- Reaction score
- 11.789
Re: Απάντηση: GT5 AVsite Lobby
Ασε τα νομίσματα και σιγουρέψου!!! Και πες μας.νομίζω
Ασε τα νομίσματα και σιγουρέψου!!! Και πες μας.νομίζω
τωρα που το λες κατι ειχα διαβαση οτι το εκαναν γιατι πουλαγαν αυτοκινητα στο ebay.Πετράν είμαι κατά 99% σίγουρος.
Παλιότερα ίσχυε.
Δεν είμαι σίγουρος με τα σημερινά δεδομένα, γιατί μπορεί να ξεκλείδωσαν το θέμα αυτό σε κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις.
Κάτσε, τώρα θυμήθηκα. Σου είχα στείλει στο παρελθόν ακριβό αυτοκίνητο (μια Alfa Romeo) και την πήρες μια χαρά, έτσι δεν είναι;
Ρε σεις, λέτε κι ο Γιωργάκης να κόλλησε από τον Κωστάκη το GT5 στο PS3 και να έλεγε: "λεφτά υπάρχουν"?:139::135:παιξατε το καινουργιο online b chalenge?
4 μυρια πηρα στον πρωτο αγωνα και 6 στο δευτερο.
ναι ειναι δυσκολο.Θέλει καλό οδηγό; Γιατλι ο δικός μου είναι λίγο κουλάδι...
Ευχαριστώ πολύ Giovanni!Καλορίζικο Νότη!! :107:
Καλή διασκέδαση.
Η 1η εγκατάσταση του GT5 κρατάει αρκετά, αλλά μετά θα φορτώνει το παιχνίδι γρηγορότερα (πχ με την μεγάλη εγκατάσταση που κάνεις, κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις θα έχει χρόνο έναρξης περίπου 20sec ενώ χωρίς αρχική εγκατάσταση αρκετά παραπάνω και το κυριότερο θα είναι πολύ πιο αργό στο να φορτώνει πίστες κοκ).
Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, λογικά θα κάνει και download τις αναβαθμίσεις του (για να φθάσει στην 2.2).
Πάρε και μια κάρτα PSN 50€ για να κατεβάζεις υλικό (οπωσδήποτε την πίστα Spa-Francorchamps )
Επίσης να μας αναφέρεις το user name σου, στο PSN, στο thread: GT5 AVsite Lobby (για να το συμπληρώσω στη λίστα του 1ου post)
Να μας κάνεις και add για να σε βρίσκουμε on line.
Σημαντικό γιατί μπορείς να δανειστείς οχήματα από το γκαράζ μας ή και να σου στείλουμε οχήματα δώρο! :107:
Το GT5 που πήρες είναι platinum, κανονικό, collector's edition, signature edition ή XL edition?
Ακόμη γιοκ. Χλωμό αυτή τη στιγμή, καθώς το αντικείμενο του πόθου είναι άπιαστο (G27). Ίσως κάνω καμιά μικρή υπέρβαση για το Driving Force GT που το έχω βρει και προσφορά στα 100.Τιμόνι;
το dfgt ειναι αστερι.Εσείς όλοι με τιμόνια παίζετε;