- Reaction score
- 925
Απάντηση: FW/USB, Sarres, Amarres κουκουνάρες...
Απλά λέω ότι μου λέει η λογική μου και οι λίγες γνώσεις που έχω.
Λες δεν παρεμβάλλεται καλώδιο, παρεμβάλλονται όμως "μονοπάτια" τα οποία είναι κλεισμένα μέσα σε ένα κουτί με τροφοδοτικό. Τι ηλεκτρονικός θόρυβος/ παρεμβολές/παραμορφώσεις σήματος υπάρχουν εκεί μέσα και πόσο επηρεάζουν? Μπορούμε να το μετρήσουμε?
Δεν το γνωρίζω, δεν ξέρω από καλώδια, ούτε θέλω να μάθω (πέρα από τα ΟFC), ούτε έχω όνειρο να γίνω hi-κάτι......προσωπική άποψη! Οπότε είμαι σαν ουδέτερος αγωγός.....εεε παρατηρητής εννοούσα!To ζητούμενο, για τον ήχο, είναι η "ασύγχρονη" επικοινωνία. Άπαξ και το πετύχαμε, ευτυχούμε!
Έτσι? χωρίς συνθήκες? τι να το κάνω αν θέλω να χαμηλώσω τη μουσική τώρα και την χαμηλώνει μετά από 10''?
Και με την σύνδεση PCI/PCIe, έχεις, (ισχυρίζομαι), το "τέλειο" αποτέλεσμα, γιατί δεν παρεμβάλλεται η "άποψη" του οιουδήποτε "χαϊεντάδικου" καλώδιου, (USB, FIREWIRE, SPIDF, (για AES/EBU δεν θα μπορέσω γιατί δεν έχω ιδέα)), και η επικοινωνία γίνεται με την ελάχιστη, κατά το δυνατό, διαδρομή σήματος και μάλιστα "ασύγχρονα"!
:107:
Απλά λέω ότι μου λέει η λογική μου και οι λίγες γνώσεις που έχω.
Λες δεν παρεμβάλλεται καλώδιο, παρεμβάλλονται όμως "μονοπάτια" τα οποία είναι κλεισμένα μέσα σε ένα κουτί με τροφοδοτικό. Τι ηλεκτρονικός θόρυβος/ παρεμβολές/παραμορφώσεις σήματος υπάρχουν εκεί μέσα και πόσο επηρεάζουν? Μπορούμε να το μετρήσουμε?