Αγορα Sub

Reaction score
152
Απάντηση: Αγορα Sub

και παρουσιαση βεβαια, για τα ματια μας μονο, του ολου συστηματος.....:123:

Reaction score
15.548

δεν ξερω.....για να λενε οτι ειναι ιδια στην SVS.....κατι θα ξερουν...

Reaction score
1.560
Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω μια εικόνα και βάλτε λιγο την φαντασία σας

Master Commander Πάνω σε μάχη
Ξαφνικά έχουν αρχίσει να τρίζουν απο τζάμια και καναπέδες εως το πάτωμα και βλέπω την γυναίκα μου να πετάγετε απο τον καναπέ τρομαγμένη αφου εχει ζήσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν.....

Με λίγα λόγια μιας που ειναι το πρώτο μου sub και εχω μικρή εμπειρια για να συγκρίνω θα σας πω οτι απλά ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΣΟΥΠΕΡ

Ευχαριστώ πολύ ολους οσους βοηθησαν στην επιλογη του και κυριως τον Κώστα Κεφάλα που αν και με ενα μικρο ποστ στο Νο 8 ηταν πολυ κατατοπιστηκός
Εχει δίκιο,θα φαω πολυ ξύλο απο το sub :111::111:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Α ρε Κώστα, ο επίσημος σύμβουλος υποήχων του forum!

Reaction score
1.560
Επίσης ξέχασα να πω και ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Zizik αφού πρίν απο τον Κώστα μου το είχε προτείνει :410::410:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Αγορα Sub

Ξαφνικά έχουν αρχίσει να τρίζουν απο τζάμια και καναπέδες εως το πάτωμα και βλέπω την γυναίκα μου να πετάγετε απο τον καναπέ τρομαγμένη αφου εχει ζήσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν.....

Με λίγα λόγια μιας που ειναι το πρώτο μου sub και εχω μικρή εμπειρια για να συγκρίνω θα σας πω οτι απλά ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΣΟΥΠΕΡ

Ευχαριστώ πολύ ολους οσους βοηθησαν στην επιλογη του και κυριως τον Κώστα Κεφάλα που αν και με ενα μικρο ποστ στο Νο 8 ηταν πολυ κατατοπιστηκός
πολυ καλη αποδοση απο χαμηλα.......

η τοποθετηση του,περαν του οτι κολαει το σημειο,βοηθησε τα μεγιστα......

κουναει το ατιμο καλα .....και παιζει χαλαρα...!!!

Μανωλιο.....καλοριζικα βρε :116:
two towers βεβαιως βεβαιως.

πολυ ωραιο το σετ ηχειων Κυριακο......μου αρεσαν πολυ

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι καλό;:402:

Για πες-πείτε κι άλλα λιγότερο φοβιστικά γιατί πρέπει να πάω στο ναό να εκκλησιαστώ...
και για πρώτη φορά όπου ναός δεν εννοώ το 'Καραισκάκης':105:

Reaction score
15.548

Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι καλό;:402:

Για πες-πείτε κι άλλα λιγότερο φοβιστικά γιατί πρέπει να πάω στο ναό να εκκλησιαστώ..
Το peak για ολα τα ηχεια(εκτος sub)ειναι τα 105db και απο εκει και πανω εως τα 115db ειναι το sub με μια σταδιακη ανοδος των db εως τα 25hz με 30hz
Αυτο με ρυθμιση ηχειων στα 85db.

Οπως καταλαβαινεις Μανωλιο για να παρεις ηχητικα αυτο που βλεπεις σε μια ταινια πρεπει το sub να κατεβαινει ως τα 20hz με χαμηλη παραμορφωση και αρκετα db

δλδ απο την αποκοπη των ηχειων,που συνηθως ειναι τα 80hz θα πρεπει το sub να παιζει εως 10db πιο δυνατα στα 20hz

Διαλεξε... :105:

το πρασινο κοιτας....

οπως βλεπεις ειναι ιδια στα 20hz
..και με ενα προβαδισμα του epik κατω απο τα 20hz το οποιο πιθανον να βοηθηση στον χωρο σου.

....απο εκει και περα,εαν θες να παιξεις λιγο πιο δυνατα στα 40-80hz δλδ να διαμορφωσεις το δικο σου τελικο ηχητικο αποτελεσμα και οχι αυτο που πρεπει,το epik ειναι σαφως καλυτερο...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οταν κοιτας το ενα ποδι χανεις το αλλο.......

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Αγορα Sub

δεν ξερω.....για να λενε οτι ειναι ιδια στην SVS.....κατι θα ξερουν...
Λένε ίδια αλλά όταν το είχα ψάξει για να πάρω τα Ultra βρήκα ότι το PB στις μετρήσεις ήταν πιο δυνατό. Όχι τρελά αλλά ήταν.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879

ΣΟΥΠΕΡ

Για πες απο που ποσο με τα μεταφορικα και ποσο χρονο περιμενες??
Μιας και θα χρειαστω συντομα sub

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος