- Reaction score
- 51
Απάντηση: Υγραεριοκίνηση
Πολλά καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα Βασίλη & Γιάννη! :107:
Πολλά καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα Βασίλη & Γιάννη! :107:
Ευχαριστω πολυ φιλε.Πολλά καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα Βασίλη & Γιάννη! :107:
Μερικες φορες κανει κακο ....η πολυ σκεψη!ευχαριστουμε! αντε να δουμε....
σκεφτομαι να κανω και το δικο μου...
ποσα χιλιομετρα κανει με τα 25 ευρω καμια 300αρια;Με την ευκαιρια να πω και κατι ακομη.
Στο παρελθον ειχα ενα παλιο αυτοκινητο με καρμπυρατερ στο οποιο ειχα επισης περασει υγραεριο. Κατα την οδηγηση ομως, υπηρχαν καποια θεματα. Το αμαξι δεν ειχε την ιδια δυναμη, ανηφορες, προσπεραση, κρυα κλπ καταλαβαινες οτι η βενζινη ειχε πλεονεκτηματα.
Τωρα ομως τα πραγματα αλλαξαν για τα καλα. Δεν καταλαβαινεις κατ ουσιαν διαφορα στην οδηγηση. Ετσι απολαμβανεις τα οικονομικα πλεονεκτηματα. Εχω βαλει 58αρι ντεποζιτο, κατα κανονα γεμιζεις το 80% της συνολικης χωριτικοτητας του ντεποζιτου. Ετσι την πρωτη φορα εβαλα 40 ευρω, και μετα καθε φορα οταν μου βγαζει κοκινη ενδειξη και φουλαρω, πληρωνω 25 ευρω!! Τελος τα κατοσταευρα.
Με 38€ στα 400+χλμ - να το αφησω; με κινητηρα τουρμπο/180 ιππων και συνθηκες κυκλοφοριας...Ζαγοροχωριων!ποσα χιλιομετρα κανει με τα 25 ευρω καμια 300αρια;
Με 38€ στα 400+χλμ - να το αφησω; με κινητηρα τουρμπο/180 ιππων και συνθηκες κυκλοφοριας...Ζαγοροχωριων!
Γιωργο χτες εκανα περιπου 600 χλμ στα βουνα της Βουλγαριας. Εκει η τιμη ηταν 0,60 το λιτρο, οποτε καταλαβαινεις σε καθε γεμισμα πως αισθανεσαι :116:.ποσα χιλιομετρα κανει με τα 25 ευρω καμια 300αρια;
Σήμερα παρέλαβα pandaκι. Σε πρώτη φάση μου φαίνεται ότι "τραβάει" καλύτερα από χαμηλά.στις 7 του μηνού βάζω στο panda 1.2 υγραέρι της lpgtech.
Μετά θα πάρω σβάρνα τους δρόμους για να κάνω απόσβεση!
@Μάνα!το πρώτο άδειασμα επετεύχθη.
Με τιμή 0,785 έουρος γέμισε με 25 λίτρα, σύνολο 19 ευρώ και κάτι ψιλά.
Με φουλ τεπόζιτο έκανα 325 χιλιόμετρα.
Αυτό σημαίνει κόστος περίπου 6 ευρώ/100χλμ.
Το μαστόρι μου είπε να πάω για επαναρύθμιση, νομίζω ότι καίει πολύ.
Εαν η καταναλωση τωρα ειναι μεχρι +15% απο αυτην με βενζινη, δεν καις πολυ. Εαν ομως την υπερβαινει κατα πολυ, οντως θελει σωστη επαναρρυθμιση.το πρώτο άδειασμα επετεύχθη.
Με τιμή 0,785 έουρος γέμισε με 25 λίτρα, σύνολο 19 ευρώ και κάτι ψιλά.
Με φουλ τεπόζιτο έκανα 325 χιλιόμετρα.
Αυτό σημαίνει κόστος περίπου 6 ευρώ/100χλμ.
Το μαστόρι μου είπε να πάω για επαναρύθμιση, νομίζω ότι καίει πολύ.
33 λίτρα είναι, 25 γέμισε.Εαν η καταναλωση τωρα ειναι μεχρι +15% απο αυτην με βενζινη, δεν καις πολυ. Εαν ομως την υπερβαινει κατα πολυ, οντως θελει σωστη επαναρρυθμιση.
Το φουλ ντεποζιτο ποσα λιτρα ειναι;
Αφου με τα 25 λιτρα που γεμισες εκανες 325 χλμ, καλα δεν ειναι? Αν μαλιστα ενα μερος το εκανες και εντος πολης, θεωρω οτι "ουτε του παππα μην το πεις":116:33 λίτρα είναι, 25 γέμισε.
καλά δε το συζητώ, απλά η κατανάλωση ξεφεύγει από το +20% των προδιαγραφών που δίνει η fiat για κατανάλωση στην πόλη.Αφου με τα 25 λιτρα που γεμισες εκανες 325 χλμ, καλα δεν ειναι? Αν μαλιστα ενα μερος το εκανες και εντος πολης, θεωρω οτι "ουτε του παππα μην το πεις":116: