Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα η apple θα αργοπεθαίνει και θα προσπαθεί να στηριχτεί σε τέτοια επικοινωνιακά τρικς. Είναι ήδη πάρα πολύ πίσω σε πωλήσεις και δεν έχει κανέναν τρόπο να αντιπαρέλθει ειδικά στην Samsung, στην Nokia και στην Sony που έχουν παρουσιάσει τρομερά πράγματα για το μέλλον, όπως οι flexible οθόνες. Η αδυναμία φάνηκε και με το λανσάρισμα του 4S που επί της ουσίας δεν έδωσε τίποτε παραπάνω. Μετά τον Jobs... το χάος.

...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

βρε παιδιά γράψτε και κάτι για το icloud,έφτασα στη 11 σελίδα του νήματος και δεν έχω καταλάβει ακόμη τι είναι..:411:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Εξαίρετο πληκτρολόγιο - ίσως το καλύτερο που έχω δουλέψει, άψογη ποιότητα κατασκευής, αλλά το σασί είναι σχεδιασμένο από καλόγερο - συνδρομητή της Ελεύθερης Ώρας.
Σταμάτα γκρινιάρη, άσε την Dell και δες που έβγαλε ωραίο laptop η HP:

HP redesigns its Envy laptops, announces the Envy 15, 17 and 17 3D

Αλλά ρε γαμώτο, θα ορκιζόμουν ότι κάτι μου θυμίζει... :116:

In other news (κι αφού έχουμε βιάσει το thread), παρέλαβα το Lenovo.
Πολύ ωραίο για εργαλείο δουλειάς. Εργονομικά σωστό και με ωραίο συνοδευτικό software (ούτε bloatware ούτε τίποτα). Νo-nonsense που λένε στο χωριό μου.

Από την άλλη, η ποιότητα παρόλο που είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας δεν προσεγγίζει τα ακριβά Thinkpad που έχω πιάσει στα χέρια μου, ούτε καν το HP ProBook που έχω. Γενικότερα σαν design προτιμώ το ProBook πάντως κι ας χάνει από τα μεγάλα Thinkpad. 2012 φτάσαμε σχεδόν. Άμα δε χαϊδέψεις και λίγο μέταλλο... Είπαμε no-nonsense αλλά αυτά τα ρημάδια είναι για γεροντοκόρες ρε γμτ!

Reaction score
248
Ο νέος πρόεδρος της HP, Ray Lane, σε φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε ως μέρος αφιερώματος στο Reuters απεικονίζεται να χρησιμοποιεί ένα MacBook Air στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. ImageUploadedByTapatalk1322213588.282187.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.986
Απάντηση: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Ο νέος πρόεδρος της HP, Ray Lane, σε φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε ως μέρος αφιερώματος στο Reuters απεικονίζεται να χρησιμοποιεί ένα MacBook Air στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. View attachment 19375

Ωχ, ωχ, ωχ.......:111::138:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Πρέπει να γνωρίζεις καλά τον αντίπαλο για να μπορέσεις να επιτεθείς, αυτό κάνει ο Lane. :137:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.158
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Σταμάτα γκρινιάρη, άσε την Dell και δες που έβγαλε ωραίο laptop η HP:

HP redesigns its Envy laptops, announces the Envy 15, 17 and 17 3D

Αλλά ρε γαμώτο, θα ορκιζόμουν ότι κάτι μου θυμίζει... :116:

In other news (κι αφού έχουμε βιάσει το thread), παρέλαβα το Lenovo.
Πολύ ωραίο για εργαλείο δουλειάς. Εργονομικά σωστό και με ωραίο συνοδευτικό software (ούτε bloatware ούτε τίποτα). Νo-nonsense που λένε στο χωριό μου.

Από την άλλη, η ποιότητα παρόλο που είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας δεν προσεγγίζει τα ακριβά Thinkpad που έχω πιάσει στα χέρια μου, ούτε καν το HP ProBook που έχω. Γενικότερα σαν design προτιμώ το ProBook πάντως κι ας χάνει από τα μεγάλα Thinkpad. 2012 φτάσαμε σχεδόν. Άμα δε χαϊδέψεις και λίγο μέταλλο... Είπαμε no-nonsense αλλά αυτά τα ρημάδια είναι για γεροντοκόρες ρε γμτ!
Καλή προσπάθεια. Στην επόμενη έκδοση, ας ελπίσουμε πως θα έχουν touchpad πραγματικά μεγάλο, κατάλληλο για τα Windows 8. Δεν το διακινδύνευσαν με τη μία, και τους καταλαβαίνω.

Reaction score
248
Καλά τώρα... πίτσες μπλε.

...
και @@@δια εμπριμέ. Με όλα αυτά, πάντως, που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην HP, αρχικά με την αποτυχημένη κυκλοφορία του TouchPad, με την απόφαση για διακοπή λειτουργίας του τμήματος PC και την μετέπειτα άρση της καθώς και το αβέβαιο μέλλον του webOS είναι θετικό που ο πρόεδρός της ξεκινά με τις σωστές βάσεις.

Reaction score
248
Σχετικά με το θέμα του thread ... το iCloud λειτουργεί μια χαρά. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound