The Grey (2012)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Ο Liam Neeson επιστρέφει με μια κινηματογραφική περιπέτεια επιβίωσης στα χιόνια.
Πάντα μια ταινία με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο ηθοποιό είναι MUST SEE !!!

:107:

Από 27/01/2012 στους κινηματογράφους.

Το official teaser:

Και το official trailer της ταινίας:

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.237
Ναι ειδικά η παρουσία του στην "Αόρατη Απειλή" και την "Μάχη των Τιτάνων" ήταν αξιομνημόνευτη!!!

:116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: The Grey (2012)

Δημήτρη αγόρι μου βάλε και τους ξένους τίτλους, για να μπορούμε να τα βρούμε!!!! :605:

Reaction score
1

Eίναι ωραίος ο Λίαμ, πολύ τον πάω...Το έργο βέβαια θα το δώ όταν βγεί στα οικιακά (sic) φορμά :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Εγώ πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που βλέπει ταινίες (cinefil κοινώς) και να ΜΗΝ του αρέσει ο Liam Neeson σαν ηθοποιός !!!

Αμ αυτή η φωνή του. Αυτός και ο Morgan Freeman παίζει να έχουν τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του Hollywood. (σ.σ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ G@Y).

:116:

Reaction score
1

Αυτός και ο Morgan Freeman παίζει να έχουν τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του Hollywood..
Σωστός...βάλε και τον Τζέφρυ Ρας μέσα !

Reaction score
1

Βλέπω στροφή στο ποιοτικό σινεμά ή με γελάν τα μάτια μου?:116:
Εγώ ; Ποτέ ...ταινίες βλέπω για να διασκεδάζω όχι για να ψυχοπλακώνομαι ούτε για να αμπελοφιλοσοφώ μετά :116: ...δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω τους καλούς ηθοποιούς, όταν βέβαια παίζουν σε ταινίες που μου αρέσουν.

Reaction score
1.277
Βλέπω στροφή στο ποιοτικό σινεμά ή με γελάν τα μάτια μου?
Και εγώ αυτό άρχισα να ψιλιάζομαι τελευταία.
Και μάλιστα εχθές πρωτοείδα το τραιλερ the grey και έμεινα έκπληκτος.Και επίσης πολύ καλό και το trespass N.Kidman-N.Cage Τουλάχιστον σαν θεατές δεν ζητάμε να είναι υπερπαραγωγές,αλλά τουλάχσιτον αξιοπρεπείς ταινίες που να αντέχεις να την δεις και 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο..

Ο Λίαμ Νίλσον μου αρέσει υπερβολικά και τον θεωρώ τον σύχρονο Χάρισον Φορντ...

*Επίσης οι ταινίες με τους υπερήρωες κάνανε μεγάλη ζημιά στις αγορές ταινιών (θέλω να πιστεύω),με ταινίες του τύπου green lantern και δεν συμμαζευεται..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster