Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ολο ευχαριστα να μη λεμε....

εξωτερικο .ac3 γιοκ

δηλαδη για οσους δεν εχουν παρακολουθησει το θεμα : δεν μπορουμε να βαλουμε εξωτερικο αρχειο με γλωσσα που δεν υπαρχει μεσα στη ταινια. Αναγκαστικα πρεπει να ενσωματωθει.
Αυτο θα βοηθουσε πολυ τους μπαμπαδες, που θελουν τα παιδακια να βλεπουν τα cartoons, αλλα στα Ελληνικα.

Οσον αφορα τα iso : απο δικτυο οχι, αλλα μεσω DLNA ps3 server, λεγεται οτι παιζει.
Δεν εχω επισημη επιβεβαιωση ομως.
Αν καποιος ειναι δικτυωμενος, ας κανει μερικες προσπαθειες και να μας πει.

Μέσω DLNA ps3 server βγάζει folder τα iso με όνομα iso - transcode... αλλά για κάποιο λόγο δεν βλέπω το iso αρχείο μέσα στο φάκελο .. που σημαίνει ότι δεν τα παίζει natively..?? Αν κάποιος έχει καλύτερη τύχη ή βρει τον τρόπο να δει το oppo ΙSO μέσω DLNA ps3 server ας μας φωτίσει! Μέχρι νεωτέρας αναμένουμε firmware λύση για το θέμα!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Σχετικά με το θέμα υποστήριξη ISO μέσω PS3 server... Η οppo διάβασα στο faq το θεωρεί "πιθανό" να το διαβάζει... Εγώ μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα να δω μερικά titles του ISO τα οποία τα βλέπει ως mpeg αρχεία εννοείται μέσω transcoding και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ στο playback του αρχείου.. ISO λοιπόν μόνο μέσω εξωτερικών δίσκων με USB ή ΕSATA σύνδεση. Αυτά!

Reaction score
171
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Νομίζω η συζήτηση κινείται σε λάθος κατεύθυνση.Το θέμα για μένα δεν είναι το DLNA. Ενα μηχάνημα με δικτυακές δυνατότητες αλλά χωρίς ελεύθερη πρόσβαση στους συνδεδεμένους πάνω του δίσκους, μέσω smb ή ftp είναι ανεπαρκές.

Και επί του θέματος. Σε δύο DLNA Servers (tvmobili + Nero MediaHome 4 Essentials) το Oppo δε βλέπει αρχεία BR.iso ούτε ελλ. υπότιτλους.

Reaction score
1

Νομίζω η συζήτηση κινείται σε λάθος κατεύθυνση.Το θέμα για μένα δεν είναι το DLNA. Ενα μηχάνημα με δικτυακές δυνατότητες αλλά χωρίς ελεύθερη πρόσβαση στους συνδεδεμένους πάνω του δίσκους, μέσω smb ή ftp είναι ανεπαρκές.

Και επί του θέματος. Σε δύο DLNA Servers (tvmobili + Nero MediaHome 4 Essentials) το Oppo δε βλέπει αρχεία BR.iso ούτε ελλ. υπότιτλους.

Νομίζω το θέμα ISO μέσα από DLNA το ξεχνάμε μέχρι νεωτέρας... Πρόσβαση σε δίσκους μέσω smb ή ftp επίσης άγνωστο αν και πότε θα δούμε..

Reaction score
802

Aφηστε και κατι για το ...oppo 94 η οπως στο καλο θα λεγεται.
Σιγα μην τα δωσουν ολα απο τωρα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Η Οppo χαρακτηριζει τις δυκτιακες δυνατοτητες των player της σειρας 9 σαν experimental.
Για το λογο αυτο και δεν αναγραφεται στα χαρακτηριστικα τους.

Ολοι οι DLNA servers δεν κανουν την ιδια δουλεια η αν θελετε δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες.

Προσωπικα πιστευω οτι η δυνατοτητα του να παιξει DVD/BD ISO και copy απο σκληρο και με υποτιτλους ειναι μεγαλο προσον.
Δεν ειμαι δυκτιομενος και ετσι δεν μπορω να ξερω τα καλα του.
Προς το παρον εχω το δισκο κοντα στο player και απολαμβανω ταινια. Αυτη ειναι η ουσια και οχι ο τροπος.

Reaction score
802
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Η Οppo χαρακτηριζει τις δυκτιακες δυνατοτητες των player της σειρας 9 σαν experimental.
Για το λογο αυτο και δεν αναγραφεται στα χαρακτηριστικα τους.

Ολοι οι DLNA servers δεν κανουν την ιδια δουλεια η αν θελετε δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες.

Προσωπικα πιστευω οτι η δυνατοτητα του να παιξει DVD/BD ISO και copy απο σκληρο και με υποτιτλους ειναι μεγαλο προσον.
Δεν ειμαι δυκτιομενος και ετσι δεν μπορω να ξερω τα καλα του.
Προς το παρον εχω το δισκο κοντα στο player και απολαμβανω ταινια. Αυτη ειναι η ουσια και οχι ο τροπος.
Η ουσια σου δεν ειναι αβασιμη , αλλα ουτε αυτου που εχει αγορασει ενα ακριβο μηχανημα και εχει μια τεραστια συλλογη ταινιων στον σερβερ του που θα υποχρεωνεται να τις γραφει μια μια καθε φορα που θα θελει να δει bd.iso.Και μιλαμε για 40+gb συνηθως που θελουν σεβαστο χρονο για να μπουν σε εναν usb2 δισκο.
Ειναι προφανες οτι η oppo γλυκοκοιταζει την ελιτ μεριά της media player κοινοτητας.
Τα καλυτερα ομως εχω την αισθηση οτι τα κραταει για αργοτερα (σε αυτον τον τομεα)

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Η ουσια σου δεν ειναι αβασιμη , αλλα ουτε αυτου που εχει αγορασει ενα ακριβο μηχανημα και εχει μια τεραστια συλλογη ταινιων στον σερβερ του που θα υποχρεωνεται να τις γραφει μια μια καθε φορα που θα θελει να δει bd.iso.Και μιλαμε για 40+gb συνηθως που θελουν σεβαστο χρονο για να μπουν σε εναν usb2 δισκο.
Ειναι προφανες οτι η oppo γλυκοκοιταζει την ελιτ μεριά της media player κοινοτητας.
Τα καλυτερα ομως εχω την αισθηση οτι τα κραταει για αργοτερα (σε αυτον τον τομεα)
+100
Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για bd folder...όχι μόνο bd.iso.
Ή μήπως παίζει bd folder με εξωτερικούς υποτιτλους μέσω Dlna;

το μηχάνημα απο ότι διαβάζω είναι εξαιρετικό, αλλα ακόμα θέλει δουλειά με το δίκτυο.
Το ότι δεν παρέχει smb, είναι για μένα, αλλα και για τους περισσότερους "heavy users" που έχουν μεγάλες συλλογές DVD/bluray σε σερβερ, μεγάλη ελλειψη. Το να μεταφερεις 40gb κάθε φορά που θέλεις να δεις ταινία είναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου. Ειδικά αν βλέπεις αρκετές ταινίες.

Πάντως το ότι μπορείς να βάλεις εξωτερικούς υποτιτλους σε δισκακια bluray είναι πραγματικά παρα πολυ χρήσιμο και ίσως είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής player που το κάνει.

Reaction score
171

Το ότι δεν παρέχει smb, είναι για μένα, αλλα και για τους περισσότερους "heavy users" που έχουν μεγάλες συλλογές DVD/bluray σε σερβερ, μεγάλη ελλειψη. Το να μεταφερεις 40gb κάθε φορά που θέλεις να δεις ταινία είναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου. Ειδικά αν βλέπεις αρκετές ταινίες.
+1 smb (και ftp θα ήθελα)

Εστω ότι σε ένα εξωτερικό usb δίσκο έχετε μεταφέρει μια ταινία και τον συνδέσατε στο oppo.
Με την πρώτη εικόνα διαπιστώνετε ότι ξεχάσατε να προσθέσετε υπότιτλους ή αυτοί είναι ασυγχρόνιστοι.
Τη συνέχεια τη φαντάζεστε..

Για πολύ απλούς λόγους έχω σταματήσει να βλέπω ταινίες με το oppo και επανήλθα στο αγαπημένο μου Netgear NTV550.

- αδυναμία παρέμβασης στους συνδεδεμένους δίσκους από PC για μικροδιορθώσεις/μικρομεταφορές.
- πραγματικά απαίσια γραμματοσειρά. Τα γράμματα είναι τόσο αραιά το ένα από το άλλο που στις 106'' μια μεγάλη πρόταση καταλαμβάνει όλο το πλάτος της οθόνης και κουράζει άμεσα..
- αδυναμία αυξομείωσης μεγέθους γραμματοσειράς. Στην TV είναι μια χαρά, στις 106'' πολύ μεγάλη.

Σε ότι αφορά τη γραμματοσειρά και το μέγεθος, κάποιοι θα πουν ότι είναι ο.k. αλλά μη ξεχνάτε ότι δε βλέπουμε όλοι το ίδιο, ούτε φοράμε γυαλιά.

Τα ανωτέρω θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ σε κάθε κινεζάκι των 30 δολαρίων.
Δε νομίζω να ζητάω παράλογα πράγματα ούτε υπερβολές. Πρόκειται για ανάγκες καθημερινής χρήσης.
Ας μεταφερθούν αρμοδίως..

-

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779

Απόλυτα σωστές οι επισημάνσεις σου.

Αυτά τα (λίγα) μείον είναι που με κρατάνε από το να αποκτήσω δύο Oppo και να ησυχάσω από κάθε τι άλλο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πηρα τη φεραρ ο ερμς , και νομζα οτι ειν και τραχτερι......της εβαλα ψλες ροδες, ζαντς , κι την εχωσα στο χωραφ
κολλσ το ερμ ,
παικτς 600 + ευρω να παιζ οτι κατσει απο εικονα μας νοιαζ, απο ηχο τα σκ@τα που ακουμ μεσ δεν μας κοφτ,
ρε την οπ δεν της ταπν κλα
Ρε αποστολ καν κατ ρε πδι μου , κολσ το ρημαδ ........σωσι μ...την αλλ βδομαδ απλων μρουλια και σεσκουλα:143:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

πηρα τη φεραρ ο ερμς , και νομζα οτι ειν και τραχτερι......της εβαλα ψλες ροδες, ζαντς , κι την εχωσα στο χωραφ
κολλσ το ερμ ,
παικτς 600 + ευρω να παιζ οτι κατσει απο εικονα μας νοιαζ, απο ηχο τα σκ@τα που ακουμ μεσ δεν μας κοφτ,
ρε την οπ δεν της ταπν κλα
Ρε αποστολ καν κατ ρε πδι μου , κολσ το ρημαδ ........σωσι μ...την αλλ βδομαδ απλων μρουλια και σεσκουλα:143:
????????????????

O μεταφραστής του γκούγκλη δεν αναγνώρισε καμία γλώσσα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ειναι απο την βλαχεια το πιδι
με αλλα λογια δεν βαζεις την φεραρι στο χωραφι για οργωμα, δεν σχεδιαστηκε για κατι τετοιο.............

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Από την στιγμή που υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες, έστω και σε επίπεδο experimental, φτιάχτηκε και για αυτά. Το 83 , ναι, δεν φτιάχτηκε για την υποστήριξή αρχείων που αναφέρονται πιο πάνω.
Τώρα για όλα τα άλλα....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η συμβατοτητα με τα ματροσκοιηδη μας ελειπε
ο full hd ηχος μια χαρα χαλια που ακουγεται......απο το ματροσκονι....νταξ ..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δηλαδή, εννοείς, πως π.χ το dts hd σε ένα δισκάκι και σε ένα full bd rip η remux αρχειο είναι διαφορετικής ποιότητας?

Reaction score
1.458

Αργύρη κάντα μας πιο λιανά σε παρακαλώ,γιατί δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το 93 ειναι ενα πλειερ χαιενταδικο,
χαιενταδικο σε ηχο και εικονα.Δεν υποβαθμιζουμε λιγο το 93 βαζοντας του ηχο σαβουρε.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αν καποιος θελει να παιζει κατεβασμενο υλικο γιατι δεν κανει την δουλεια του με ενα μιντια παικτη , και να μην σκασει τοσα λεφτα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δηλαδή, εννοείς, πως π.χ το dts hd σε ένα δισκάκι και σε ένα full bd rip η remux αρχειο είναι διαφορετικής ποιότητας?

οχι , εκει ο ηχος ειναι ΟΚ αλλα σε ματροσκες.......

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas