FW/USB, Sarres, Amarres κουκουνάρες...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: FW/USB, Sarres, Amarres κουκουνάρες...

Προβλέπω τον Ζαπ να quotάρει τις γνώμες του ΜεγΑλέξανδρου,του Μεγα Ναπολέοντα και της Αικατερίνης της Μεγάλης επί του θέματος .

Reaction score
11

Tίποτας!

Άσύγχρονο PCI/PCIe και σήμα μέσα από, (επίχρυσο στο σημείο της επαφής και ελάχιστου μήκους), λαμάκι!

Ρολογάκια κατά δοκούντα αριστοτεχνικό τρόπο και τόπο!

:201:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: FW/USB, Sarres, Amarres κουκουνάρες...

:623:

...
Παρακαλώ τις αντιρρήσεις σας... (Άντε να μαθαίνουμε και τίποτα και μεις οι ανεπίδεκτοι...).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

ναι, άντε να μαθαίνουμε! μίλα καραβέλε, πες μας! ενημέρωσέ μας!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

αμα αρχίσουν κι εδω θα ......

Reaction score
11

ναι, άντε να μαθαίνουμε! μίλα καραβέλε, πες μας! ενημέρωσέ μας!
Eγώ δηλώνω ανεπίδεκτος!

Εάν δηλώνεις και εσύ, καθ' εξεπιφόσον ότι δηλώσεις είσαι, αναγκαστικά θα το πάμε κατά σειρά προτεραιότητας!

Πρώτος δήλωσα, πρώτος ακούει! (Θα σε πω πράμα και γω μπρε καρντάση, μη μου στεναχωρείσαι...)

:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

εγώ δε ξέρω τίποτα. τι να ξέρω; γιατρός άνθρωπος! περιμένω κάποιους κάποιους που "μου την είπανε" δηλαδή, να μάθω από αυτούς.

Reaction score
11

εγώ δε ξέρω τίποτα. τι να ξέρω; γιατρός άνθρωπος! περιμένω κάποιους κάποιους που "μου την είπανε" δηλαδή, να μάθω από αυτούς.
Ωραία!

Μετράω: ένας γιατρός, ένα Caravelle.

Άλλος παρακαλώ;

:111:

Reaction score
11

Παρακαλώ τις αντιρρήσεις σας... (Άντε να μαθαίνουμε και τίποτα και μεις οι ανεπίδεκτοι...).

Το λοιπόν!

Αν δεν αρχίσει, οσονούπω, ο, (ως συνήθως, "ζωηρός" και ενδιαφέρων), διάλογος, θα τον ξεκινήσω αλλού και εδώ θα μεταφέρω απλά τις...εντυπώσεις μου!

Για να μάθετε...

Reaction score
11.883
caravelle περίμενε, ένα-ένα.

παμε μπακαλιστικα.
η αναλογικη κυματομορφη σχηματιζεται με ακριβεια η οποία καθοριζεται απο τα τικ τακ του ρολογιου.

3 περιπτωσεις.

1)itunes/foobar κοινο usb dac.
η αναλογικη κυματομορφη σχηματιζεται με βαση τα τικτακ του ρολογιου του πισι.
αθλιο ως μετριο αποτελεσμα.
Κάτσε λίγο γιατί ή δεν ξέρω κάτι καλά και θέλω να το μάθω ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Δηλαδή πώς γίνεται να σχηματίζεται η αναλογική κυματομορφή μέσα στον υπολογιστή και να πηγαίνει στο usb dac, αφού το usb στέλνει ψηφιακά δεδομένα στο usb dac, το οποίο έχει το ρολογάκι του και σχηματίζει την κυματομορφή. Δηλαδή εγώ που έχω την e-mu σαν usb dac, τί δεν κάνω καλά;

Δέχομαι και εξωτερικές πηγές πληροφόρησης με links για διάβασμα.

Reaction score
11

Κάτσε λίγο γιατί ή δεν ξέρω κάτι καλά και θέλω να το μάθω ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Δηλαδή πώς γίνεται να σχηματίζεται η αναλογική κυματομορφή μέσα στον υπολογιστή και να πηγαίνει στο usb dac, αφού το usb στέλνει ψηφιακά δεδομένα στο usb dac, το οποίο έχει το ρολογάκι του και σχηματίζει την κυματομορφή. Δηλαδή εγώ που έχω την e-mu σαν usb dac, τί δεν κάνω καλά;

Άντε επιτέλους να ξεδιπλωθούμε!

Ποιά Ε-MU;

:111:

D

deleted user 10898

Guest
εχεις πμ

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Ρε Καραβελ,θα γεμισεις το ποστ με μηνύματα μηνυμάτων ?

Παρακαλώ

Reaction score
685

Οποιος θελει ας σχολιασει το παρακατω review

http://www.ultraaudio.com/index.php...-cables&catid=37:full-length-reviews&Itemid=2

απλα να αναφερω οτι περυσι το καλοκαιρι περασα ενα απογευμα σε σπιτι φιλου με εξαιρετικο συστημα και πηγη Amarra/ Weiss Int202/Emm Labs Dac2 συγκρινοντας καλωδια firewire (3 στον αριθμο) και οι διαφορες ηταν πραγματικα απιστευτες (με δεδομενο παντα οτι δεν επρεπε να υπαρχουν καθολου διαφορες)... Και μιλαμε σε ψηφιακο setup εντελως state of the art.... Παρομοιες διαφορες ακουσα σπιτι μου οταν δοκιμαζα καλωδια firewire με το Amarra/Weiss Vesta/Medea...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@