Εγκατασταση hdmi

Reaction score
4
Εχω 2 τηλεορασεις στις οποιες θελω να συνδεσω το ps3 μεσω hdmi.
Τι συσκευη θα χρεαστω εφοσον το ps3 εχει μια εξοδο hdmi?
Επισης η μια tv εχει αρκετες εισοδους οποτε δεν εχω θεμα, η αλλη ομως εχει μολις μια στην οποια εχω συνδεσει ενα media player.
Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω και το ps3 αλλα και το player σε μια εισοδο;

Ευχαριστω

Sent from my 4s using Tapatalk

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Εγκατασταση hdmi

Θα χρειαστείς ένα hdmi splitter με 1 είσοδα και 2 εξόδους και ένα hdmi switcher με 2 εισόδους και 1 έξοδο.

Απο το ps3 θα στείλεις σήμα στο splitter απο εκεί θα φύγουν 2 καλώδια,ας τα πούμε α και β

Το καλώδιο α θα πάει στην tv με τις πολλές εισόδους.

Το καλώδιο β θα πάει στην μία είσοδο του switcher.Στην άλλη του είσοδο θα βάλεις το media player.Έτσι θα βλέπεις εναλλάφ,στην τηλεόραση με την μία είσοδο,όποια απ τις 2 πηγές θες.

Καλό θα ήταν και οι 2 συσκευές να είναι ενεργές,βασικά το splitter καθότι το switcher θα είναι κατά 99,9% ενεργό(δλδ θα μπαίνει στο ρεύμα),όπως και τα καλώδια να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά.

(Παρακαλώ με την αποδοχή της λύσεως άφησατε και 5 ευρώ το ταμείο φιλόπτωχων videophiles:116:)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Επισης η μια tv εχει αρκετες εισοδους οποτε δεν εχω θεμα, η αλλη ομως εχει μολις μια στην οποια εχω συνδεσει ενα media player.

Ευχα

τον εφτιαξες τον ντενον ?

Reaction score
4

Ευχα

τον εφτιαξες τον ντενον ?
χαχαχαχα αστα φιλε! Ακομα ειναι οπως τον αφησες

Θα χρειαστείς ένα hdmi splitter με 1 είσοδα και 2 εξόδους και ένα hdmi switcher με 2 εισόδους και 1 έξοδο.

Απο το ps3 θα στείλεις σήμα στο splitter απο εκεί θα φύγουν 2 καλώδια,ας τα πούμε α και β

Το καλώδιο α θα πάει στην tv με τις πολλές εισόδους.

Το καλώδιο β θα πάει στην μία είσοδο του switcher.Στην άλλη του είσοδο θα βάλεις το media player.Έτσι θα βλέπεις εναλλάφ,στην τηλεόραση με την μία είσοδο,όποια απ τις 2 πηγές θες.

Καλό θα ήταν και οι 2 συσκευές να είναι ενεργές,βασικά το splitter καθότι το switcher θα είναι κατά 99,9% ενεργό(δλδ θα μπαίνει στο ρεύμα),όπως και τα καλώδια να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά.

(Παρακαλώ με την αποδοχή της λύσεως άφησατε και 5 ευρώ το ταμείο φιλόπτωχων videophiles:116:)
Εκανα ακριβως οπως το ειπες. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
Το splitter ειναι ενεργο απλα με χαλαει λιγο γιατι εχει κατι καγκουρικα μπλε-κοκκινα λαμπακια.
Οσο αφορα το switch πηρα ενα με 20 ευρω το οποιο ειναι υπερβολικα μικρο και εχει ενα κουμπακι πανω για να κανεις την επιλογη (δεν ειναι ενεργο).
Ομως επειδη θελω να το χειριζομαι με κοντρολ βρηκα στο ebay ενα με 12 ευρω περιπου το οποιο και περιμενω να μου ερθει και μπορω να κανω την επιλογη εξ αποστασεως :119:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos