Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

Παντως ως παλιος κατοχος των RF-52 οφειλω να πω οτι ειναι τεραστια η διαφορα και τη βλεπεις στο ποτεσιομεντρο του ενισχυτη.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Re: Απάντηση: Μικροί "λαμπάτοι" έως 360 ευρώ.

Ok, μου αρέσουν οι ασκήσεις επαναστατικού ύφους, το γύρω-γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης, το iksis-afiksis, 3 πουλακια καθονται και 2 μενουν όρθια.

Περιμένω όταν εμπλεκεται στην κουβέντα συντονιστής να ακούσω και 1+1=2.

Τοχω ξσαναγράψει!

Καλημέρες!!!
Ακριβώς για το λόγο ότι εμπλέκονται συντονιστές ΔΕΝ μπορεί να θαφτεί ένα μηχάνημα, όταν κάποιοι άνθρωποι ζουν από αυτό.
Αυτός που <<ακούει>> αναλόγως της εμφάνισης και του ονόματος του μηχανήματος, με λίγα λόγια η πλειοψηφία των High Fideλάδων, ας βρει άλλη διέξοδο να ξοδεύει τα χρήματα του.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ακριβώς για το λόγο ότι εμπλέκονται συντονιστές ΔΕΝ μπορεί να θαφτεί ένα μηχάνημα, όταν κάποιοι άνθρωποι ζουν από αυτό.
Καλά και κάποιοι ζουν από τις διαρρήξεις, δεν είναι θέμα.
Προφανώς ο καθένας λειτουργεί όπως θεωρεί πιο σωστά και με βάση τις προτεραιότητές του , αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να καταντήσουμε σαν τα περιοδικά που κοροϊδεύουμε...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438

Καλά και κάποιοι ζουν από τις διαρρήξεις, δεν είναι θέμα.
Προφανώς ο καθένας λειτουργεί όπως θεωρεί πιο σωστά και με βάση τις προτεραιότητές του , αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να καταντήσουμε σαν τα περιοδικά που κοροϊδεύουμε...
Μην μπερδεύουμε μια νόμιμη, και μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού διαδικασία, με μια παρανομία.

Τα περιοδικά κάνουν τη δουλειά τους με τον τρόπο που θεωρούν καλύτερο.
Εμείς θεωρώ πως δεν έχουμε καμία εμπλοκή σε κάτι ανάλογο.

Άλλωστε πως μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το <<θάψιμο>> μιας συσκευής δεν γίνεται εκ του πονηρού προκειμένου να προωθηθεί κάποια ανταγωνιστική?
Πάντα υπάρχουν δύο όψεις... :126:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μην μπερδεύουμε μια νόμιμη, και μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού διαδικασία, με μια παρανομία.
Νομίμο ναι (εκτός από ακραίες περιπτώσεις). Ηθικό όμως;

Σίγουρα πάντως είναι και νόμιμο και ηθικά σωστό να λες την άποψή σου (είναι από τους βασικούς λόγους ύπαρξης των forums άλλωστε).
Αν δεν αρέσει σε κάποιους η κριτική στα προϊόντα τους, να αλλάξουν προϊόντα ή να αλλάξουν δουλειά. Μπορούν να γίνουν παπάδες π.χ. ώστε να προσφέρουν "Θείες" υπηρεσίες, υπεράνω κριτικής.

Τα περιοδικά κάνουν τη δουλειά τους με τον τρόπο που θεωρούν καλύτερο.
Εμείς θεωρώ πως δεν έχουμε καμία εμπλοκή σε κάτι ανάλογο.

Άλλωστε πως μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το <<θάψιμο>> μιας συσκευής δεν γίνεται εκ του πονηρού προκειμένου να προωθηθεί κάποια ανταγωνιστική?
Πάντα υπάρχουν δύο όψεις... :126:
Λες απλά την άποψή σου για μία συσκευή, Πέτρο. Έχεις δικαίωμα να το κάνεις ως καταναλωτής (και επιβάλλεται αν έχεις καταναλωτική συνείδηση).
Δεν χρειάζεται εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας (βλ. δεν "τα παίρνεις").
Αν κάποιος έχει στοιχεία για το αντίθετο, τα καταθέτει.

Θα μπορούσαμε βέβαια να συνεννοηθούμε και να το ρίξουμε στα εύκολα, στην "πολιτική".
Ξέρεις, να τα έχουμε καλά με όλους για να λένε καλά λόγια για το πρόσωπό μας ή forum, να μας δίνουν μηχανήματα να ακούμε και (που και που) να γράφουμε και κανένα διθυραμβικό review. Γενικότερα να μην στεναχωρούμε κανέναν γιατί μετά δεν θα μας καλομιλήσει ή δε θα μας κάνει έκπτωση την επόμενη φορά που θα τον δουμε. Nόμιμο κι αυτό - αλλά ανήθικο. Κάποιοι βέβαια ζούνε (και) από αυτό.
[Κι ύστερα σου λένε ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. :116:]

Εγώ σε τέτοιο "forum" (βλ. μεταμφιεσμένο περιοδικό) δεν θα περνούσα ούτε απ'έξω, προφανώς.
Κι ας είχε μεγαλύτερη κίνηση και "υλικό" για να διαβάσουν τα μέλη του (αφού θα το είχαν αγκαλιάσει όλοι οι βολεμένοι του χώρου και οι γύρω από αυτούς).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Σέβομαι και κατανοώ την "ουδετερότητα ".
Κάποιοι όμως το παρακάνουν πουλώντας φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες είτε σε επίπεδο ποιότητας είτε με τις τιμές που ζητούν.
Σιωπούμε η πληροφορούμε τα μέλη .........

Reaction score
1.788

Ελληφθη Κωστα. Ακουσα και απο αλλον καλα λογια για τις Phillips. Η τιμη τους μια χαρα.

ο ηχος της εν λογω μαρκας ειναι ελαφρα πιο λαμπρος και καπως ασωμος!

επισης αν ειναι η απλη [μe την μεγαλη ανοδο ] και οχι καποιες jan, ισως, αναλογα βεβαια του σχεδιου που εχει η συσκευη σου [τοπολογια],αλλα και σε τι δυναμικο εχει τα νηματα, να εχεις καποιο φυσιμα, εως και καποιο μικροφωνισμο!!

Reaction score
11.794
Μιλάς μια φορά και μετά σιωπείς και απέχεις.

Κώστα Φφφφφφφφ...... πέστου να πάρει 2 μοντούλες 250άρες γιατί εμένα δε με ακούειιιιι.:116:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο ηχος της εν λογω μαρκας ειναι ελαφρα πιο λαμπρος και καπως ασωμος!

επισης αν ειναι η απλη [μe την μεγαλη ανοδο ] και οχι καποιες jan, ισως, αναλογα βεβαια του σχεδιου που εχει η συσκευη σου [τοπολογια],αλλα και σε τι δυναμικο εχει τα νηματα, να εχεις καποιο φυσιμα, εως και καποιο μικροφωνισμο!!
Τακη οσον αφορα τον ηχο της, εδω http://thetubestore.com/janphilips6922.html αν διαβασεις λεει το αντιθετο, οτι διακριθηκε σε δοκιμη για το χαμηλο της, τι να πω... Οσον αφορα την τοπολογια και το ποια ταιριαζει, ειληκρινα δεν ξερω, ο ενισχυτης ειναι ο Xindak XA6200. Παντως τωρα πρεπει να φοραει Electroharmonix απλες, και σκεφτομαι οτι αν το μηχανημα ειναι φτιαγμενο πανω σε αυτες, ισως και παω στις Electro παλι, αλλα τις gold.

Reaction score
1.788

Τακη οσον αφορα τον ηχο της, εδω http://thetubestore.com/janphilips6922.html αν διαβασεις λεει το αντιθετο, οτι διακριθηκε σε δοκιμη για το χαμηλο της, τι να πω... Οσον αφορα την τοπολογια και το ποια ταιριαζει, ειληκρινα δεν ξερω, ο ενισχυτης ειναι ο Xindak XA6200. Παντως τωρα πρεπει να φοραει Electroharmonix απλες, και σκεφτομαι οτι αν το μηχανημα ειναι φτιαγμενο πανω σε αυτες, ισως και παω στις Electro παλι, αλλα τις gold.
αυτη ειναι η jan!!!!!! καμια σχεση με την απλη που αναφερω !!!!!! τετοιες δουλευω και εγω!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αυτη ειναι η jan!!!!!! καμια σχεση με την απλη που αναφερω !!!!!! τετοιες δουλευω και εγω!!!
πως θα δω αν μπαινει η jan? Αν μπαινει λες να παω σε αυτη?

Reaction score
1.788

μπαινουν!!! αυτο που αναφερω περι τοπολογιας και δυναμικου νηματων εχει να κανει οτι πολλες φορες αλλαζουμε μια λαμπα με καποιοα σουπερ ντουπερ που μας εχουνε πει, εννοω καποιες κινεζικο ταδε , η ρωσσικοταδε που εχουν βαλει πανω την φιρμα τους καποιοι ,και της εχουν βαφτισει χαιενταδικες , και ειναι πολυ κατωτερες κατασκευαστικα απο τις καλες παλιες NOS!!!!! Καποιες, δε, ειναι τοσο χαλια που αναρωτιεσαι !!!!!!!!!! αυτες παρουσιαζουν τα παραπανω προβληματα που αναφερω ,αλλα και μια σειρα με μεγαλες ανοδους της philips!!!! Τωρα για τις JAN, να τις παρεις!!!!!!!!!!!!! μια χαρα ειναι!!! και φτηνες!!!

Reaction score
1.788

.....μου εκατσαν κατι gold lion που πραγματικα ειναι για πεταμα!!!!!!!!!! επρεπε να ανεβασω κατα 30 βολτ παραπανω στο θετικο δυναμικο τα νηματα για να παπσει να φυσαει!!!! φαντασου ποσο μακρυα ηταν απο καποια στανταρς για τον συγκεκριμενο τυπο λυχνιας!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ευχαριστω Τακη, στο θεμα λυχνια δεν ξερω πολλα πραγματα. Ελπιζω με τις Jan να μην εχω προβλημα με φυσηματα κλπ.

A

amoustakas

Guest

Συμφωνώ, έλα όμως που τα συγκεκριμένα ηχεία για να ακούω περίπου όπως θέλω, πρέπει το volume να περνάει το μισό...Από την άλλη, ευαίσθητα ηχεία σε σχετικά προσιτή τιμή, εκτός των klipsch, προσωπικά δεν έχω δει...
Αν τα δεις πάντως πες μου κι εμένα!

Reaction score
5.893

Δεν ειχα ασχοληθει ποτε μεχρι τωρα με λαμπατους ενισχυτες,και τωρα που το ψαχνω ανακαλυψα αυτο που σιγουρα οσοι ασχοληστε θα το ξερετε.
http://www.musictools.eu/docs/x vincent/AudioReview n 260 -TAC - 88.pdf

Ειναι ακριβως ιδιος με αυτον που περιμενω.

A

amoustakas

Guest

Αυτά τα μηχανάκια σε προκαλούν να τα ακούσεις! Τώρα καταλαβαίνω την καψούρα με τις λάμπες. Η όλη διαδικασία είναι ιεροτελεστία! Με το που άνοιξα τον πρώτο μου λαμπάτο και άκουσα τα τσακ τσακ των λαμπών που ζεσταίνονταν κατά κάποιον περίεργο τρόπο φτιάχτηκα για τα καλά....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ακουστε και κανα υβριδιακι που συνδυαζει χροιες του ενος κοσμου κ δυναμικα του αλλου..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON