Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Λεωνίδα, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το fw του Χ2 στο 500? θα παίξει? δεν με ενδιαφέρουν οι νετ εφαρμογές (που φαντάζομαι δεν θα παίζουν), αλλά μόνο το video wall σε φακέλους μουσικής και αναπαραγωγή μουσικής μέσω αυτού.
Επειδή έχω και τα 2 (500Χ και 500Χ2) αν δεν υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά μπορώ να το δοκιμάσω.
Λογικά δεν γίνεται Κώστα, αφού δεν έχουν το ίδιο chipset, ζημιά δεν θα γίνει αφού δεν αναγνωρίζεται ο κώδικας οπότε δεν ξεκινάει η εγκατάσταση...

Νίκο τι, θα ξαναπάρεις Mede8er?Ποιο θα φύγει?
Κανένα Λεώ, αυτό θα παίζει μουσική από το σαλόνι μέσω του Pioneer...

Reaction score
50

OK το ξεχνάω!
κρίμα πάντως που παρατήσανε τελειως το πρώτο 500άρι :122:

Reaction score
1.458

Σ'αυτό έχεις δίκιο,γιατί έχει αρκετά bugs ακόμη.Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι μόνο άμα τους στείλει η realtek νέο sdk,θα βγάλουν νέο firmware για τα 1ης γενιάς mede8er.Οπότε μάλλον χλωμό να υπάρξει αναβάθμιση!

Reaction score
1.458

Από προχθές μας έχουν δώσει την τελευταία beta για δοκιμή.Το επόμενο firmware θα είναι public.
Καθυστερούν γιατί υπάρχουν κάποια θέματα με τα νέα φορμά ήχου με ορισμένους ενισχυτές pioneer και onkyo.Δεν το έχουν λύσει ακόμη απόλυτα αυτό το πρόβλημα.

Reaction score
4.250

Λεωνιδα μαλλον εχει ξαναγραφτει, αλλα μια ερωτηση.
Μιας και η συνδεση εσωτερικως με σκληρο δεν μ ενδιαφερει λογικα παω σε καποιο απο τα αλλα 2 μοντελα. Ωστοσο οι διαφορες βρισκονται μονο σ αυτο και ενδεχομενως καποιες εισοδους εξοδους?
Οσον αφορα μενου, ποιοτητα εικονας ηχου λογικα θα ειναι τα ιδια. Σωστα?

Reaction score
1.458

Αν δε σε ενδιαφέρει εσωτερικός δίσκος πας για το 400x2.Είναι όλα τα ίδια,μενού,εικόνα,ήχος ακόμη και το firmware.Το 400αρι το έχω στην κρεβατοκάμαρα και είναι άψογο!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Υποτιτλους για 3D μαλλον δεν παιζει, ε; Εννοω στο 3D - SBS οπου οι υποτιτλοι εμφανιζονται και στα δυο μερη της κομμενης στα δυο οθονης, οποτε δεν διαβαζονται. Με προγραμμα (3dsubtitler - σε μενα δεν ανοιγει με τιποτα ομως!)) κατι τετοιο ρυθμιζεται, αλλα γινεται να περασεις καθε ταινια απο΄κει; υπαρχουν mp που αυτο το κανουν αυτοματα, μηπως και τα Mede8er; (δεν το βλεπω ομως στις προδιαγραφες).

Reaction score
1.458

Η καθυστέρηση στο v2 οφείλεται στο πρόβλημα που υπάρχει με κάποιους ενισχυτές της pioneer.Πιθανόν να βγουν 2 διαφορετικά firmware:ένα για όσους έχουν pioneer avr με κάποιο patch και ένα για όλους τους άλλους.

Reaction score
1.458

Φτιάχνουν το ένα χαλάει το άλλο.Τι να πω?Μας έχουν ξεσκίσει στις beta για δοκιμές!Στη χθεσινοβραδυνή δε δουλεύει το screen size & το deep color.Πριν λίγο βγάλαν καινούρια για δοκιμή και την κατεβάζω τώρα.
Ομως είμαστε πολύ κοντά πλέον νομίζω για την v2.
Ελπίζω το σαββατοκύριακο να βγει!

Reaction score
1.458

Λες να μεταφερθήκανε στο Ισραήλ ;
:142:
Οχι ρε Νίκο,απλά έχουν προσθέσει πολλά οι άνθρωποι στο firmware και τάχουν μπλέξει λίγο.
Πάντως ακούνε τους beta testers και τα διορθώνουν άμεσα.
Χαλάνε κάποια άλλα βέβαια….αλλά τα ξαναφτιαχνουν:126:.
Είναι ok οι τύποι πάντως!

Στο μεταξύ στο τελευταίο beta που πήρα δεν παίζει καθόλου πλέον το youtube και το bing!:111:
Κατά τ'άλλα καλά!:142:

Reaction score
1.458

Επιτελους το πολυαναμενόμενο v2 firmware είναι εδώ για όλους τους κατόχους των med500/450/400 x2!

MED500X2/400X2/450X2 V2.0.0 --- Latest 18 November 2011 XXXX LATEST XXXXX

Finally The all new V2 Firmware that has been many many months in the making

The New V2 has lots of new functionality so its VERY IMPORTANT that you download and read the user manuals . This release does not have a working Transmission BT downloader so dont update if you have pending downloads that need completion. See note at the bottom for more info

IMPORTANT: ONLY INSTALL VIA EMERGENCY METHOD AND DO NOT USE CONFIG RESTORE
AFTER THE UPDATE WE SUGGEST YOU REBOOT THE X2 AND THEN CONTINUE

Emergency Method (Resets Configuration to Default)
Format USB stick to FAT32. Unzip the firmware and copy the Install.img to the root of the USB stick. Disconnect the power jack at the rear of the Mede8er then plug it back in - Now press the on/off button and hold it pressed for 20 seconds and then release. After approximately 15 seconds the LED on the Mede8er with flash blue and you will get a progress bar on your TV display (some TV's will not display this) wait until the Mede8er re boots itself +- 60 sec. Your Mede8er is now updated.

USER MANUALS
MED500X2
http://www.mede8er.com/images/USER_INSTRUCTIONS/Mede8er_med500x2_user_rev5.0.5_18Nov2011.pdf
MED450X2
http://www.mede8er.com/images/USER_INSTRUCTIONS/Mede8er_med450x2_user_rev1.03_18November2011.pdf
MED400X2
http://www.mede8er.com/images/USER_INSTRUCTIONS/Mede8er_med400x2_user_rev2.2_17November2011cdr.pdf
TEASER DEMO
http://www.mede8er.com/demo/Mede8er_X2_jukebox_teazer_V2_firmware.mp4

For those who do not have Y2M / Thumbgen xml data I suggest you download this demo to see the true power of the X2
Small Demo --- http://www.mede8er.org/artwork/temp/MED500X2_XML_Demo_short_Version.rar
Large Demo --- www.filesonic.com/file/3163525944

V2.0.0
http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED500X2/Mede8er_X2_V2.0.0_18Nov2011.rar
http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED500X2/Mede8er_X2_V2.0.0_18Nov2011.zip

ChangeLog -- v2.0.0
1. New V2 GUI
2. New Mede8er XML Movie Jukebox with 5 View Styles and Parental Control.
3. New User Customized Background function - User can use own background JPG images for GUI
4. New Skin function -- Users will be able to download community devleoped skins for X2
5. New Auto View Function
6. NEW -- Audio button shortcut to Audio Player 'Now Playing'
7. New customize GUI and SUBTITLE text based fonts (loaded into flash memory)
8. New Boot to Favourites function
9. Added support for PGS subtitles in MKV files
10 Added support for external vob/sub subtitles
11. Added Icelandic Launguge to GUI
12. Added Manual IP Setup for WiFi
13. Added HDD Size/Free Space added to Setup Menu
14. Fixed Internet Browser not displaying mouse curser
15 Fixed PCIe WiFi not booting up in conjuction with large size internal HDD
16. Fixed read NTFS only internal HDD
17. Fixed read issue on some HDD brands
18. Improved SRT subtitle image quality
19. Fixed external set sub with bracked extension after file name eg name[NL].srt or name.(NL).srt
20. Fixed limit of subtitles in one folder
21. Fixed SPDIF Passthrough when X2 does not have internal EDID info
22. Fixed crash caused by some characters in mp3 tag when doing a scan.
23. Fixed pause/play problem with DTSMA on some Pioneer Amp models
24. Fixed General Bugs and functionality
25. Fixed crash when opening BDISO with unsupported BD Menu

Transmission BT - Currently updating from V2.13 to V2.42 and this will be ready early next week. It must be noted that if you have pending downloads you should complete these first in V1.0.3 before updating as the new version uses different directories.

Investigating
1. Login to Picasa account
2. Vobsub not working if made with mkbmerge 4.9.1
3. LPCM - 6CH AAC Loosing Center channel when skipping forward/back

Reaction score
1.458

Ολοι οι κάτοχοι των mede8er 2ης γενιάς επιβάλλεται να κατεβάσετε το v2 firmware και να γράψετε τις εντυπώσεις σας,καθώς και τυχόν bugs που θα βρείτε.Θα τα γράψετε εδώ κι εμείς θα τα στείλουμε στο team των mede8er.

Το επόμενο μεγάλο βήμα για το firmware θα είναι ένα λειτουργικό και εύχρηστο Music Jukebox.Αυτό σε λίγες εβδομάδες!

Reaction score
0

εγω μονο το wallpaper ειδα να αλλαξε.. κατα τ'αλλα ιδιο μου φαινεται :p

Reaction score
50

Το έβαλα και εγώ σήμερα,
Εμφανισιακά μικρές αλλά ωραίες αλλαγές. Για Υ2Μ δεν ξέρω μιας και δεν ασχολούμαι.
Και η εικόνα μου φάνηκε καλύτερη, αλλά στο 19άρι μονιτορ δεν μπορώ να πω και απόλυτα. (το χρησιμοποιώ κυρίως ώς audio player)

Στα +
Παίζει καλύτερα μέσα από το δίκτυο, πιο γρήγορα, βρίσκει πάντα τις άλλες δικτυακές συσκευές.
Επίσης έπαιξε και αρχεία mp4 που πριν δεν μου έπαιζαν.
Το ραδιο μου φάνηκε πιο γρήγορο.

Στα -
Από UPNP δεν αναγνώρισε τα flac μου αλλά μόνο τα mp3.

όσο περνάει το καιράς και βλέπουμε θεματάκια θα τα λέμε!

Reaction score
1.458

Στο προηγούμενο firmware στα αναγνώριζε τα flac με upNp?

Reaction score
20

αν και δεν ξέρω πως ηταν πριν πέραν αυτών που διάβασα εδώ μέσα , προς το παρών φαίνεται να είναι όλα οκ . Μια απορία μόνο ( για αρχή και βλέπουμε) . Οταν συνδέω τον δίσκο αρχίζει να τον σκανάρει απο μόνο του κάτι που θέλει πολύ ώρα . Βεβαία πατάω το stop και σταματά . Ειναι φυσιολογικό αυτο? Πρέπει να το αφήσω να τελειώσει το σκαναρισμα για πρώτη φορά και μετά θα σταματήσει η πρέπει ν απενεργοποιήσω κάτι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo