Sony VPL-VW1000ES 4k για σπιτι

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.276
Απάντηση: Sony VPL-VW1000ES 4k για σπιτι

Και θεωρητικά και πρακτικά, το ανθρώπινο μάτι είναι τεχνικά αδύνατον να πιάσει τέτοια πυκνότητά πιξελ. Θα τον αγοράσουν μόνο πλούσιοι και αδαείς με το αντικείμενο. Θέλω το καλύτερό και ο πωλητής θα του πει αυτό εδώ είναι το καλύτερο. Υπάρχει γιατί απλά διατάζει το μάρκετινγκ. Σε ίδιες συνθήκες θεασης με ιδία πηγή και αντίπαλο κάποιο μοντέλο κόστους 5-6 χιλιάδων οι διάφορές θα είναι ασημαντες.
Το ίδιο ήλπιζα και εγώ, αλλά...

Επειδή είδαμε 4k υλικό,έχω τελείως διαφορετική άποψη..
επειδή ήμουν κι εγώ εκεί, οι διαφορές έβγαζαν μάτια, ακόμα και για τον πλέον αδαή.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Στο Λονδίνο η Sony παρουσίασε σε στενό κύκλο τον συγκεκριμένο προβολέα....

Από τις φωτογραφίες πάντως φαίνεται ότι και με 'απλό' upscaling η διαφορά είναι τεράστια από HD σε 4Κ...
φαίνεται ότι ο αλγόριθμος Reality Creation τα καταφέρνει περίφημα...
...με πηγή το PS3...

Από εδώ περισσότερα

Reaction score
8.350

ρε παιδια,το τραγικο ειναι οτι απο τη μια μιλαμε για διαστημικη αναλυση και βελτιωμενο χρωματικο ευρος και απο την αλλη μιλαμε για μηχανακι που ακομα δουλευει με ιριδα,μια μαιμουδια λυση αλλης εποχης.Δεν συμβιβαζονται αυτα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Last edited by a moderator:

Reaction score
15.548

ρε παιδια,το τραγικο ειναι οτι απο τη μια μιλαμε για διαστημικη αναλυση και βελτιωμενο χρωματικο ευρος και απο την αλλη μιλαμε για μηχανακι που ακομα δουλευει με ιριδα,μια μαιμουδια λυση αλλης εποχης.Δεν συμβιβαζονται αυτα.

4κ => Διαστημικη αναλυση :116:

αυτοματη ιριδα => μαιμουδια αλλης εποχης..:116:

εχει και χειροκινητη ιριδα βρε....:403:

θα ειναι ωραιος....αν και το πρωτο κομματι παντα θελει βελτιωση.

Reaction score
8.350

εχει και χειροκινητη ιριδα βρε....:403:

.
η χειροκινητη ειναι υποβοηθημα σαν την γκρι οθονη που εβαλες εσυ,καλα ειναι αυτα για προβολια 2 χηνες ,αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα:116:.Θα περιμενω να βγαλει και η JVC χωρις ιριδες.

Reaction score
15.548

Kαι οι jvc με ιριδα δουλευουν .....αν δεν το γνωριζεις..

Reaction score
15.548

ολα τα JVCια παντα ειχαν ιριδα (χειροκινητη 0-15 σημειων...αν θυμαμε καλα)

Η χειροκινητη ιριδα ειναι οτι καλυτερο(native αντιθεση)....καμια σχεση με την αυτοματη.....

Επρεπε ολοι οι προβολεις να το εχουν αυτο...

Reaction score
8.350

ολα τα JVCια παντα ειχαν ιριδα (χειροκινητη 0-15 σημειων...αν θυμαμε καλα)

Η χειροκινητη ιριδα ειναι οτι καλυτερο(native αντιθεση)....καμια σχεση με την αυτοματη.....

Επρεπε ολοι οι προβολεις να το εχουν αυτο...
τι να σου πω,δεν θυμαμαι κανεναν ποτε να αναφερεται σε ιριδα στους JVC,αλλα δεν εχω ασχοληθει με τα προβολια αυτα και ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχαν....

η χεοροκινητη σου δινει μια παραμετρο να ελεγξεις την εικονα,αλλα ειναι κι αυτη ημι-μετρο...

Reaction score
15.548

Σχεδον ολα τα review αναφερονται σε νουμερα αντιθεσης,αναλογα με το ποσο κλεινεις την ιριδα..

....με την χειροκινητη ιριδα μπορεις να φτιαξεις οπως θες την φωτεινοτητα στον χωρο σου....

Ειναι το σωστο για ακριβης αναπαραγωγη εικονας.....

Reaction score
8.350

Σχεδον ολα τα review αναφερονται σε νουμερα αντιθεσης,αναλογα με το ποσο κλεινεις την ιριδα..

....με την χειροκινητη ιριδα μπορεις να φτιαξεις οπως θες την φωτεινοτητα στον χωρο σου....

Ειναι το σωστο για ακριβης αναπαραγωγη εικονας.....
δηλαδη απατη ειναι κι αυτοι...καταλαβα,καλα λεω οτι μονο οι crt εχουν μαυρο:116:

Reaction score
8.350

Γιατι ειναι απατη βρε.....?
αμα κλεινεις την ιριδα και κοβεις τη φωτεινοτητα της λαμπας σου που την πληρωνεις,για να βγαλεις μαυρο,αυτο τι ειναι ρε Κωστα?:116:

Reaction score
15.548

Μην το βλεπεις ετσι.......ειναι λαθος..!!!!

Τα JVCια και ολα οσα εχουν χειροκινητη ιριδα,ταιριαζουν σε ποιο πολλους χωρους....
δλδ....αλλη φωτεινοτητα χρειαζομαι εγω στον χωρο μου και αλλη σε εναν χωρο ειδικα φτιαγμενο για σινεμα...

Οποτε,με ενα τετοιο προβολεα δημιουργεις τις ιδανικες συνθηκες αναπαραγωγης εικονας με βαση τον χωρο σου.

Η χρηση χειροκινητης ιριδας κατα βαση ειναι γι'αυτο......

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

....no other home theater projector is such a high native resolution as (8 megapixels), has no other projector combines such a high brightness with such a high native and dynamic contrast, offers many of the same time universal color profiles for film, digital cinema, photo, etc. and it's a fully 3D compatible....

Through the interplay of analog look, high brightness, high color brilliance, vivid image display and reduction of recorded artifacts of the image source, provides the VW1000 for the conditions, more than any other device market...κ.λ.π....:404:

If the final price of about € 18,000 ....:411:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale