Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Φίλε μου, εντελώς εμπειρικά σου λέω πως στο headshell του mk2, οι βίδες στις ράγες σε όσες κεφαλές έχω δει επάνω του, πρέπει να είναι περίπου στη μέση.Στη δική σου προσαρμογή, οι βίδες είναι πολύ χαμηλά και αυτό μάλλον δεν είναι σωστό. Να χρησιμοποιήσεις το λευκό εργαλειάκι της technics και θα διορθωθεί!Ortofon 2M Red. Χωρίς να έχω εμπειρία από κεφαλές, νομίζω ότι καλά την έστησα....
Λες? Πάντως δεν χρησιμοποίησα το εργαλείο της technics αλλά το Technics Arc protractor.Φίλε μου, εντελώς εμπειρικά σου λέω πως στο headshell του mk2, οι βίδες στις ράγες σε όσες κεφαλές έχω δει επάνω του, πρέπει να είναι περίπου στη μέση.Στη δική σου προσαρμογή, οι βίδες είναι πολύ χαμηλά και αυτό μάλλον δεν είναι σωστό. Να χρησιμοποιήσεις το λευκό εργαλειάκι της technics και θα διορθωθεί!
Ο προτράκτορας αυτός είναι του Baerwald.Λες? Πάντως δεν χρησιμοποίησα το εργαλείο της technics αλλά το Technics Arc protractor.
Εδώ: http://www.vinylengine.com/cartridge-alignment-protractors.shtml
Κάποιος που έχει στήσει την ίδια κεφαλή με το Technics Arc protractor μπορεί να μας πει τη γνώμη του?
ενυμπόντυ?Σ' ευχαριστώ, αν και δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα (μάλλον είναι στο δρόμο!). Υποθέτω ότι θα είναι το ίδιο που μου έστειλε ο Θύμιος πριν.
Απλά θα ήθελα να δω τις διαφορές των δύο protractors (γίνεται?). Μου κάνει εντύπωση που δεν χρησιμοποιείτε αυτόν με το μικρότερο σφάλμα (Baerwald)!!!
Edit: Μια γρήγορη ερώτηση: Το gain του μείκτη σε τι στάθμη το βάζουμε? Προτιμούμε 100% και ο τελικός χαμηλότερα ή το ανάποδο (περίπου!)?
ΤΗΧ!
Στείλε μου το μαιλ σου να στο στείλω.Επιτέλους λίγη αγάπη για το ΜΚ2
Χρησιμοποιώ με πολύ ωραία αποτελέσματα (για τα αυτιά μου) την Maestro wood της Clearaudio, ρυθμισμένη κατά Βaerwald γεωμετρία.
Ξέρω ξέρω αν κάτι δουλεύει δεν το φτιάχνεις, αλλά με τρώει...
Mπορώ να χω και γω τον protractor για το ΜΚ2?
Ευχαριστώ