GT5 AVsite Lobby

Reaction score
50
Απάντηση: GT5 AVsite Lobby

Πετράν είμαι κατά 99% σίγουρος.
Παλιότερα ίσχυε.
Δεν είμαι σίγουρος με τα σημερινά δεδομένα, γιατί μπορεί να ξεκλείδωσαν το θέμα αυτό σε κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Reaction score
1.772

Πετράν είμαι κατά 99% σίγουρος.
Παλιότερα ίσχυε.
Δεν είμαι σίγουρος με τα σημερινά δεδομένα, γιατί μπορεί να ξεκλείδωσαν το θέμα αυτό σε κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις.
τωρα που το λες κατι ειχα διαβαση οτι το εκαναν γιατι πουλαγαν αυτοκινητα στο ebay.

και μαλλον κανη παραπανω.

Reaction score
11.789
Κάτσε, τώρα θυμήθηκα. Σου είχα στείλει στο παρελθόν ακριβό αυτοκίνητο (μια Alfa Romeo) και την πήρες μια χαρά, έτσι δεν είναι;

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: GT5 AVsite Lobby

Κάτσε, τώρα θυμήθηκα. Σου είχα στείλει στο παρελθόν ακριβό αυτοκίνητο (μια Alfa Romeo) και την πήρες μια χαρά, έτσι δεν είναι;

παλια γινοταν αλλα οχι πια.
προσπαθησα σημερα και το Give to friend ειναι απενεργοποιημενο στα ακριβα αυτοκινητα.

Reaction score
1.772

και ομως σημερα εμφανιστηκε στα used μου.
ναι το escudo δεν επαιζα κανα Jocker καλυτερα;:107:

Reaction score
1.772

παιξατε το καινουργιο online b chalenge?

4 μυρια πηρα στον πρωτο αγωνα και 6 στο δευτερο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.886

παιξατε το καινουργιο online b chalenge?

4 μυρια πηρα στον πρωτο αγωνα και 6 στο δευτερο.
Ρε σεις, λέτε κι ο Γιωργάκης να κόλλησε από τον Κωστάκη το GT5 στο PS3 και να έλεγε: "λεφτά υπάρχουν"?:139::135:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: GT5 AVsite Lobby

Θέλει καλό οδηγό; Γιατλι ο δικός μου είναι λίγο κουλάδι...
ναι ειναι δυσκολο.

ειδικα η δευτερη πιστα

μπορω να σου δανεισω το δικο μου νομιζω.

Reaction score
1.772

εβαλα τον οδηγο μου online.
τον πρωτο αγωνα τον κερδισα με ενα Toyota gt one και τον δευτερο με ενα audi r8 race car.

Reaction score
2.238
Για να μη λερώσω το άλλο νήμα τα γράφω εδώ!

Καλορίζικο Νότη!! :107:
Καλή διασκέδαση.
Η 1η εγκατάσταση του GT5 κρατάει αρκετά, αλλά μετά θα φορτώνει το παιχνίδι γρηγορότερα (πχ με την μεγάλη εγκατάσταση που κάνεις, κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις θα έχει χρόνο έναρξης περίπου 20sec ενώ χωρίς αρχική εγκατάσταση αρκετά παραπάνω και το κυριότερο θα είναι πολύ πιο αργό στο να φορτώνει πίστες κοκ).
Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, λογικά θα κάνει και download τις αναβαθμίσεις του (για να φθάσει στην 2.2).
Πάρε και μια κάρτα PSN 50€ για να κατεβάζεις υλικό (οπωσδήποτε την πίστα Spa-Francorchamps )

Επίσης να μας αναφέρεις το user name σου, στο PSN, στο thread: GT5 AVsite Lobby (για να το συμπληρώσω στη λίστα του 1ου post)
Να μας κάνεις και add για να σε βρίσκουμε on line.
Σημαντικό γιατί μπορείς να δανειστείς οχήματα από το γκαράζ μας ή και να σου στείλουμε οχήματα δώρο! :107:

Το GT5 που πήρες είναι platinum, κανονικό, collector's edition, signature edition ή XL edition?
Ευχαριστώ πολύ Giovanni!

Όταν λέμε αρκετά: Έβαλα το δισκάκι κατά τις 10 παρά το πρωί και το εισαγωγικό βίντεο, μετά από όλα τα updates και εγκαταστάσεις, έπαιξε στη 1!!!!!!

Δεν μπήκα να "ενημερώσω" για την αγορά μου εδώ μονομιάς, αν και ήταν από τα βασικά πράγματα που είχα στο μυαλό μου, γιατί ήθελα να εξοικειωθώ λίγο με το παιχνίδι πρώτα. Το παιχνίδι είναι στην έκδοση platinum (ήρθε πακέτο με την κονσόλα...), και στο προσεχές μέλλον θα ακολουθήσει και το πακέτο με το Σπα, αν και προέχει η επέκταση της εγγύησης και έχω ήδη ξεπαραδιαστεί.

Το username είναι notiskas (κλασικά πράγματα...), όταν ξαναμπώ θα σας προσθέσω.

Προς το παρόν έπαιξα ελάχιστα, αρκετά όμως για να καταλάβω ότι έχω σκουριάσει αρκετά. Ξεκίνησα με πίστα που ξέρω από άλλα παιχνίδια, τη Monza και πανάθεμά με αν πήρα μια στροφή σωστά!!! Θέλω εξάσκηση!!! Θα ξεκινήσω και τα διπλώματα για βασική εξάσκηση και θα τα πούμε και on line, ήδη ψάχνω να βρω που έχω καταχωνιάσει το bluetooth!!!

Reaction score
2.238
Τιμόνι;
Ακόμη γιοκ. Χλωμό αυτή τη στιγμή, καθώς το αντικείμενο του πόθου είναι άπιαστο (G27). Ίσως κάνω καμιά μικρή υπέρβαση για το Driving Force GT που το έχω βρει και προσφορά στα 100.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo