετα απεριτο σασι τα 1000- 1200 ευροπουλα!!!!!! τα συμπερασματα δικα σας!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

off topic mode on:

takis6c33, Petermeni, εσεις που αγοραζετε υλικα και ξερετε την αγορα, δεν μου λετε σε pm μια γνωμη για το ποιες προενισχυτριες ECC88/6922 να αγορασω και που θα βρω ματσαρισμενες?

off topic mode off

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Από την μικρή μου εμπειρία στα λαμπάτα κατάλαβα τα εξής :
Οι λάμπες βάζουν παραμορφώσεις.Οι ακριβές υλοποιήσεις παίζουν καλά τις μεσαίες .Χαμηλά και ψηλά "ζορίζονται".Οσο φθηνότερες τόσο χειρότερα .Για να ξεπεράσουν τρανζιστοράτες υλοποιήσεις πρέπει να ααααααααααααααανέβεις .
Αυτά τα ολίγα και με το συμπάθιο δηλαδής .:108:

Reaction score
1.788

off topic mode on:

takis6c33, Petermeni, εσεις που αγοραζετε υλικα και ξερετε την αγορα, δεν μου λετε σε pm μια γνωμη για το ποιες προενισχυτριες ECC88/6922 να αγορασω και που θα βρω ματσαρισμενες?

off topic mode off
telefunken !!!!!! μακραν !!! βαθια το χερι στην τσεπη !!!!!

Reaction score
1.788

Από την μικρή μου εμπειρία στα λαμπάτα κατάλαβα τα εξής :
Οι λάμπες βάζουν παραμορφώσεις.Οι ακριβές υλοποιήσεις παίζουν καλά τις μεσαίες .Χαμηλά και ψηλά "ζορίζονται".Οσο φθηνότερες τόσο χειρότερα .Για να ξεπεράσουν τρανζιστοράτες υλοποιήσεις πρέπει να ααααααααααααααανέβεις .
Αυτά τα ολίγα και με το συμπάθιο δηλαδής .:108:
Μανο συμφωνω !!!! πρεπει να ανεβεις πολυ!!!! με κλ@νιες δεν βαφεις αυγα!!!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

telefunken !!!!!! μακραν !!! βαθια το χερι στην τσεπη !!!!!
Τακη τις θελω για τον υβριδικο Xindak XA6200. Τωρα φοραει Electroharmonix. Ελεγα για τιποτα Genalex gold που ειναι περιπου στο κατοσταρικο. Ποσο βαθεια γιατρε μου το χερι στην τσεπη για Telefunken? Ηδη πιανω την καλτσα! :103:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ποσο βαθεια γιατρε μου το χερι στην τσεπη για Telefunken? Ηδη πιανω την καλτσα!
Ναι .........αλλά είσαι κοντοπόδαρος:405::405::405:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τακη τις θελω για τον υβριδικο Xindak XA6200. Τωρα φοραει Electroharmonix. Ελεγα για τιποτα Genalex gold που ειναι περιπου στο κατοσταρικο. Ποσο βαθεια γιατρε μου το χερι στην τσεπη για Telefunken? Ηδη πιανω την καλτσα! :103:
http://thetubestore.com/6dj86922types.html
Eτοιμάσου να πιάσεις την πατούσα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

http://thetubestore.com/6dj86922types.html
Eτοιμάσου να πιάσεις την πατούσα.

Aμαν! :111: Με τις telefunken θα πληρωσω δευτερη φορα τον ενισχυτη.. Απο τις αλλες, τι εχομεν να προτεινομεν?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.104
Members
38.531