- Reaction score
- 5
Όντως πολύ ενδιαφέρον, για κάποιο αυτοκίνητο που έχει χώρο για το δεύτερο ντεπόζιτο. Ειδικά μεγάλα σεντάν ή SUV, φαίνονται ως καλοί υποψήφιοι.
Εχεις μείνει πολύυυυυυυυυυ πίσω...Μυρίζει η καμπίνα? πολύ λίγο ή καθόλου? καπνίζεις άνετα?
1-Δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τους λίγους που κινούνται με αέριο για να τους ανεβάσουν την τιμή. Δε θα βγάλουν και σοβαρό κέρδος και οι λίγοι δεν βλέπω να γίνονται πολοί...Αν δεν το σφυρίξει κάποιος στον Αλογοσκούφη (ή κάθε Αλογοσκούφη) και εκτοξευθεί η τιμή στα 80-90 λεπτά.......
Μια τεχνική ερώτηση.....
Αφού απαγορεύουν τα καθαρά πετρελαιοκίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μήπως ομοίως απαγορεύουν τα υγραεριοκίνητα με το ίδιο - παράλογο- σκεπτικό?
Καλησπέρα. Για την υγραεριοκίνηση δεν έχω γνώση ούτε εμπειρία με τις διαδικασίες, αλλά ως μεταφράστρια στο επάγγελμα (άλλων γλωσσών, όχι βουλγαρικής) μπορώ να σου πω ότι ασφαλώς και μπορείς να μεταφράσεις το έγγραφο με επικύρωση, αλλά η επικύρωση θα πιστοποιήσει μόνο το ότι το ελληνικό κείμενο είναι πιστή μετάφραση του βουλγαρικού, και δεν του προσδίδει ισχύ για την Ελλάδα αν δεν καλύπτει αυτά που ζητάνε εδώ. Πρακτικά δηλαδή, με τη μετάφραση υποβάλλεις το βουλγαρικό έγγραφο, απλώς στην ελληνική γλώσσα. Ίσως να υπάρχουν διαφορές στις προδιαγραφές, οπότε μάλλον πρέπει να ξεκινήσεις από το τι έγγραφα ή διαδικασίες απαιτούνται.καλησπερα! μια καθολου ευκολη ερωτηση. τοποθετησα υγραεριο πριν κανενα εξαμηνο που ημουνα βουλγαρια για δουλειες. πηρα μια αδεια στα βουλγαρικα που ομως δε μπορω να την αξιολογησω αν ειναι απο εγκεκριμμενο συνεργειο τοποθετησης ή οχι. τωρα γυρισα παλι ελλαδα για κενενα χρονο και προκειται να περασω ΚΤΕΟ. δεν εχω κανει τις απαραιτητες διαδικασιες για αδειες και αλλα τετοια που διαβασα οτι πρεπει να γινουν. τι δυνατοτητες εχω? το ΚΤΕΟ θα μου αναγνωρισει μια αδεια γραμμενη στα βουλγαρικα? μπορω να βρω καποιον μηχανικο να μου ξαναελεγξει το συστημα και να μου δωσει ενα χαρτι στα ελληνικα? μπορω να το μεταφρασω επικυρωμενα? μηπως ειμαι παρανομη που κυκλοφορω χωρις να το εχω δηλωσει? δε θελω να το ξηλωσω και μετα να το τοποθετω παλι. τι μπορω να κανω για νομιμοποιηση στην ελλαδα τωρα που το εχω ηδη τοποθετησει στη βουλγαρια? πολλες ερωτησεις αλλα αγχωθηκα λιγο. αν ξερει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα. ευχαριστω απο θεσσαλονικη.
Τα πετρελαιοκινητα πρεπει να ειναι σε καταναλωση μια απ'τα ιδια με το υγραεριο, η κανω λαθος?