Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
σε σχέση με το κυλινδρικό; αν ναι, γιατί;καλα εκανες και πηρες το pb .....:403:
πολυ καλη αποδοση απο χαμηλα.......Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω μια εικόνα και βάλτε λιγο την φαντασία σας
Master Commander Πάνω σε μάχη
Ξαφνικά έχουν αρχίσει να τρίζουν απο τζάμια και καναπέδες εως το πάτωμα και βλέπω την γυναίκα μου να πετάγετε απο τον καναπέ τρομαγμένη αφου εχει ζήσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν.....
Με λίγα λόγια μιας που ειναι το πρώτο μου sub και εχω μικρή εμπειρια για να συγκρίνω θα σας πω οτι απλά ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΣΟΥΠΕΡ
Ευχαριστώ πολύ ολους οσους βοηθησαν στην επιλογη του και κυριως τον Κώστα Κεφάλα που αν και με ενα μικρο ποστ στο Νο 8 ηταν πολυ κατατοπιστηκός
Εχει δίκιο,θα φαω πολυ ξύλο απο το sub :111::111:
Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι καλό;:402:Ξαφνικά έχουν αρχίσει να τρίζουν απο τζάμια και καναπέδες εως το πάτωμα και βλέπω την γυναίκα μου να πετάγετε απο τον καναπέ τρομαγμένη αφου εχει ζήσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν.....
Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι καλό;:402:
Για πες-πείτε κι άλλα λιγότερο φοβιστικά γιατί πρέπει να πάω στο ναό να εκκλησιαστώ..
Αυτο με ρυθμιση ηχειων στα 85db.Το peak για ολα τα ηχεια(εκτος sub)ειναι τα 105db και απο εκει και πανω εως τα 115db ειναι το sub με μια σταδιακη ανοδος των db εως τα 25hz με 30hz
Λένε ίδια αλλά όταν το είχα ψάξει για να πάρω τα Ultra βρήκα ότι το PB στις μετρήσεις ήταν πιο δυνατό. Όχι τρελά αλλά ήταν.δεν ξερω.....για να λενε οτι ειναι ιδια στην SVS.....κατι θα ξερουν...
Για πες απο που ποσο με τα μεταφορικα και ποσο χρονο περιμενες??Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω μια εικόνα και βάλτε λιγο την φαντασία σας
Master Commander Πάνω σε μάχη
Ξαφνικά έχουν αρχίσει να τρίζουν απο τζάμια και καναπέδες εως το πάτωμα και βλέπω την γυναίκα μου να πετάγετε απο τον καναπέ τρομαγμένη αφου εχει ζήσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν.....
Με λίγα λόγια μιας που ειναι το πρώτο μου sub και εχω μικρή εμπειρια για να συγκρίνω θα σας πω οτι απλά ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΣΟΥΠΕΡ
Ευχαριστώ πολύ ολους οσους βοηθησαν στην επιλογη του και κυριως τον Κώστα Κεφάλα που αν και με ενα μικρο ποστ στο Νο 8 ηταν πολυ κατατοπιστηκός
Εχει δίκιο,θα φαω πολυ ξύλο απο το sub :111::111: