GT5 AVsite Lobby

Reaction score
50
Απάντηση: GT5 AVsite Lobby

Κακή συνεννόηση Γιώργο....
Μπήκα στο room αλλά δεν έπαιζες.
Περίμενα αλλά δε σε είδα πάλι μέσα.

Τεσπα. Την επόμενη.
Έκανα μερικούς γύρους για το gt-r, το χρυσό ήταν εύκολο.
Χρειάζομαι περισσότερους γύρους.
Το έχω σταθεροποιήσει σε συνεχές γυρολόγιο κάτω από το 1:36 αλλά χάνω χρόνο στην Κ1 (δεν έχω βρει ακόμα το πάτημά της) και στις 2 δεξιές μετά το κατηφορικό σφικτό s-curve.
Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο.

Reaction score
1.772

επαιζα καμια ωρα μονος μου.

μετα ηρθαν κατι φιλοι και το αφησα ανοιχτο.

ειδα οτι ειχες μπει και βγη οταν το εκλεισα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.934

Για βοηθάτε ρε παιδιά. Στις 10 που μπήκα δεν είχα δει το room.

Kάποια στιγμή ο Giovanni μου έκανε friendship request. Tι στο δι@ολο πρέπει να κάνω για να την αποδεχτώ?

Βλέπω και τους χρόνους σας και ντρέπομαι. Μέχρι το 1.43.3 το έφτασα, αλλά με το χειριστήριο. Βλέπω τον Γιάννη με 1.36, είδα και τον Josoua στα rankings με 1.32 :111: και χλώμιασα!!!

Λέω να εγκαταλείψω το σπορ.......:138:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.934

Πού να δεις με το δικό μου χρόνο.......

Ήμουνα Νο 74.400. Ή μήπως 744.000...:203: :405:

Reaction score
1.772

το room το εφτιαξα 10.35 αλλα τελικα δεν μαζευτηκαμε.

μη στενοχωριεσαι για τους χρονους θα κανης κοντρες με εμενα στις τελευταιες θεσεις:142:

Reaction score
50

Για βοηθάτε ρε παιδιά. Στις 10 που μπήκα δεν είχα δει το room.

Kάποια στιγμή ο Giovanni μου έκανε friendship request. Tι στο δι@ολο πρέπει να κάνω για να την αποδεχτώ?

Βλέπω και τους χρόνους σας και ντρέπομαι. Μέχρι το 1.43.3 το έφτασα, αλλά με το χειριστήριο. Βλέπω τον Γιάννη με 1.36, είδα και τον Josoua στα rankings με 1.32 :111: και χλώμιασα!!!

Λέω να εγκαταλείψω το σπορ.......:138:

Να με κάνεις add στους φίλους σου John!
Και καλά που σκέφτηκα να κόψω την τελεία.....
Είσαι roseathens χωρίς τελεία!
Ενημέρωσα και το 1ο post στο thread.

Οι χρόνοι σου είναι πάρα πολύ καλοί γιατί έγιναν με χειριστήριο.

Με τιμονιέρα έχεις πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμών και ραφινάρισμα που κατεβάζει δευτερόλεπτα.
Εχθές δεν ήταν η μέρα μου (ή μάλλον η νύχτα μου).
Έχω πέσει κάτω από το 1:36 (αν θυμάμαι είμαι στο 1:35.6) αλλά ενώ είχα σταθερό γυρολόγιο (±1:36) «πάγωσα» εκεί τον χρόνο μου.
Θα ξαναπροσπαθήσω γιατί έκανα μόνο 20 προσπάθειες με δύο βασικά λάθη που ανακάλυψα μετά την 15η προσπάθεια:

• αν κάνεις restart χάνεις την φόρα στην ευθεία
  • είχε antispin στο 5 το βλαμμένο το GT-R και το κατάλαβα στο τέλος!!! Το 1:35.6 το έκανα με antispin.........

Να συνεχίσεις την προσπάθεια.
Και προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, Γιάννο! :107:

Reaction score
11.792
Και άμα κάτσεις πάρα πολλούς γύρους υπερθερμαίνονται τα εμπρός ελαστικά (όπως οδηγώ εγώ τουλάχιστον) και πάλι χάνεις χρόνο
Επίσης, χωρίς αντισπίν κερδίζεις κάνα sec.

Reaction score
14

Να δοκιμάσεις με το antispin στο 3 ΜΗΝ το βγάλεις εντελώς γιατί μετά θα έχει παντού μούτρα και θα κοκκινίζεις τα λάστιχα αμέσως με αποτέλεσμα στις συνεχόμενες στροφές να χάνεις χρόνο!
Στην πρώτη στροφή την δεξια να μπαίνεις με πέμπτη και γύρο στα 210. Τιμονιά στην είσοδο APEX και τέρμα γκάζι. Μπορείς να κερδίσεις πάρα πολύ χρόνο έτσι. Θέλει πάρα πολύ προσπάθεια το πράμα εγώ συνολικά πρέπει να έχω κάνει γύρο στους 150 γύρους. Χθες βγήκα κατα τις 10 και τέταρτο τελικά.

Reaction score
50

Να δοκιμάσεις με το antispin στο 3 ΜΗΝ το βγάλεις εντελώς γιατί μετά θα έχει παντού μούτρα και θα κοκκινίζεις τα λάστιχα αμέσως με αποτέλεσμα στις συνεχόμενες στροφές να χάνεις χρόνο!
Στην πρώτη στροφή την δεξια να μπαίνεις με πέμπτη και γύρο στα 210. Τιμονιά στην είσοδο APEX και τέρμα γκάζι. Μπορείς να κερδίσεις πάρα πολύ χρόνο έτσι. Θέλει πάρα πολύ προσπάθεια το πράμα εγώ συνολικά πρέπει να έχω κάνει γύρο στους 150 γύρους. Χθες βγήκα κατα τις 10 και τέταρτο τελικά.

Το ανέφερα και πιο πάνω πως θέλω βελτίωση στην Κ1 γιατί εκεί χάνω σίγουρα μισό δεύτερο!!
Έχω δει πως με παίρνει για γύρω στα 210km/h αλλά θέλει προσοχή στην έξοδο αφενός να μην πατήσει ο πίσω αριστερός γρασίδι, αφετέρου να μη χάσεις το πάτημα της επόμενης δεξιάς.

Θα δοκιμάσω και με antispin στο 3, αν και με βλέπω για 0 ή maximum 1.
Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του απεριόριστου χρόνου.
Ήθελα να μαζέψω και χρήμα εχθές γιατί είχα μείνει ταπί και ψύχραιμος :116:

Ελπίζω να καταφέρω να μπω σήμερα (εκτός κι αν ανάψουμε τζάκι οπότε πρέπει να βγει η τιμονιέρα από το σαλόνι :122: . Και βεβαίως να με αφήσει η μικρή μου)

Reaction score
1.772

ουτε που σκεφτηκα το αντισπιν.

στην πρωτη εστρβα με τεταρτη καπου στα 180-190.

θα ξαναπροσπαθησω.

Reaction score
11.792
Τί φταίει ο κακομοίρης ο Γιαμαούτσι, ο πρώτος που έκανε 1:31 φταίει το κ@$@#%^ ο παλιό&*%$&#^$@^^#$$#&, που με πόνεσε πλάτη-γόνατο-αστράγαλος και στο τέλος έκανα συνέχεια restart γιατί πάταγα γρασίδι και μου ακύρωνε τον γύρο. Μη φοβάσαι να βγει έξω ο πίσω τροχός. Αν έστω και ένας πατάει άσφαλτο, είσαι νόμιμος.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: GT5 AVsite Lobby

Τί φταίει ο κακομοίρης ο Γιαμαούτσι, ο πρώτος που έκανε 1:31 φταίει το κ@$@#%^ ο παλιό&*%$&#^$@^^#$$#&, που με πόνεσε πλάτη-γόνατο-αστράγαλος και στο τέλος έκανα συνέχεια restart γιατί πάταγα γρασίδι και μου ακύρωνε τον γύρο. Μη φοβάσαι να βγει έξω ο πίσω τροχός. Αν έστω και ένας πατάει άσφαλτο, είσαι νόμιμος.

Δε φοβάμαι μη με ακυρώσει.
Αλλά στην Κ1 με 200+ αν πατήσει ο πίσω αριστερός γρασίδι και ο μπροστινός είναι μέσα, γλιστράει (συνήθως χαστούκι) και τα χάνεις όλα.
Έχετε δει το καθίκι τον πρώτο?
Κατεβάστε το video και πείτε μου ρεαλιστικά και με ηρεμία: ΠΩΣ ΔΙΑΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ? :111:
Το κέρατό μου δηλαδή.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.934

Να συνεχίσεις την προσπάθεια.
Απόψε αποκλείεται. Ακόμα πονάνε τα δάχτυλά μου από την πίεση στα πλήκτρα!!!

Όσο για το δώρο, προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί βλέπω το τιμόνι να μου έρχεται κατακούτελα.......:114: Για τα Χριστούγεννα, ίσως φροντίσει ο Άι Βασίλης. Του έχω στείλει γράμμα. :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67