Ποια κεφαλή χρησιμοποιείτε στο sl 1200mk2;

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Ποια κεφαλή χρησιμοποιείτε στο sl 1200mk2;

Χχαχαχαχαχχχαχα 3000 ευρω κεφαλη πανω στο ΜΚ2 και περιμενεις να την αναδειξει,μονο αμα το πεταξουμε και παρουμε κανα SP-10 με τον EPA 500 τοτε μπορει και οπως λεει και πιο πανω ο blugosi η ZYX η 1000αρα μπορει να ειναι και καλυτερη!!
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΕPA-500 και SP-10, ούτε και κεφαλές των 3000...
Αυτά είναι για λίγους που γνωρίζουν τι κάνουν και γιατί.

Aν δε θες να ξοδέψεις μια περιουσία και ξέρεις τι να του φορέσεις, που να του αξίζει πραγματικά, τότε θα την αναδείξει... :116:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Ποια κεφαλή χρησιμοποιείτε στο sl 1200mk2;

Κοίτα λίγο τις Audio-Technica...:444:
Δηλαδή αυτή: Audio Technica AT 440 Mla

Η άλλη καλύτερη λύση είναι, βρες ένα παλιό αξιοπρεπή MM κεφάλι και να φοράει Jico SAS βελόνα και μετά άσε αυτούς που ακούνε με ακριβότερες να αναρωτιούνται :121: τι :203: κάνανε!

Reaction score
2.248

Η ΑΤ 440 που προτείνουν οι φίλοι συμφορουμίστες είναι αρκετά καλή και εντός του budget που έχεις ορίσει (150 euro)

Το phono stage του AV ενισχυτή σου είναι όμως εισαγωγικό (απλά υπάρχει) και ΙΜΗΟ θα πρέπει να κοιτάξεις την περίπτωση να βρεις ένα καλύτερο Phono stage (υπάρχουν καλά και φτηνά και δεύτερο χέρι που εχουν και εισόδους για MC κεφαλές) που να το συνδυάσεις με μία υποδιαίστερη από την AT 440 κεφαλή (πχ την ΑΤ 120 μιας και μιλάμε περί ΑΤ) χωρίς να βγεις εκτός budget.

Ο συνδυασμός ενός καλύτερου stage με μία υποδιαίστερη κεφαλή θα σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα από το να επενδύσεις σε καλύτερη μόνο κεφαλή. Εξάλου θα σου μείνει και το stage που μελλοντικά μπορείς να βάλεις εάν θες και μία MC κεφαλή.

Reaction score
1.285

Έχω τον ONKYO 876
το Phono του απλά υπάρχει ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ! καλύτερο είναι σε ενισχυτές 20+ χρονών !
Εγώ βρήκα ένα μεταχειρισμένο clear audio nano phono με ρυθμιζόμενη έξοδο ,το έχω στην AUX1 σε source direct και πραγματικά είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ !
ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΜΟΥΣΙΚΗ !

Reaction score
12

Πρώτα από όλα ευχαριστώ για tis apantiseis kai xekinao psaximo!!!!

Reaction score
4.250

Ενα αξιοπρεπεστατο phono και οικονομικο ειναι το Campridg Audio 640. Η τιμη μεταχειρισμενο παιζει 100 εως 120 ευρω και καινουριο αν δεν κανω λαθος 160 ευρω. Θα εκπλαγεις απο τι ς διαφορες.

Reaction score
6

καλημερα εχω μια 2mred ortofon χρειαζεται αλλη ρυθμιση το υψος του βραχειονα τωρα ειναι 0 και αν ναι που. ευχαριστω.

ryk

Reaction score
925

καλημερα εχω μια 2mred ortofon χρειαζεται αλλη ρυθμιση το υψος του βραχειονα τωρα ειναι 0 και αν ναι που. ευχαριστω.
Αν δεις το βιβλιαράκι που συνόδευε την κεφαλή σου λέει το ύψος που έχει από την ακίδα μέχρι την κορυφή (νομίζω 18mm). Πηγαίνοντας στο μανουάλι του τεκνίκς βλέπεις ότι πρέπει να βάλεις τον δακτύλιο στο 3. (έχω την ίδια)
Να ρωτήσω κάτι άλλο, γενικά όλους....γιατί φοριέται τόσο πολύ η red και όχι κάποιο άλλο χρώμα? Οικονομικό μόνο το θέμα? και τι κερδίζεις με μια blue, bronze, black κτλ. (πέρα από τα νούμερα που γράφουν τα specs τους)

Reaction score
1.815

Να ρωτήσω κάτι άλλο, γενικά όλους....γιατί φοριέται τόσο πολύ η red και όχι κάποιο άλλο χρώμα? Οικονομικό μόνο το θέμα? και τι κερδίζεις με μια blue, bronze, black κτλ. (πέρα από τα νούμερα που γράφουν τα specs τους)
Καθαρά οικονομικό είναι το θέμα...
Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις πολύ καλύτερες στα συγκεκριμένα λεφτά.
Τα είπε πριν ο VasilisM αλλά δεν "τσίμπησε" κανείς...:116:

Reaction score
2.248

Κύριοι ο άνθρωπος έχει 150 euro budget........ :102: και βάση αυτού ρώτησε για αναβάθμιση.
Η sas (super analogue stylus) ακίδα είναι μία από τις καλύτερες σχεδιάσεις αλλά εκτός budged.
Ακόμα και κοέτσου να βάλει με αυτό το stage.... τις υψηλές θα τις ακούει από την βελόνα και όχι από τα ηχεία.:121:

ryk

Reaction score
925

Καθαρά οικονομικό είναι το θέμα...
Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις πολύ καλύτερες στα συγκεκριμένα λεφτά.
Τα είπε πριν ο VasilisM αλλά δεν "τσίμπησε" κανείς...:116:
Άσε το αν τσιμπήσαμε.....ο καιρός θα δείξει!

Reaction score
8.905

Κύριοι ο άνθρωπος έχει 150 euro budget........ :102: και βάση αυτού ρώτησε για αναβάθμιση.
Η sas (super analogue stylus) ακίδα είναι μία από τις καλύτερες σχεδιάσεις αλλά εκτός budged.
:121:
Λάθος! Δεν είναι εκτός μπάτζετ! Μια SAS έχει $133 (βελόνα) + $10 (ταχυδρομικά) = $143 (Σύνολο) = 110 ΕΥΡΩ + 40 Μόνο βινταζ MM κεφαλή με καλά χαρακτηριστικά....Και ανάλογη με τον βραχίωνα που έχετε.... (Εδώ σταματάει η βοήθεια... μην ρωτάτε δεν λέω!) = ΣΥΝΟΛΟ 150 ΕΥΡΩ!

Τι να τους πω ρε Σταμάτη μου... στου κουφού την πόρτα...:201: :137:

Reaction score
6

Καλημερα shure m97xe τι ρυθμιση θελει ο βραχειωνας .Ευχαριστω.

Reaction score
0

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΕPA-500 και SP-10, ούτε και κεφαλές των 3000...
Αυτά είναι για λίγους που γνωρίζουν τι κάνουν και γιατί.

Aν δε θες να ξοδέψεις μια περιουσία και ξέρεις τι να του φορέσεις, που να του αξίζει πραγματικά, τότε θα την αναδείξει... :116:
Ωραια ρε Σταματη το λες και μονο σου μια κεφαλη που να του αξιζει και οχι μια των 3000....γιατι δεν μπορει να την αναδεξει ετσι απλα,γι'αυτο παρτε ολοι ΖΥΧ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
8.905

Ωραια ρε Σταματη το λες και μονο σου μια κεφαλη που να του αξιζει και οχι μια των 3000....γιατι δεν μπορει να την αναδεξει ετσι απλα,γι'αυτο παρτε ολοι ΖΥΧ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!
Μην επιμένεις τόσο στην κεφαλή σου... άκου που σου λέω, και άλλοι λέγανε κάτι τέτοια... και όταν τους πήγαμε κάτι διαφορικό...έπαθαν σοκ και σταμάτησαν να μιλάνε για την κεφαλή τους... :105:

Άσε που μετά έκλαιγαν για τα λεφτά που είχαν δώσει!

Reaction score
0

Μην επιμένεις τόσο στην κεφαλή σου... άκου που σου λέω, και άλλοι λέγανε κάτι τέτοια... και όταν τους πήγαμε κάτι διαφορικό...έπαθαν σοκ και σταμάτησαν να μιλάνε για την κεφαλή τους... :105:

Άσε που μετά έκλαιγαν για τα λεφτά που είχαν δώσει!
Οποτε δεν μενει τιποτε αλλο απο το να φερεται κατι διαφορετικο και να μην ξανα επιμεινω!!!!

Reaction score
1.815

Βρε σεις ο καθένας κάνει το συνδυασμό που παίζει καλύτερα στο σύστημά του.
Πάρε το κεφάλι κι έλα από το σπίτι να ακούσουμε συγκριτικό και θα έρθω κι εγώ μετά να κάνουμε το ίδιο στο δικό σου σύστημα..:107:

Reaction score
0

Βρε σεις ο καθένας κάνει το συνδυασμό που παίζει καλύτερα στο σύστημά του.
Πάρε το κεφάλι κι έλα από το σπίτι να ακούσουμε συγκριτικό και θα έρθω κι εγώ μετά να κάνουμε το ίδιο στο δικό σου σύστημα..:107:
Σε αυτο εχεις δικιο!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll