Όποιος ανακατεύεται με τον Delamostre, τον τρώνε τα vintage

Reaction score
29.585
Απάντηση: Όποιος ανακατεύεται με τον Delamostre, τον τρώνε τα vintage

Κάτσε καλά εσυ , έχεις δουλειές να ολοκληρώσεις.
Πτωχέ νεανία.

Reaction score
2.248

Κούνια που σε κούναγε....
Είναι σχεδόν έτοιμο replica Heybrook με ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις (+1,5 βάθος - +2 πλάτος) με ακριβώς ίδια τρυπήματα για να δεχτεί τον καινούργιο βραχίονα 750Ε και το ίδιο υποσασί.
Γίνεται έρευνα αγοράς γιά μοτέρ περιστροφής καθ'ότι το υπάρχον AC έχει πολλούς κραδασμούς.
Ο Ματσας 6c33 ετοιμάζει ήδη τα πιστόλια του για βαφή special .

Και έπεται σασί για το Lenco.Και θα δούμε τι θα δούμε.

Η νηνεμία πριν την καταιγίδα
Βρε Εμμανουήλ θα φτιάξει το μοτέρ... μην σε τρώει η τσέπη σου.
Αμα θες σώνει και καλά να δώσεις κάτι τι, πάρε ένα AC με 12 euro σαν αυτόhttp://www.ebay.co.uk/itm/ISOKINETI...rntable_Parts_Accessories&hash=item27ada34ed4

Εχω και το PSU Valhalla που μου έμεινε. Θα του κάνουμε κουτάκι να βγει έξω και θα είναι μια χαρά

Τώρα εάν θες να δώσεις χρήματα πας εδώ σε DC
http://www.turntable-power-supply.com/range.htm

Και εδώ θα πας για AC
http://www.herculespsu.com/

Reaction score
7.039

Μεγαλύτερη τιμή δεν μπορούσες να μου κάνεις.

:624:
Είχα αρκετό καιρό να ανοίξω το πισι και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα
που ξαναγύρισε ο Χρήστος στην "παρέα".
Μπράβο ρε Μάνο, αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά, μπράβο σου.
Χρήστο καλώς ήρθες ξανά.

α! με γεια και το μασίνι:116:

Reaction score
61

Στέλιο Φίλε μου τι κανείς;

Reaction score
7.039

Στέλιο Φίλε μου τι κανείς;
Καλά είμαι ρε Φοίβο, εδώ στα τρεξίματα μας (προστέθηκε
πριν μερικές μέρες νέο μέλος στην οικογένεια και είμασταν λίγο
στο τρέξιμο μέχρι να μπούμε σε σειρά.). Κάπου φευγαλέα είδα ότι έμπλεξες
και εσύ με τον ντελαμόστρε.. ας πρόσεχες!!:114:

Reaction score
61

Να σου ζησει!!!! αγορακι η κοριτσακι,θα σε παρω τηλεφωνο...οσο για τον Σταματη,εγω φταιω,ερωτευτηκα τρελα το mk 2 που μου εδωσε και ενεδωσα σε οτι μου προτεινε,εκμεταλευτηκε την αδυναμια μου,ο ερωτας δεν εχει ματια,στομα,λογικη να αντιταχθει....και το καθαρμα δεν απανταει στα μηνυματα μου...ρε Σταματη τι εγινε,μας εβαλες στη θεση μας,εκει που μας βρηκες..χα,χα!!

Reaction score
7.039

Φοίβο ευχαριστώ για τις ευχές,αλλά έγινε παρεξήγηση,τα παιδιά είναι ήδη πολλά,το νέο μέλος έχει να κάνει με μία αίγα σε ενδιαφέρουσα
και μέχρι να την βολέψουμε γενικώς από στέγη φαγητό κλπ είχαμε κάποιες
μέρες παραπάνω τρεξίματος και αγωνίας.
Τέσπα, συγνώμη και από τον Μάνο για το άσχετο ποστ...:107:

Reaction score
1.815

Να σου ζησει!!!! αγορακι η κοριτσακι,θα σε παρω τηλεφωνο...οσο για τον Σταματη,εγω φταιω,ερωτευτηκα τρελα το mk 2 που μου εδωσε και ενεδωσα σε οτι μου προτεινε,εκμεταλευτηκε την αδυναμια μου,ο ερωτας δεν εχει ματια,στομα,λογικη να αντιταχθει....και το καθαρμα δεν απανταει στα μηνυματα μου...ρε Σταματη τι εγινε,μας εβαλες στη θεση μας,εκει που μας βρηκες..χα,χα!!
Φοίβο συγνώμη αλλά σε παρακολουθώ τόσο καιρό και δεν μπορώ να κατανοήσω τα λεγόμενά σου.
Δεν είμαι άνθρωπος που εκμεταλεύεται γενικώς τους ανθρώπους. Αν μου άρεσε να το κάνω τώρα θα ήμουν ήδη ...βουλευτής!:116:
Κατά τα λεγόμενά σου, δεν έχω δει κανένα μύνημά σου ούτε στο κινητό μου, ούτε και κάποια κλήση σου για βοήθεια, στο κινητό μου.
Προφανώς έχεις παρεξηγήσει το χαρακτηρισμό "κάθαρμα"...

Reaction score
61

Βρε Σταμάτη,προς Θεού,ούτε να το σκεφτείς,κάμια παρεξήγηση,πμ όμως σου έχω στείλει και δεν μου απάντησες,να' σαι καλα.
Εκείνο που ήθελα -και δεν σε πετυχαινω- να σου πω,είναι για την κεφαλη,την Pichering V - 15 που μου έδωσες,είδα ένα βίντεο στο yutube που την δοκιμαζε κάποιος το 1988,υπάρχει απο τότε,αξίζει να την φορέσω στον "Θρύλο" η να κοιτάξω κάποια άλλη,παντα με λίγα χρήματα και εάν έχεις εσυ κάποια γνώμη γιαυτο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μωρέ καλά λέω εγώ οτι ξεμωράθηκες τώρα στα νιάτα σου... τα ανήσυχα!
:204::204::410:

Reaction score
1.815

Βρε Σταμάτη,προς Θεού,ούτε να το σκεφτείς,κάμια παρεξήγηση,πμ όμως σου έχω στείλει και δεν μου απάντησες,να' σαι καλα.
Εκείνο που ήθελα -και δεν σε πετυχαινω- να σου πω,είναι για την κεφαλη,την Pichering V - 15 που μου έδωσες,είδα ένα βίντεο στο yutube που την δοκιμαζε κάποιος το 1988,υπάρχει απο τότε,αξίζει να την φορέσω στον "Θρύλο" η να κοιτάξω κάποια άλλη,παντα με λίγα χρήματα και εάν έχεις εσυ κάποια γνώμη γιαυτο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Πάντα υπάρχουν κεφαλές καλύτερες από αυτή όπως και χειρότερες.
Την έβαλες να την ακούσεις όπως σου είπα, ή στα χαρτιά και στα βίντεο θες να βγάλεις τα συμπεράσματά σου?

Υπάρχουν όπως σου έχουν πει και άλλα μέλη, ποστ στο AVSite που μπορείς να διαβάσεις για κεφαλές. Αν δεν ακούσεις πως θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου?
Η γνώμη μου πάντως είναι οτι αν διαθέτεις λίγα χρήματα, λίγο πολύ δε θα δεις διαφορές.

Το τηλέφωνό μου Φοίβο το ξέρεις και όποτε θες μπορείς να με βρεις, απορώ γιατί δυσκολεύεσαι...
Pm πάντως δεν έχω πάρει, αλλιώς θα σου είχα απαντήσει..... να σαι καλά κι εσύ!

Reaction score
2.248

Καλημέρα Φοίβο.
Να έχεις υπ' όψη σου ότι έχεις ένα εισαγωγικό phono stage ενσωματωμένο στον ενισχυτή σου που ίσως "φρενάρει" κάθε προσπάθεια αναβάθμισης που θα κάνεις στην κεφαλή.
Εχουμε πει ότι στα αναλογικά όλα είναι ισορροπία.... και με την pickering IMHO την έχεις.

Reaction score
61

καλημερα και καλη εβδομαδα,Γιωργο μου,επειδη θα παω στον Γιαννη τον Μαρκου να μου ρυθμισει βραχιονα και κεφαλη και νομιζω καταλαβαινεις οτι δεν εχω γνωσεις που σε περιπτωση που βγει ανεπαρκης η κεφαλη να μπορεσω να την αλλαξω,μπορει αυτη η Pickering v 15 να σταθει με αξιοπρεπεια στο mk 2. και να βγαλει αντιστοιχο ηχο;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
2.248

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ανεπαρκής η κεφαλή θα βγει σε σχέση με μία άλλη ακριβότερη στο σπίτι του John που έχει ένα phono stage που μπορεί να αναδείξει τις μικροδιαφορές μεταξύ κεφαλών....
Με το δικό σου stage η ίδια ακριβότερη κεφαλή θα δείξει μικρότερες διαφορές και αυτό λόγο του stage σου.
Η pickering είναι μία αξιοπρεπέστατη κεφαλή. Εάν θες να κάνεις μια ουσιαστική αναβάθμιση στο μέλλον θα κοιτάξεις για κάποιο εξωτερικό phono stage και όχι για κεφαλή.

Reaction score
61

Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο μου! ηθελα να παρω του φιλου Γιαννη του Κυριακου,την Ortofon red που εχει,αλλα οπως καταλαβα απο τα λεγομενα σου,καμια ουσιαστικη διαφορα δεν θα προκυψει.Τωρα βεβαια δεν ξερω στην πραξη την κατασταση της,αλλα μενω στο λογο του Σταματη που μου ειπε οτι ειναι παλια,αλλα αχρησιμοποιητη..

Reaction score
2.248

Μπορώ να σου δώσω για ακρόαση μια ΜΜ clearaudio wood aurum beta απλά για να δεις την διαφορά στο δικό σου phono stage. Έάν έχει ο John ένα δεύτερο headshell μπορεί να σου στήσει και αυτή για να την ακούσεις σε αντιπαραβολή.
Βέβαια μιλάμε για μία κεφαλή κοντά στα 450 euro, αλλά θα πάρεις μία ιδέα για το τι κάνει το ενσωματωμένο stage του ONKYO

Reaction score
61

Στην ουσία και επειδή χρόνο πολυ δεν έχω,μια επιβεβαιωση για την επαρκεια στην ηχητική απόδοση της Pickering v15,μου αρκεί και βέβαια να σε ευχαριστήσω για την διάθεση σου, να με εξυπηρετησεις.
Με φιλικούς χαιρετισμούς!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Για να κρίνεις την επάρκεια της pickering πρέπει όλα τα άλλα να είναι κορυφαία.
ε ί ν α ι ?

Reaction score
61

Τι εννοείς Φίλε Μάνο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος