ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Reaction score
8.350
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρη εγώ που ξέρω το φιλαράκι μου τον Γιάννη, σου λέω με βεβαιότητα ότι μόνο γκαβός δεν είναι.

...
δεν αποκαλεσα κανεναν γκαβο.Ο ανθρωπος ειπε οτι πηρε καποιες ρυθμισεις απο το διαδικτυο και τις εβαλε.Δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να εχει πειρα στη ρυθμιση ενος προβολεα.Βλεποντας το αποτελεσμα ειναι εμφανες οτι δεν εγινε καμμια ρυθμιση προς τη σωστη κατευθυνση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Καλά τώρα...
Κάνε ένα pοll να δεις τι άποψη έχει ο κόσμος για τις απόψεις σου περί εικόνας και μετά ξανα-έλα με τον κηδεμόνα σου. Το μόνιμο πρόβλημα με τον άσχετο είναι ότι δεν ξέρει πόσο άσχετος είναι. Εγώ λοιπόν σου "επιτρέπω" να γράφεις όπου θες, προσφέρεις πολύ γέλιο για να στείλω αλλού (όχι ότι έχεις και που να πας δηλαδή)... :142:

Και μη ξεχάσεις στο δρόμο να ρυθμίσεις 5-10 προβολείς, έτσι στα γρήγορα. :135:

...

Reaction score
15.548
Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κριμας ......!!!!!!

Νομιζα οτι θα εγραφες κατι σοβαρο....σαν γενικος δερβεναγας..

Αυτα που λεμε τωρα τα ελεγα πριν 10+ χρονια

....βεβαια εσυ τοτε δεν ειχες σκασει ακομα απο ταβγο...:116:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

θα εχει ερθει ως τοτε και η δικια μου η καινουργια....
Panasonic TXP42UT30 που θα αντικαταστησει την Panasonic TXP42U20 η οποια ΔΕΝ εχει ifc pro και μετα απο θεμα που δημιουργηθηκε στο αδελφο φορουμ, θα ειμαι ο πρωτος που θα επωφεληθει.....
πεφτει το Πλαισιο 150ε,βαζω και εγω αλλα τοσα και εχω νεα βελτιωμενη εκδοση και μαλιστα 3Δ, μετα απο 11 μηνες......
καλο,ε;
Σκετο...φαρδος!:114:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Άντε ρε κότες, τσακωθείτε αν είστε άντρες!

Και γιά πες μας ρε Κωστάκη γιά να 'χουμε καλό ρώτημα, αν υποθέσουμε ότι ο Μανώλης το φέρνει το μηχανάκι στο 97-98% του, εσύ με το μάτι που θα το φέρεις?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ο Μανωλης μωρη και χωρις μετρητικο το φερνει κοντα.....σου φτανει αυτο που λεω..?

γι'αυτο ειναι και καλος στις ρυθμισεις......περαν των μετρητικων...

Reaction score
15.548

Άντε ρε κότες, τσακωθείτε αν είστε άντρες!
γιατι να τσακωθουμε βρε.......:112:

με τελειως ασχετους δεν τσακωνομε...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Re: Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Με εμένα?

Θα απαντήσεις???

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Re: Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Γράψε ρε κότα ποσοστό!

Reaction score
15.548

εξαφανιστηκε ο δερβεναγας....!!!!!! :116:

μου εγινε κρυφτουλης :403:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ουσία είναι ότι όλοι μπορούμε να δηλώνουμε ή να πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε ένα μηχανάκι, αλλά πολύ σπάνια τα πράγματα είναι έτσι.

Ακόμη πιό σπάνια ένα μηχανάκι είναι αξιοπρεπώς ρυθμισμένο από το εργοστάσιο.

Και ΠΟΤΕ ένα μηχανάκι δεν καλιμπράρεται με τις ρυθμίσεις που κατεβάσαμε από το Internet, γιατί κανένα δεν είναι ίδιο με το αδερφάκι του... :126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

1 δημητρη
αν δεις ρυθμισμενο προβολεα απο πραγματικο γνωση , θα καταλαβεις οτι με το ματι και καποια πατερνακια δεν κανεις ισαξια δουλεια

2 Νικο το 05 εφερα γνωστοτατο ανθρωπο του ηχου (οχι περιοδικο) του εσκασα 150 ευρω, και περα του μελισα ο ανθρωπος δεν ειχε καμμια σχεση με το hc.
Μεχρι τοτε ειχα <μπλεξει > σχεδον με ολους τους γνωστους ρυθμιστες ηχου.Πριν καν φυγει σχεδον λυπομουνα τα 150 ευρω που του εδωσα.Απο την αλλη μερια αποφασισα να ασχοληθω με αμερικανους που ειχαν πολλα χαρτια στον ηχο.
Στην πορεια γνωρισα τον κυριακακη (06) η ενδειξη ηταν οταν φτιαξεις το audyssey για 220 βολτ, απλα θελω να το ξερω.
Σε ενα χρονο και κατι το ειχα στα χερια μου,με βοηθεια στην αρχη απο τον δημητρη , και στην συνεχεια απο τον ιδιο τον κυριακακη και χολμαν .....και καποιους αλλους απο αγγλια ,μπορω να πω οτι εμαθα τοσα ωστε τον καθε επισημο ρυθμιστη ηχου να το εχω.......ασε μην το πω.
Ασχολουμαι με το θεμα πιστευω πολυ περισοτερο απο οτι ασχολουνται ολοι μαζι εδω μεσα.
Σε οσους εχω ρυθμισει το συστημα τους (αφου πριν ειχαν περασει αλλοι και αλλοι ) απλα τους εκανα να αισθανθουν οπως εγω οταν εσκαγα 150 σε ενα (ναι μεν) ΓΝΩΣΤΗ του ηχου, αλλα ΑΣΧΕΤΑΡΑ του hc
Και ποτε δεν ζητησα απο κανενα να πει τι ακουσε σε σχεση (οχι με πριν -ο) αλλα με το τι του ειχαν κανει αλλοι τυχαρπαστοι, που μπαινουν ή με το ρολοι ή με την ασχετοσυνη παραμασχαλα και κανουν οτι μπορουν.
Aπο προιοντα και προσωπικη γνωση εχω αφθονη , (δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να επιδειξω τις γνωσεις μου) .
Κατα τα αλλα ποτε δεν χαρακτηρισα διπολα ηχεια τα rs της klipsch, ποτε δεν προτεινα την δηλωση πλαινων ηχειων σαν μεγαλα δικαιολογοντας το με γελοιο τροπο.
Ουτε εχτισα 2 φιλτρα στην σειρα και οταν ρωτουσε ο ιδιοκτητης γιατι μπουμπουνιζει το σαμπ
να λεω φταιει η ταινια(και το εκανε σε καμποσους)
Ο αντρεας με θυμαται λεπτο και φιτ , (03) και ξερει ποσα κιλα εχω βαλει απο τοτε , γιατι ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτο πανω απο 10 ωρες την μερα.Οι πληροφοριες μου ερχονται απο κατασκευαστες απο την αυστραλια μεχρι το la.
Φουμαρα σε ημιμαθεις δεν πουλαω , δεν με ενδιαφερουν τυφλοι που να ψαχνουν τον μονοφθαλμο..........
...
Και κατι ακομα που δεν ξερω κανενα να το κανει
επιλεγω τι ρυθμιζω , αν δεν θελω ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ,
οχι δεν ειναι καιροι να αφηνουμε δουλειες, που λενε αλλοι .....που ή τους τρεχουν νοικια ή υποχρεωσεις
χομπι κανω , απλα μου αρεσει να ρυθμιζω ηδη ρυθμισμενα συστηματα.......
ή αξια λογου (για μενα) ...... ..........................

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Εδώ argi, μιλάμε γιά ρυθμίσεις εικόνας. Ή κι εσύ μιλάς γι' αυτές?

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Καλό θα ήταν τα του ήχου να μπουν στην ανάλογη κατηγορία και εκεί εαν θέλεται το συζηταμε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale