The king is dead.Long live the king?(Panasonic Pro VX 300)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Re: Απάντηση: The king is dead.Long live the king?(Panasonic Pro VX 300)

Mανόλη δες τι έγραψε και ο JL:126:
Ειδικά στα 24p,χωρίς FI, κοντράρει όλες τις συγχρόνες tv άνετα.
Απλά σε ορισμένα γρήγορα παναρίσματα κάνει το γνωστό μας κινηματογραφικό θόλωμα.

Δεν έχει FI Γιώργο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: The king is dead.Long live the king?(Panasonic Pro VX 300)

To ξέρω βρε.
Χωρίς FI μιλάω και για τις νέες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729
Απάντηση: Re: The king is dead.Long live the king?(Panasonic Pro VX 300)

Αν βλέπετε κίνηση "κομπρεσέρ" σε KURO, μάλλον είναι επιλεγμένο λάθος Drive Mode ή Film Mode σε σχέση με το εισερχόμενο σήμα...

Ναι, κάποια πράγματα που γίνονται αυτόματα στις άλλες τηλεοράσεις, στις KURO πρέπει να τα κάνεις χειροκίνητα (το αυτό ισχύει και για την VX300 βεβαίως). Γι' αυτόν τον λόγο όμως, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν γίνονται σε άλλες καταναλωτικές συσκευές, όπως π.χ. να εξαφανίσεις το 3:2 pulldown από ταινίες/σειρές που είναι γραμμένες σε NTSC ή σε 1080i60, κ.α. :126:
Γιάννη, όταν έχεις καλιμπράρει και έχεις ενεργοποιήσει το ISF setting, τότε δεν μπορείς να επέμβεις παρά μόνο στο drive mode. :126:
Και δεν μιλάω γιά κομπρεσέρ φυσικά.
Γι' αυτό και δεν την έχω καλιμπράρει ακόμα. :120::138:

Πρόβλημα στην κίνηση μου παρουσίασε μόνο με το Crystal Audio Matchbox. Κι αυτό διορθώθηκε με διαφορετικό setting, κατόπιν τηλεφωνικής οδηγίας από τον Καστρουνή.

JL_

Reaction score
19
Γιάννη επειδή δεν το έχω εύκαιρο,η της Kuro είναι μέτρηση απο το AVforums;
Τα 0,0012 είναι μέτρηση του Μανώλη σε 5090Η με 2700 ώρες, τα 0,003 είναι η μέτρηση του hdtvtest.co.uk σε καινούρια 5090.

Οι του AVForums, επειδή βιάζονται να δώσουν καινούριο reference budge σε review, προσπαθούν να μας πείσουν πως οι 9G KURO είχαν μαύρο στα 0,03, αυτή όμως είναι τιμή που ταιριάζει με 8G KURO...

Γιάννη, όταν έχεις καλιμπράρει και έχεις ενεργοποιήσει το ISF setting, τότε δεν μπορείς να επέμβεις παρά μόνο στο drive mode. :126:
Και δεν μιλάω γιά κομπρεσέρ φυσικά.
Άμα είναι κλειδωμένο το Pure Cinema υπομενού στα ISF modes, τότε λογικά πρέπει να σου την έχουν ρυθμίσει για 24p...

Kάνε μια δοκιμή πάντως Δημήτρη και μπες σε ένα άλλο mode και παίξε με όλους τους συνδυασμούς Drive Mode/Pure Cinema (Film mode/Text Optimization) για να δεις τί διαφορά κάνουν στην κίνηση, αναλόγως του εισερχόμενου σήματος. Με το Film mode -> Smooth θα έχεις και ένα ήπιο FI (μέχρι 1080i, σε 1080p σήματα έχω την εντύπωση πως δεν λειτουργεί). :126:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Άμα είναι κλειδωμένο το Pure Cinema υπομενού στα ISF modes, τότε λογικά πρέπει να σου την έχουν ρυθμίσει για 24p...

Kάνε μια δοκιμή πάντως Δημήτρη και μπες σε ένα άλλο mode και παίξε με όλους τους συνδυασμούς Drive Mode/Pure Cinema (Film mode/Text Optimization) για να δεις τί διαφορά κάνουν στην κίνηση, αναλόγως του εισερχόμενου σήματος. Με το Film mode -> Smooth θα έχεις και ένα ήπιο FI (μέχρι 1080i, σε 1080p σήματα έχω την εντύπωση πως δεν λειτουργεί). :126:
Thanks Γιάννη! Είχα κάνει δοκιμές, και ισχύει αυτό που έγραψες πιό πάνω. Ανάλογα με το περιεχόμενο, έχω και απόδοση.

Reaction score
1
Απάντηση: The king is dead.Long live the king?(Panasonic Pro VX 300)

Και άμα δεν δουλέψει πάρε μιά LG να σωθείς :136:

:204::204:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas