Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
403
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

πηρα τη φεραρ ο ερμς , και νομζα οτι ειν και τραχτερι......της εβαλα ψλες ροδες, ζαντς , κι την εχωσα στο χωραφ
κολλσ το ερμ ,
παικτς 600 + ευρω να παιζ οτι κατσει απο εικονα μας νοιαζ, απο ηχο τα σκ@τα που ακουμ μεσ δεν μας κοφτ,
ρε την οπ δεν της ταπν κλα
Ρε αποστολ καν κατ ρε πδι μου , κολσ το ρημαδ ........σωσι μ...την αλλ βδομαδ απλων μρουλια και σεσκουλα:143:
Δυστυχως τα γραφεις αναποδα.
ή δεν εχεις δικτυο ή δεν παρακολουθεις πολλες ταινιες.

Απο την στιγμη που το player εχει βαλει δυνατοτητες media player (αν δεν εβαζε θα το αγοραζαν ελαχιστοι) πρεπει να τις υποστηριξει σωστα, αν δεν θελει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο.

Στην αμερικη το 80+ των χρηστων παιζουν δικτυακα και οχι με δισκακια και σκληρους δισκους.
Παντα ενα προιον για να παει καλα στην αγορα περα απο την ποιοτητα του σε εικονα και ηχο, πρεπει να δινει καποιες βασικες ευκολιες, που στην προκειμένη περιπτωση ειναι πιο βασικες απο την ιδια την ποιοτητα που δινει. Τι να το κανω που δινει τελεια εικονα αλλα καθε φορα που θελω να δω ταινια πρεπει να μεταφερω 45+gb και να χανω 20 λεπτα χρονου για την μεταφορα, συν αυτα που ειπε ο alex για την γραμματοσειρα και το μεγεθος της. Αν πχ βλεπεις 5-10 ταινιες την εβδομαδα ειναι 10x20=200 λεπτα χαμενα απο την ζωη σου. Αν βλεπεις μια-δυο ταινιες το μηνα, ειναι μαλλον το καλυτερο player, μεχρι στιγμης.

Οσο καλα και να παιζει, οι περισσοτεροι χρηστες, οπως και εγω, πρωτα κοιταμε την ευκολια και μετα την ποιοτητα εικονας.
Ειναι σαν να μας προσφερουν φερραρι και ο μονος δρομος που μας αφηνουν να την οδηγησουμε ειναι χωματοδρομος.

Reaction score
1.458

το 93 ειναι ενα πλειερ χαιενταδικο,
χαιενταδικο σε ηχο και εικονα.Δεν υποβαθμιζουμε λιγο το 93 βαζοντας του ηχο σαβουρε.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα.
Απόλυτα!!!:615:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δυστυχως τα γραφεις αναποδα.
ή δεν εχεις δικτυο ή δεν παρακολουθεις πολλες ταινιες.
και βεβαια δεν εχω δυκτιο , με τηλεπαθεια γραφω-και ταινιες βλεπω νοερα -

Απο την στιγμη που το player εχει βαλει δυνατοτητες media player (που αν δεν εβαζε θα το αγοραζαν λιγοι) πρεπει να τις υποστηριξει σωστα, αν δεν θελει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο.
καποια πραματα μπαινουν λογο μαρκετινγκ

Στην αμερικη το 80+ των χρηστων παιζουν δικτυακα και οχι με δισκακια και σκληρους δισκους.
στην ελλαδα ομως παιζουν dvd
Παντα ενα προιον για να παει καλα στην αγορα περα απο την ποιοτητα του σε εικονα και ηχο, πρεπει να δινει καποιες βασικες ευκολιες, που στην προκειμένη περιπτωση ειναι πιο βασικες απο την ιδια την ποιοτητα που δινει.
για ποια χωρα μιλαμε ?
Τι να το κανω που δινει τελεια εικονα αλλα καθε φορα που θελω να δω ταινια πρεπει να μεταφερω 45+gb και να χανω 20 λεπτα χρονου για την μεταφορα, συν αυτα που ειπε ο alex για την γραμματοσειρα και το μεγεθος της. Αν πχ βλεπεις 5-10 ταινιες την εβδομαδα ειναι 10x20=200 λεπτα χαμενα απο την ζωη σου. Αν βλεπεις μια-δυο ταινιες το μηνα, ειναι μαλλον το καλυτερο player, μεχρι στιγμης.

Οσο καλα και να παιζει, οι περισσοτεροι χρηστες, οπως και εγω, πρωτα κοιταμε την ευκολια και μετα την ποιοτητα εικονας.
Ειναι σαν να μας προσφερουν φερραρι και ο μονος δρομος που μας αφηνουν να την οδηγησουμε ειναι χωματοδρομος.
απο την στιγμη λοιπον που κανεις την ποιοτητα στην ακρη (και καλα κανεις) γιατι ασχολησαι με προιοντα που 300ριζουν αιδρωτα
μεινε στο παπακι , μαι χαρα ειναι , παρκαρει ευκολα καιει λιγο....αυτα δεν ειπες οτι θες ?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αργυρή, όλο σου το σκεπτικό βασίζεται σε μια εντελώς λανθασμένη παραδοχή, την οποία υιοθέτησες αυθαίρετα. Δηλαδή, το πως όσοι βλέπουν κατεβασμένο υλικό, βλέπουν αρχεία 4 Gb.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
403

απο την στιγμη λοιπον που κανεις την ποιοτητα στην ακρη (και καλα κανεις) γιατι ασχολησαι με προιοντα που 300ριζουν αιδρωτα
μεινε στο παπακι , μαι χαρα ειναι , παρκαρει ευκολα καιει λιγο....αυτα δεν ειπες οτι θες ?
μιλαω ΠΑΝΤΑ για FULL BD RIP απο δισκακια και οχι για ματροσκες και συμπιεσμενα αρχεια. αρα μιλαμε για ακριβός ιδια ποιοτητα με το δισκακι.

Το οτι γραφεις, δεν σημαίνει οτι εχεις δικτυο στο σπιτι σου αλλα απλα οτι εχεις ιντερνετ. Στο οικιακο δικτυο μπορεις να μοιράζεσαι αρχεια σε ολο το σπιτι απο διαφορες πηγες. πχ μπορεις να εχεις σερβερ με ριπαρισμενες ολες τις ταινιες σου σε Bluray και να τις αναπαραγεις σε καθε δωματιο του σπιτιου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν με καταλαβες , δεν μιλαμε για 4αρια, η ιδεα του ακριβου παικτη συναδει με οτι αυτο συνεπαγει,αντιθετα οι κατεβαστηριδακηδες δεν πολυ νοιαζονται για ποιοτητα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μιλαω ΠΑΝΤΑ για FULL BD RIP απο δισκακια και οχι για ματροσκες και συμπιεσμενα αρχεια. αρα μιλαμε για ακριβός ιδια ποιοτητα με το δισκακι.

Το οτι γραφεις, δεν σημαίνει οτι εχεις δικτυο στο σπιτι σου αλλα απλα οτι εχεις ιντερνετ. Στο οικιακο δικτυο μπορεις να μοιράζεσαι αρχεια σε ολο το σπιτι απο διαφορες πηγες. πχ μπορεις να εχεις σερβερ με ριπαρισμενες ολες τις ταινιες σου σε Bluray και να τις αναπαραγεις σε καθε δωματιο του σπιτιου.
τωρα τα ειπες αυτα
.....τα αλλα δεν τα λεω.........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπα σε ενα δωματιο αξιζει να βλεπω ταινιες....οπως γουσταρω...δεν ειμαι ακομα να εχω ανταξια του καθε δωματιου και μεσο προβολης ακροασης.Και ουτε θελω, στις τηλεορασεις στην καλυτερη αντε να δω νοβα hd , σιγα μην βαλω στο γιακουτζι πολυκαναλο ηχο
(πλακα κανω ετσι)(δεν εχω γιακουτζι)
(ουτε καν μπανιο):116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

δεν με καταλαβες , δεν μιλαμε για 4αρια, η ιδεα του ακριβου παικτη συναδει με οτι αυτο συνεπαγει,αντιθετα οι κατεβαστηριδακηδες δεν πολυ νοιαζονται για ποιοτητα
τι λες ρε Αργύρη, απο που το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα? Αντίθετα, θα πρέπει , στην κουβέντα που κάνουμε, να θεωρούσες δεδομένο πως οσοι αποφάσιζαν να πάρουν το οppo και εχουν επιλέξει την πολιτική του κατεβάσματος, θα κατέβαζαν αποκλειστικά υψηλής ποιότητας αρχεία.

Reaction score
403

Δεν ειναι αναγκη να κατεβαζεις για να εχεις την ευκολια του σερβερ, μπορεις να ριπαρεις την δικη σου συλλογη bluray.
Οι κυριοτεροι λογοι του σερβερ ειναι η αμεση και ευκολη προσβαση στην ταινιοθηκη και την φθορα του φυσικου μεσου, ειδικα για καποιον που εχει μικρα παιδια τα οποια βλεπουν παιδικα συνεχεια, ειναι επιβεβλημενο το rip σε σκληρο. εκτός και αν θελεις να αγοραζεις την ιδια ταινια συχνα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

τι λες ρε Αργύρη, απο που το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα? Αντίθετα, θα πρέπει , στην κουβέντα που κάνουμε, να θεωρούσες δεδομένο πως οσοι αποφάσιζαν να πάρουν το οppo και εχουν επιλέξει την πολιτική του κατεβάσματος, θα κατέβαζαν αποκλειστικά υψηλής ποιότητας αρχεία.
και γιατι να παρουν οπο ?
με μιντια παικτες δεν κανουν την ιδια δουλεια ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν ειναι αναγκη να κατεβαζεις για να εχεις την ευκολια του σερβερ, μπορεις να ριπαρεις την δικη σου συλλογη bluray.
Οι κυριοτεροι λογοι του σερβερ ειναι η αμεση και ευκολη προσβαση στην ταινιοθηκη και την φθορα του φυσικου μεσου, ειδικα για καποιον που εχει μικρα παιδια τα οποια βλεπουν παιδικα συνεχεια, ειναι επιβεβλημενο το rip σε σκληρο. εκτός και αν θελεις να αγοραζεις την ιδια ταινια συχνα.
ειμαι της παλαιας σχολης
βλεπω , κρινω και αν θελω αγοραζω, επιτρεψε μου την πολυτελια αυτης της επιλογης.

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

εμ ειδες, μαλλον θελουν και πιοτητα, τρομαρα τους...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μαλλον δεν εχετε καλο βιντεοκλαμπ στην γειοτονια σας.....ελατε μια φορα στο δικο μου και σας βλεπω να το γυρνατε σε dvd με τις ρωσιδες που εχει μεσα :)116:)

Reaction score
403

ειμαι της παλαιας σχολης
βλεπω , κρινω και αν θελω αγοραζω, επιτρεψε μου την πολυτελια αυτης της επιλογης.
βεβαιως και σου επιτρεπω, κανεις δεν στο στερεισε.

απλα καμια φορα προτρεχεις και βγαζεις λανθασμενα συμπερασματα.
δεν πειραζει ομως ολοι μας το κανουμε καμια φορα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

εχεις μπερδευτεί γιατί απο αυτό ξεκινήσαμε να συζητάμε... οτι απο την στιγμή που υπάρχουν οι δυνατότητες σε ενα μηχάνημα, είναι καλό να τις εκμεταλεύεσαι όλες. Κανείς δεν αγοράζει το oppo σαν αποκλειστικό media player αλλά είναι αυτή η τάση της αγοράς, όλα τα bd player να ενσωματώνουν δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων εκτός των δίσκων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

εχεις μπερδευτεί γιατί απο αυτό ξεκινήσαμε να συζητάμε... οτι απο την στιγμή που υπάρχουν οι δυνατότητες σε ενα μηχάνημα, είναι καλό να τις εκμεταλεύεσαι όλες.
ποιος οριζει ποιες ειναι οι δυνατοτητες ? ποιος υποχρεωνει τον εκαστοτε χρηστη να σκεφτεται σαν εσενα
αν ηθελες να <πιεις> το αιμα του 93 γιατι δεν το βελτιωσες ? δεν θες ? φοβασαι ? γιατι να μην ακους και βλεπεις καλυτερα?
Επιλογη σου δεν ειναι , και καλα κανεις εγω εχω την επιλογη να το εχω για να παιζει δισκακι μονο και για να παιζει φλακ απο usb

Κανείς δεν αγοράζει το oppo σαν αποκλειστικό media player αλλά είναι αυτή η τάση της αγοράς, όλα τα bd player να ενσωματώνουν δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων εκτός των δίσκων.
η ταση της αγορας ειναι ενα <φιλικο htpc> αν το θετεις ετσι, απλα ακομα δεν ειναι ετοιμη η τεχνολογια να το κανει.
εδω συχνα πυκνα βελτιωνουν (με αναβαμισεις τα player) .Την επιλογη να βλεπεις οτι θες οποτε θες δωρεαν κανεις δεν μπορει να στην αφαιρεσει, οπως και εμενα να νοικαζω δισκακια.
Μου ειναι πολυ πιο ευκολο να περιμενω και να βλεπω ενα δισκακι με λιγα ευρω.Απο το να καθομαι να ασχολουμε να κατεβαζω ταινιες.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Τις δυνατότητες δεν τις ορίζει κανένας, τις έχει το μηχάνημα, δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε. Κανένας δεν υποχρεούτε να σκέφτεται σαν εμένα αλλά εαν θυμάσαι, εαν οχι πάνε λίγο πίσω, ξεκινήσαμε να συζητάμε απο τις παρατηρήσεις πολλών μελών για την αδυναμία να παίξει κάποια αρχεία με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Φαντάσου πως εγω δεν χρησιμοποιώ καν το οικιακό μου δίκτυο για να stream-αρω ταινίες. Επιπλέον το θέμα δεν είναι τι θέλεις εσύ ή εγώ αλλά η πλειοψηφία των χρηστών, κάτι στο οποίο η oppo έχει στηρίξει την μεγάλη της επιτυχία, ειδικά στο εξωτερικό.
Οσο και να το βελτιώσεις δεν θα παίξει καλύτερα στο θέμα της εικόνας, αναφέρεται και απο την ιδια την oppo στη συγκρισή που κάνει σε σχέση με το 95. Στο θέμα του ήχου, καθώς παίζω με hdmi, είμαι ικανοποιημένος δεδομένου του χώρου και του συστήματος μου.
Στα υπόλοιπα δεν μπορώ να σου απαντήσω καθώς αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την συζήτηση μας. Απλά σου επαναλαμβάνω πως δεν 'εχει καμμία σημασία η δική σου άποψη, ούτε η δική μου, αυτό που μετράει είναι το τι θέλει απο το μηχάνημα η πλειοψηφία.

Reaction score
403

οι περισσότεροι που κατεβαζουν, κατεβαζουν για 3 λογους.
1) το οτι ειναι τζαμπα (αν και δεν ειναι καθολου μαλιστα)
2) το οτι δεν υπαρχουν πολλες ταινιες σε bluray με ελληνικους υποτιτλους (γιαυτό χρειάζεται η υποστηρίξει εξωτερικων υποτιτλων)
3) το οτι αυτες που υπαρχουν ειναι μονο blockbuster και γενικα δεν υπαρχει ποικιλια

αν τωρα καποιος απολαμβάνει και αρκείται σε transformers και dumpo το ελεφαντακι, δικαίωμα του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas