The Grey (2012)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Ο Liam Neeson επιστρέφει με μια κινηματογραφική περιπέτεια επιβίωσης στα χιόνια.
Πάντα μια ταινία με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο ηθοποιό είναι MUST SEE !!!

:107:

Από 27/01/2012 στους κινηματογράφους.

Το official teaser:

Και το official trailer της ταινίας:

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.237
Ναι ειδικά η παρουσία του στην "Αόρατη Απειλή" και την "Μάχη των Τιτάνων" ήταν αξιομνημόνευτη!!!

:116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: The Grey (2012)

Δημήτρη αγόρι μου βάλε και τους ξένους τίτλους, για να μπορούμε να τα βρούμε!!!! :605:

Reaction score
1

Eίναι ωραίος ο Λίαμ, πολύ τον πάω...Το έργο βέβαια θα το δώ όταν βγεί στα οικιακά (sic) φορμά :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Εγώ πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που βλέπει ταινίες (cinefil κοινώς) και να ΜΗΝ του αρέσει ο Liam Neeson σαν ηθοποιός !!!

Αμ αυτή η φωνή του. Αυτός και ο Morgan Freeman παίζει να έχουν τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του Hollywood. (σ.σ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ G@Y).

:116:

Reaction score
1

Αυτός και ο Morgan Freeman παίζει να έχουν τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του Hollywood..
Σωστός...βάλε και τον Τζέφρυ Ρας μέσα !

Reaction score
1

Βλέπω στροφή στο ποιοτικό σινεμά ή με γελάν τα μάτια μου?:116:
Εγώ ; Ποτέ ...ταινίες βλέπω για να διασκεδάζω όχι για να ψυχοπλακώνομαι ούτε για να αμπελοφιλοσοφώ μετά :116: ...δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω τους καλούς ηθοποιούς, όταν βέβαια παίζουν σε ταινίες που μου αρέσουν.

Reaction score
1.275
Βλέπω στροφή στο ποιοτικό σινεμά ή με γελάν τα μάτια μου?
Και εγώ αυτό άρχισα να ψιλιάζομαι τελευταία.
Και μάλιστα εχθές πρωτοείδα το τραιλερ the grey και έμεινα έκπληκτος.Και επίσης πολύ καλό και το trespass N.Kidman-N.Cage Τουλάχιστον σαν θεατές δεν ζητάμε να είναι υπερπαραγωγές,αλλά τουλάχσιτον αξιοπρεπείς ταινίες που να αντέχεις να την δεις και 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο..

Ο Λίαμ Νίλσον μου αρέσει υπερβολικά και τον θεωρώ τον σύχρονο Χάρισον Φορντ...

*Επίσης οι ταινίες με τους υπερήρωες κάνανε μεγάλη ζημιά στις αγορές ταινιών (θέλω να πιστεύω),με ταινίες του τύπου green lantern και δεν συμμαζευεται..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster