- Reaction score
- 23.154
Απάντηση: Re: Περι αντίστασης εισόδου
"οταν ενας προενισχυτης λέει οτι ειναι 2 βολτ στα 600 ωμ εννοει οτι μπορει να οδηγησει με τάση 2 βολτ κάποιο φορτίο με αντισταση εισοδου ίση ή μεγαλύτερη από 600 ωμ. (Τελεία, επόμενη περίοδος). Αν για καποιο λογο η αντίσταση εισόδου του φορτίου ειναι χαμηλότερη, δεν μπορει να την οδηγησει, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι η αντισταση εξοδου του προενισχυτη ειναι 600Ω".
Μάλιστα! Ρε αγόρι μου; Γιατί μου βάζεις πράγματα που δεν έχω πει και δεν έχω γράψει. Είδες πουθενά να έχω γράψει πως η αντίσταση εξόδου της οδηγού συσκευής είναι σώνει και καλά ίση με την ελάχιστη αντίσταση του φορτίου, τον οποίον αυτή μπορεί να οδηγήσει; Το έχω γράψει αυτό κάπου και δεν το ξέρω; Έλεος!
Ε ρε πού πάω και μπλέκω!
Εκτός αν τα γράφω κινέζικα, ή εσύ το κάνεις επίτηδες, έτσι για σπάσιμο! :101:
Μισό λεπτό να το συντάξω σωστά - ΣΩΣΤΑ! - μπας και βγάλουμε άκρη.οταν ενας προενισχυτης λέει οτι ειναι 2 βολτ στα 600 ωμ εννοει οτι μπορει να οδηγησει 2 βολτ σε πηγη με αντισταση εισοδου χαμηλη μεχρι 600 ωμ αν για καποιο λογο ειναι πιο κατω δεν μπορει να την οδηγησει .... αυτο δν σημαινει οτι η αντισταση εξοδου του προενισχυτη ειναι 600Ω
Το ιδιο και με τους ενισχυτες ...λενε οτι μπορουν να οδηγησουν φορτια 4-8 ωμ με ταση τοση που μεταφραζεται σε τοση ισχυ ....αυτο δεν σημαινει οτι η αντισταση εξοδου του ενισχτη ειναι 4-8 ωμ ...στην πραξη η αντισταση εξοδου ενος ενισχυτη ειναι μερικα μιλλιωμ ....
....
"οταν ενας προενισχυτης λέει οτι ειναι 2 βολτ στα 600 ωμ εννοει οτι μπορει να οδηγησει με τάση 2 βολτ κάποιο φορτίο με αντισταση εισοδου ίση ή μεγαλύτερη από 600 ωμ. (Τελεία, επόμενη περίοδος). Αν για καποιο λογο η αντίσταση εισόδου του φορτίου ειναι χαμηλότερη, δεν μπορει να την οδηγησει, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι η αντισταση εξοδου του προενισχυτη ειναι 600Ω".
Μάλιστα! Ρε αγόρι μου; Γιατί μου βάζεις πράγματα που δεν έχω πει και δεν έχω γράψει. Είδες πουθενά να έχω γράψει πως η αντίσταση εξόδου της οδηγού συσκευής είναι σώνει και καλά ίση με την ελάχιστη αντίσταση του φορτίου, τον οποίον αυτή μπορεί να οδηγήσει; Το έχω γράψει αυτό κάπου και δεν το ξέρω; Έλεος!
Ε ρε πού πάω και μπλέκω!
Εκτός αν τα γράφω κινέζικα, ή εσύ το κάνεις επίτηδες, έτσι για σπάσιμο! :101: