Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
δεν το είχα δοκιμάσει πριν, πρόσφατα έβαλα 7αρια και μιας και το med είδε χωρίς ρυθμίσεις το pc δοκίμασα αναπαραγωγή σε διάφορα αρχεία.Στο προηγούμενο firmware στα αναγνώριζε τα flac με upNp?
κανένα, ότι έχουν μέσα τα win7, δεν ήξερα καν ότι θα παίξει χωρίς κάποιο πρόγραμμα, απλά όταν άνοιξα το upnp στο med είδα το pc μου και έκανα browse να δω τι παίζει!Ποιο πρόγραμμα UPnP χρησιμοποιείς?
Λογικά είσαι με DLNA που απ ότι θυμάμαι δεν αναγνωρίζει flac.κανένα, ότι έχουν μέσα τα win7, δεν ήξερα καν ότι θα παίξει χωρίς κάποιο πρόγραμμα, απλά όταν άνοιξα το upnp στο med είδα το pc μου και έκανα browse να δω τι παίζει!
αυτο το φιρμγουερ ειναι καταλληλο και για τα προηγουμενα μοντελα? (500Χ, 400)
θέλει ξανά ρύθμιση σε όλα τα μενού, αλλά κρατάει τα favorites
Παιδιά,
έχω το MED400X και αυτό που θα ρωτήσω δεν νομίζω πως το υποστηρίζει.
Η ερώτηση μου είναι αν τα τελευταία Mede8er (500Χ2, 400Χ2) υποστηρίζουν την ανάγνωση της ονομασίας κεφαλαίου σε mkv files. Ειδικά σε μία συναυλία σε mkv όταν ψάχνεις κάποιο τραγούδι, αυτό είναι must. Στο 400 (και υποθέτω και στα νέα) αλλάζεις κεφάλαιο με το GO TO αλλά δεν ξέρεις πως λέγεται αυτό (αν έχει κάποιο τίτλο βέβαια και δεν είναι ένα γενικό Chapter 1,2, κλπ).
Καλό θα ήταν πατώντας ένα κουμπί να έβγαζε μία λίστα με τα ονόματα των κεφαλαίων και δυνατότητα επιλογής.
Αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, είναι εύκολο να μπει σε κάποια wishlist;
Σ' ευχαριστώ, αλλά νομίζω πως δεν με κατάλαβες. ΄Λογικά αυτό που ζητάς πρέπει να το υποστηρίζει και να το κάνει το πρόγραμμα που θα φτιάξεις τη ματρόσκα σου (απ΄ότι βλέπω το mkvmerge έχει chapter editor :126: ) και αφού φτιαχτεί η ματρόσκα τότε όλα λογικά τα player θα το βλέπουν...
Ok, σ' ευχαριστώ.Νομίζω δεν γίνεται αυτό.Θα τους το θέσω όμως και να δούμε αν μπορεί να γίνει