Έτοιμο και το M.E.S.S. μου... (DIY)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
M2Tech EVO Salas Supply.

R-Core μ/τ, πυκνωτές Panasonic και Wima, αντιστάσεις Dale και Ohmite (για το ρεύμα), δίοδοι Vishay Stealth II, φίλτρο Schaffner (με earth choke).
Το βύσμα της Neutrik στην έξοδο έχει 4 pins διότι φεύγουν και sense καλώδια που πάνε μέχρι το φορτίο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: Έτοιμο και το M.E.S.S. μου... (DIY)

Άντε και Lipinski 505 στο γραφείο για τέλειες ακροάσεις.....οχι KοRαKια

Αυτό δεν θα το κάνω δώρο στο Vlassis-S.....Έχει πράσινο button:402::410::410:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Το EVO στέλνει και στο σύστημα του γραφείου (βλ. το ηρωικό Behringer SRC2496) και στο σαλόνι (Buffalo).

To μαραφέτι το Μ2Tech έχει πράσινα LED από πίσω και είπα να βάλω πράσινο και στο τροφοδοτικό, να "ματσάρουν" καλύτερα. :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Το EVO στέλνει .................................................. και στο σαλόνι (Buffalo).
Τόσο μακρυά που παέι δεν πιάνει jitter?:120::405::405:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Έτοιμο και το M.E.S.S. μου... (DIY)

Τόσο μακρυά που παέι δεν πιάνει jitter?
Ούτως ή άλλως όλα τα downloads είναι τίγκα στο jitter.. :116:

Δεν έχω πει όλη την αλήθεια βέβαια για το πώς ακούω. :120:
Αξιοποιώ και τα βυσματάκια που λένε I2S και world clock πάνω στο EVO... Αλλά αυτά θα τα αφήσουμε για άλλο thread. :144:

Reaction score
3.989

Μμμμμμμ κρυφο-κουφός έ?

Adropeace!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.572
Κώστα δεν χωράει αμφιβολία πως η κατασκευή σου είναι εξαιρετική.
Θα ενδιέφερε νομίζω να μας πεις αν τελικά υπάρχει κάποια ακουστή διαφορά όταν συνδέεται στη συγκεκριμένη συσκευή.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Κώστα δεν χωράει αμφιβολία πως η κατασκευή σου είναι εξαιρετική.
Θα ενδιέφερε νομίζω να μας πεις αν τελικά υπάρχει κάποια ακουστή διαφορά όταν συνδέεται στη συγκεκριμένη συσκευή.
Πέτρο, η συσκευή έρχεται χωρίς τροφοδοτικό και ο εδώ αντιπρόσωπος δίνει μαζί ένα διακοπτικό wall-wart.
Η διαφορά με το Salas είναι σημαντική και εντοπίζεται κυρίως στις υψηλές οι οποίες κερδίζουν σε... ευγένεια και σώμα, χωρίς να χάνεις ανάλυση.
Επίσης ξεχωρίζεις καλύτερα το ambience της ηχογράφησης και ανοίγει αρκετά η στερεοφωνική εικόνα.
Το τελευταίο effect είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με ακουστικά (και μου θυμίζει ότι πρέπει να ξαναστήσω τα 40άρια γιατί με τις πρόσφατες αλλαγές είναι χύμα στον χώρο).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.664
Απάντηση: Re: Έτοιμο και το M.E.S.S. μου... (DIY)

Κι από μέσα:

καλά ρε κουφέ, χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια χρυσή ασφάλεια με στάμπα κρυογέννησης; τώρα δηλαδή ασφαλειοθήκη της προκοπής είναι αυτή; και περιμένεις να περνάν ανενόχλητα τα πρέσιους ηλεκτρόνια από μια τέτχια ποταπή διαδρομή; τι σόι χάι έντ είν' αυτό, δε μπορώ να καταλάβω...

καλά, δε θυμάσαι τίποτα; κάτσε να σου θυμίσω: όλγουεις του-θίρτι. που πας ρε καραμήτρο;

άσε τις κολλήσεις, ιδίως εκεί στο παλιοβύσμα εξόδου, δε το έχεις παστώσει στο καλάι, μα είναι πράματα αυτά τώρα; ούτε λίγη χωρητικότητα βρε αδερφάκι μου δε θες; μα για όνομα... (παλιοβύσματα, παλιοβύσματα, διότι, όχι απλά δεν είναι από ρόδιο, αλλά ούτε καν επίχρυσο -μπλιαχ- καλά, δε σου έχουν πει πως ακούγονται τα βύσματα; τι να πω...)

Υποθέτω ότι ούτε τα καλώδια δεν είναι κρυογεννημένα, ε; ούτε φυσικά τα ποταπά σου καλώδια δεν έχουν επίθετο και τουλάχιστον 2 μικρά ονόματα (πως λέμε "ultra powerlink maximus-kavlus platinum reference IIIa anniversary edition"...)

άκου κει, καλώδιο χωρίς όνομα της προκοπής, αίσχος.

ΥΓ το world clock είναι του σατανά, μην ασχολείσαι μαζί του. κι εκείνο το I2S, τι το θες μωρέ; και τι βύσμα βάζεις δηλαδή; δικτύου; και από βύσμα έθερνετ δηλαδή περιμένεις "χαΐρι" σε ήχο χάι-έντ? άντε μη τα πάρω...:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Άμα είσαι κουρασμένος λες σαχλαμάρες...
Το δείγμα είναι προπαραγωγής......
Όταν κλείσει συμφωνία μα Oyiade &WBT &ultra powerlink maximus-kavlus platinum reference IIIa anniversary edition θα δεις την πχιότητανα ξεχειλίζει από τα βύσματα
Το maximus-kavlus platinumείναι κλεμμένο απο την ταινία Gladiator η το σκέφτηκες μόνος σου :114::114::114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Έτοιμο και το M.E.S.S. μου... (DIY)

καλά ρε κουφέ, χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια χρυσή ασφάλεια με στάμπα κρυογέννησης; τώρα δηλαδή ασφαλειοθήκη της προκοπής είναι αυτή; και περιμένεις να περνάν ανενόχλητα τα πρέσιους ηλεκτρόνια από μια τέτχια ποταπή διαδρομή; τι σόι χάι έντ είν' αυτό, δε μπορώ να καταλάβω...

καλά, δε θυμάσαι τίποτα; κάτσε να σου θυμίσω: όλγουεις του-θίρτι. που πας ρε καραμήτρο;

άσε τις κολλήσεις, ιδίως εκεί στο παλιοβύσμα εξόδου, δε το έχεις παστώσει στο καλάι, μα είναι πράματα αυτά τώρα; ούτε λίγη χωρητικότητα βρε αδερφάκι μου δε θες; μα για όνομα... (παλιοβύσματα, παλιοβύσματα, διότι, όχι απλά δεν είναι από ρόδιο, αλλά ούτε καν επίχρυσο -μπλιαχ- καλά, δε σου έχουν πει πως ακούγονται τα βύσματα; τι να πω...)

Υποθέτω ότι ούτε τα καλώδια δεν είναι κρυογεννημένα, ε; ούτε φυσικά τα ποταπά σου καλώδια δεν έχουν επίθετο και τουλάχιστον 2 μικρά ονόματα (πως λέμε "ultra powerlink maximus-kavlus platinum reference IIIa anniversary edition"...)

άκου κει, καλώδιο χωρίς όνομα της προκοπής, αίσχος.

ΥΓ το world clock είναι του σατανά, μην ασχολείσαι μαζί του. κι εκείνο το I2S, τι το θες μωρέ; και τι βύσμα βάζεις δηλαδή; δικτύου; και από βύσμα έθερνετ δηλαδή περιμένεις "χαΐρι" σε ήχο χάι-έντ? άντε μη τα πάρω...:138:
εισαι μια λουγκρα κουφαλιτσα εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Κουφε ...ωρε Κουφε.........για ριξτα σχετικα με το αν εχεις διαφορες με το νεο τροφοδοτικο......:439::615:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.664

εσύ μη γλύφεσαι...:116::116::116::116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ωραια δουλιιτσα
μια ερωτηση
Το εχεις δοκιμασει χωρις το φιλτρο του iec ?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Έτοιμο και το M.E.S.S. μου... (DIY)

Κουφε ...ωρε Κουφε.........για ριξτα σχετικα με το αν εχεις διαφορες με το νεο τροφοδοτικο......:439::615:
Έγραψα στο post #10.
Μόλις στρώσει θα ξαναγράψω. :116:

Το εχεις δοκιμασει χωρις το φιλτρο του iec ?
Ναι, πριν μπει στο κουτί.
Δεν μπορώ να πω ότι άκουσα διαφορά, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
Είμαι και ΚουΦός βέβαια, ως γνωστόν. :136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καλο ειναι αυτο, οτι κουσρι εχει ο καθενας ειναι Must τις μερες που ζουμε.....
αλλος κουφος
αλλος μουγκος
αλλος δεν εχει μπασα.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Κάποιοι έχουν χάσει το τρένο του μέτρου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.493
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid