ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Όποιος ισχυρίζεται ότι επειδή έχει δει πολλούς προβολείς ξέρει πχ να ρυθμίζει τα χρώματα ή τις διαβαθμίσεις του γκρι, πλανάται πλάνην οικτράν.
Ενω οποιος εχει...διαβασει για αυτα ξερει καλυτερα?
Ειναι σαν να αναγαγουμε σε αναγνωστες ενος περιοδικου 4 τροχων που εχουν διαβασει ολα τα αρθρα για τις Ferrari σε
αντιθεση με οσους τις εχουν οδηγησει.
Η μηπως οχι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Γιωργακι.......αν δεν εχεις ασχοληθει μην πετας...μ
Αντιπαρέρχομαι το .άκι(δεν νομίζω να έχω δώσει τέτοια διακαιώματα εδω μέσα) και θα σε παρακαλούσα να μου αποδείξεις πως γίνεται να έχουμε οπτική μνήμη.
Και όχι του στύλ,απ ότι θυμάμαι ο δείνα είχε λίγο καλύτερο μαυρό ή καλύτερη overall εικόνα.
Γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι ο μόνος σσφαλής τρόπος σύγκρισης είναι το A-B.Εκεί ξεβρακώνονται όλα.

Εννοείτε ότι δεν θέλω να μου πεις για το μόνιτορ που έχεις στην δουλειά σου κτλ..Και εμένα αν μου πειράξουν κάτι στην οθόνη του υπολογιστή θα το καταλάβω(όπως και έχει γίνει εξάλλου).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Να το διατυπώσω αλλιώς ρε παιδιά, γιατί η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και είναι κρίμα να πλακωνόμαστε.
Οποτε ανακατευονται αυτοι οι "νοτιοι" μας κανουν την κατηγορια ρημαδιο.
Καλα δεν πλακωνομαστε και μονοι μας?:135:

Reaction score
8.350

εγω νομιζω οτι τοσος κοπος που εχει γινει κατα καιρους στο φορουμ πηγε εντελως στραφι.Ειδικα κατι σεντονια του Παναγιωτη με βασικες επεξηγησεις για βασικες ρυθμισεις αν θυμαμαι καλα,τοσα θεματα για gamma,RGB και παει λεγοντας ,αλλα και παλαιοτερα,κανενας δεν εχει συγκρατησει τιποτα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.622
τωρα αν μου πειτε οτι μπορει ενας (δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα λεμε τωρα...) να μπορει να καλιμπραρει και να φερει με το ματι τελεια κ σωστα ενα καλο μονιτορ-oθονη υπολογιστη για φωτογραφια , θ αρχισω κι εγω να γουσταρω...!!!

:429:

:116::116::116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485

Να το διατυπώσω αλλιώς ρε παιδιά, γιατί η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και είναι κρίμα να πλακωνόμαστε.
Κάποιος με "καλό" μάτι, μπορεί να βελτιώσει μια κακή εικόνα, αλλά δε μπορεί να τη φέρει στο ιδεατό. Γι' αυτό χρειάζεται εργαλεία, γνώσεις και πολύ εμπειρία! Κάνω λάθος; Αυτό δε λέμε όλοι;
Και εγώ αυτό νομίζω.Τουλάχιστον σε ορισμένους τομείς.
Βέβαια πως μπορεί να φέρει κάποιος έναν τομέα χωρίς εργαλία(patterns και φωτόμετρα) στην αναφορά..;

Reaction score
8.350

Κάποιος με "καλό" μάτι, μπορεί να βελτιώσει μια κακή εικόνα, αλλά δε μπορεί να τη φέρει στο ιδεατό. Γι' αυτό χρειάζεται εργαλεία, γνώσεις και πολύ εμπειρία! Κάνω λάθος; Αυτό δε λέμε όλοι;
μα νομιζω αυτο ειναι το ζητουμενο της συζητησης.Να μπορει καποιος να βελτιωσει την εικονα του μεχρι ενα αποδεκτο σημειο,μεχρι να φερει εναν επαγγελματια,η αν δεν φερει να βλεπει αξιοπρεπως.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κριμας ......!!!!!!
Νομιζα οτι θα εγραφες κατι σοβαρο....σαν γενικος δερβεναγας..
Αυτα που λεμε τωρα τα ελεγα πριν 10+ χρονια
....βεβαια εσυ τοτε δεν ειχες σκασει ακομα απο ταβγο...:116:
Είσαι άσχετος και επί των δημοσίων σχέσεων λοιπόν... σκέτος σκράπας!
Αλλιώς θα καταλάβαινες ότι η επιμονή σου να το παίζεις σχετικός μέσα στην ασχετοσύνη σου, έδιωξε μέχρι και τον διαχειριστή της παρούσας κατηγορίας. Ας είναι, μας έμεινες εσύ που τουλάχιστον επιτελείς κοινωνικό έργο, μας κάνεις και γελάμε. Keep walking! :114:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Είσαι άσχετος και επί των δημοσίων σχέσεων λοιπόν... σκέτος σκράπας!
Αλλιώς θα καταλάβαινες ότι η επιμονή σου να το παίζεις σχετικός μέσα στην ασχετοσύνη σου, έδιωξε μέχρι και τον διαχειριστή της παρούσας κατηγορίας. Ας είναι, μας έμεινες εσύ που τουλάχιστον επιτελείς κοινωνικό έργο, μας κάνεις και γελάμε. Keep walking! :114:

...
Πω, πω!:111:
Ασχετος ο ενας, ασχετος ο αλλος...
Τελικα ποιος ειναι ο μονοφθαλμος?:140:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Αναμείνατε στο μόνιτόρ σας παρακαλώ...

Ο Κώστας πήγε να τινάξει και μετά να στρώσει τα χαλιά! :204::204:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Θα σου έλεγα τι έχει κάποιος στην εικόνα,αλλά έχε χάρη..
(Άλλο πράγμα το ταυτόχρονο Α-Β).
Γιωργακι.......αν δεν εχεις ασχοληθει μην πετας...μ
Μη μιλάς ρε, δεν ξέρεις, σουτ ΣΟΥΤ! Τώρα μιλάει ο... κεφάλας! :142:

...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

εγω νομιζω οτι τοσος κοπος που εχει γινει κατα καιρους στο φορουμ πηγε εντελως στραφι.Ειδικα κατι σεντονια του Παναγιωτη με βασικες επεξηγησεις για βασικες ρυθμισεις αν θυμαμαι καλα,τοσα θεματα για gamma,RGB και παει λεγοντας ,αλλα και παλαιοτερα,κανενας δεν εχει συγκρατησει τιποτα.
Συγγνώμη αλλά το post αυτό το βρίσκω υπερβολικό...και ασφαλώς δεν αναφέρομαι στην αδιαμφισβήτητη προσφορά του Παναγιώτη-προσθέτω και τον σπουδαίο Δημήτρη Maxheadroom και τον Βαγγέλη Λάμπρου που λείπουν από το forum.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ενω οποιος εχει...διαβασει για αυτα ξερει καλυτερα?
Ειναι σαν να αναγαγουμε σε αναγνωστες ενος περιοδικου 4 τροχων που εχουν διαβασει ολα τα αρθρα για τις Ferrari σε
αντιθεση με οσους τις εχουν οδηγησει.
Η μηπως οχι?
Μα είναι προφανές...
Διαβάζει και βλέπει ακόμη και η γιαγιά μου (κι ας έχει καταρράκτη). Ρύθμιση σε προβολέα όμως δεν μπορεί να κάνει. Ούτε τα εργαλεία έχει ούτε τις ειδικές γνώσεις. Άσε που δεν έχει και μεγάλη κεφάλα. :116:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897

Συγγνώμη αλλά το post αυτό το βρίσκω υπερβολικό...και ασφαλώς δεν αναφέρομαι στην αδιαμφισβήτητη προσφορά του Παναγιώτη-προσθέτω και τον σπουδαίο Δημήτρη Maxheadroom και τον Βαγγέλη Λάμπρου που λείπουν από το forum.
Τι να τους κάνεις ρε φίλε αυτούς άμα έχεις τον κεφάλα; :114:

...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Επειδή ανησύχησα μήπως έπαθε τίποτα, πήρα τον Κεφάλα τηλέφωνο. Μου είπε να σας πω ότι είναι στο ΙΚΕΑ και ψωνίζει, και θα σας περιποιηθεί σε 2-3 ώρες.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Επειδή ανησύχησα μήπως έπαθε τίποτα, πήρα τον Κεφάλα τηλέφωνο. Μου είπε να σας πω ότι είναι στο ΙΚΕΑ και ψωνίζει, και θα σας περιποιηθεί σε 2-3 ώρες.
Θα βάλεις το pop corn να ψήνεται; :116:

Reaction score
8.350
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

και μονο αυτοι?και ο Νικος Ζογκλαιρ και πολλοι αλλοι,συμεπριλαμβανομενου του Κωστα,ναι,υπερβολικο ειναι,αλλα μερικοι δινουν αυτη την εντυπωση...διοτι οποιος ειχε διαβασει ολα αυτα τα θεματακια, δεν θαλεγε αυτα που γραφτηκαν πιο πανω.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869

Θα βάλεις το pop corn να ψήνεται; :116:

Σε 2 ώρες θα βάλω το λαδάκι, και θα περιμένω! :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279

χειροτερα απο του Γιαννη(rose).?
Στη δική μου ρύθμιση το δύσκολο του πράγματος ήταν η παρέα. Πού μυαλό για τα υπόλοιπα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279

Καλά, πάω κι εγώ να προετοιμαστώ

κι έρχομαι.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts