- Reaction score
- 1.772
Απάντηση: GT5 AVsite Lobby
1472-6681-3759-3055-6377 ετοιμο
1472-6681-3759-3055-6377 ετοιμο
Δεν έπεσα τόσο χαμηλά.... :136::116:Εμένα δε με είδες στο 1:33,5 :411: (Leftheo)
Για βοηθάτε ρε παιδιά. Στις 10 που μπήκα δεν είχα δει το room.
Kάποια στιγμή ο Giovanni μου έκανε friendship request. Tι στο δι@ολο πρέπει να κάνω για να την αποδεχτώ?
Βλέπω και τους χρόνους σας και ντρέπομαι. Μέχρι το 1.43.3 το έφτασα, αλλά με το χειριστήριο. Βλέπω τον Γιάννη με 1.36, είδα και τον Josoua στα rankings με 1.32 :111: και χλώμιασα!!!
Λέω να εγκαταλείψω το σπορ.......:138:
Να δοκιμάσεις με το antispin στο 3 ΜΗΝ το βγάλεις εντελώς γιατί μετά θα έχει παντού μούτρα και θα κοκκινίζεις τα λάστιχα αμέσως με αποτέλεσμα στις συνεχόμενες στροφές να χάνεις χρόνο!
Στην πρώτη στροφή την δεξια να μπαίνεις με πέμπτη και γύρο στα 210. Τιμονιά στην είσοδο APEX και τέρμα γκάζι. Μπορείς να κερδίσεις πάρα πολύ χρόνο έτσι. Θέλει πάρα πολύ προσπάθεια το πράμα εγώ συνολικά πρέπει να έχω κάνει γύρο στους 150 γύρους. Χθες βγήκα κατα τις 10 και τέταρτο τελικά.
Ήθελα να μπω στο room χτες αλλά έβγαλα τα μάτια μου 3 ώρες με το κωλοντατσούνι.
Τί φταίει ο κακομοίρης ο Γιαμαούτσι, ο πρώτος που έκανε 1:31 φταίει το κ@$@#%^ ο παλιό&*%$&#^$@^^#$$#&, που με πόνεσε πλάτη-γόνατο-αστράγαλος και στο τέλος έκανα συνέχεια restart γιατί πάταγα γρασίδι και μου ακύρωνε τον γύρο. Μη φοβάσαι να βγει έξω ο πίσω τροχός. Αν έστω και ένας πατάει άσφαλτο, είσαι νόμιμος.
Απόψε αποκλείεται. Ακόμα πονάνε τα δάχτυλά μου από την πίεση στα πλήκτρα!!!Να συνεχίσεις την προσπάθεια.