- Μηνύματα
- 213
- Reaction score
- 85
@@!για να δουμε τι θα δουμε...
Με τους ιδιοκτησιακους δεκτες ?20€ και με 8HD καναλια δεν ειναι ασχημα!!
Ποτε θα εχουμε συγκριτικο εικονας HD & SD OTE Vs NOVA?
Γιατι οχι και με τους δεκτες που δινει ο καθενας του αλωστε πλεον ειναι δυσκολο να εχεις τις δυο καρτες κατω απο τον ιδιο δεκτη!Με τους ιδιοκτησιακους δεκτες ?
Δεν θα βγαλεις εγκυρα συμπερασματα.
Ο ΚΑΟΝ ειναι καλυτερος αλλα η συγκριση θα ειχε πιο ενδιαφερον αν μπορουσε να γινει με ιδιους δεκτες.
Εκτος αν συγκριθουν και οι δεκτες σε αυτο το τεστ αλλα πως να γινει αυτο ?
Απο ότι διάβασα χαθηκαν αρκετά μηνύματα χτες γιατι λόγω προβλήματος με τον σέρβερ οι διαχειριστές αναγκάστηκαν να επαναφέρουν προηγούμενο backupΧθες το απόγευμα έκανα ένα ερώτημα σε αυτό το θέμα, αλλά σήμερα έχει εξαφανιστεί.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?105090-%D0%F1%FC%E2%EB%E7%EC%E1-serverΧθες το απόγευμα έκανα ένα ερώτημα σε αυτό το θέμα, αλλά σήμερα έχει εξαφανιστεί.
η καρτα ερχεται τοποθετημενη μεσα στο δεκτη και σε 10 λεπτα απο την συνδεση γινεται η ενεργοποιηση !
ολα δουλεψαν τζαμι !!!
Θα έμαθαν ότι δεν παντρεύεσαι, και σου την έστειλαν single......:410:Ναι ναι, τζάμι! :114: Μόνο που θα έπρεπε να ελέγχουν αν είναι παντρεμένη η κάρτα πριν το στείλουν...
Εντυπωσεις, καναλια, υποτιτλισμενα ποια;η καρτα ερχεται τοποθετημενη μεσα στο δεκτη και σε 10 λεπτα απο την συνδεση γινεται η ενεργοποιηση !
ολα δουλεψαν τζαμι !!!
Έκανα αίτηση γιά το δορυφορικό στις 5 Οκτωβρίου και ο αποκωδικοποιητής έφθασε στο σπίτι μου στις 15 Οκτωβρίου περίπου, αφού δεν μπορούσαν να τον στείλουν εδώ (λόγω έλλειψης αρίθμησης στις οδούς).
Γυρίσαμε το πιάτο με τον τεχνικό μου, και δεν λειτουργούσε. Πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα, και μου είπαν ότι ο αποκωδικοποιητής δεν έχει παντρευτεί με την κάρτα. Όπως έγραφε και ο δέκτης δηλαδή, το SMB δεν είναι paired με την κάρτα.
Άρχισε η Οδύσσεια των τηλεφώνων, μέχρι που μερικές ημέρες μετά, βρήκα έναν προϊστάμενο που μου είπε ότι θα μου στείλουν νέο αποκωδικοποιητή στο ταχυδρομείο Καπανδριτίου (μένω στα Κιούρκα), γιά να γίνει ανταλλαγή.
Μετά από 13 ημέρες αποφάσισα ότι αρκετά περίμενα, και σήμερα πήρα τηλέφωνο να ακυρώσω τη συνδρομή. Και μου είπαν ότι δεν έχουν γνώση γιά τη βλάβη, και φταίει το ότι δεν πήρα τον τεχνικό του ΟΤΕ... :121:
Η νέα Οδύσσεια της ακύρωσης ξεκινά! :116: