Εδώ γελάμε

Reaction score
1.083
Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Απάντηση στην επιστολή που έστειλε Έλληνας στην Renault!
...
Sincerely yours,
Michel Mouton
...
Michel Mouton
μπααααα χλωμό!!!
Η τύπισσα είναι ραλίστρια με μεγάλη ιστορία

υγ. (το avsite χαλά τα link με unicode χαρακτήρες)...

Reaction score
3.513

το βιντεακι δεν προσβάλλει κανένα, ολοι ξερουμε οτι τα κρητικοπουλα, ειναι παιδια πρωτα!!!
[YOUTUBE]gwhjPuWjmcM[/YOUTUBE]
Τι ελεγα λοιπον γιατι ξεχαστηκα ??:204:

Reaction score
3.513

[YOUTUBE]qw6sXzZUcbg[/YOUTUBE]
Διαφημιστικό σποτάκι για τις πολλές συναυλίες των Scorpions στην Ελλάδα φτιαγμένο απο τον Τζίμη Πανούση!
Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά:204:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Κόπηκε το ρεύμα στην εκκλησία που πήγε ο Μητσοτάκης!

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Ρηγίλλης, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από μία από τις κόρες του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr, αμέσως μετά την είσοδο του κ. Μητσοτάκη στην εκκλησία, έπεσαν οι… ασφάλειες, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος, που διήρκησε δέκα λεπτά.

Στην αρχή, οι παριστάμενοι θεώρησαν ότι έσβησαν τα φώτα για το Άγιο Φως, όμως διαπίστωσαν ότι δεν λειτουργούσαν τα μικρόφωνα των ιερέων και των ψαλτών. Κάποια στιγμή οι ασφάλειες έφτιαξαν και η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά, με τους πιστούς να αντιμετωπίζουν το γεγονός με πολύ χιούμορ.
http://www.tsantiri.gr/politiki/kop...m_campaign=Feed:+tsantirigr+(www.tsantiri.gr)

:114:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Γιατί? Δεν κουράζεται το feeder γιά να μας δώσει πληροφορίες?

Δώσε κι εσύ κανένα thanks! :105:

Reaction score
4.344
Re: Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Απάντηση στην επιστολή που έστειλε Έλληνας στην Renault!

Το τι έγραψε θα το καταλάβετε από την απάντηση της εταιρείας...

Dear Mr. Katsiaros D.
We have received and analyzed your complaint letter regarding the “arhidia kivotio” issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: “gamo to aftokinito sas”, “valte to ston kolo sas” and “gamo tin kariola tin reno”.
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France

Πηγή

:142::142::142:

Reaction score
4.344
Re: Απάντηση: Εδώ γελάμε!

[YOUTUBE]qw6sXzZUcbg[/YOUTUBE]
Διαφημιστικό σποτάκι για τις πολλές συναυλίες των Scorpions στην Ελλάδα φτιαγμένο απο τον Τζίμη Πανούση!
Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά:204:

:135:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Όταν ο Θεός έπλασε τη γυναίκα, υποσχέθηκε στον άντρα ότι θα βρίσκει
καλές και υπάκουες γυναίκες σε κάθε ΓΩΝΙΑ της γης...
Και έκανε τη γη... στρογγυλή!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ

Ένας δρυοκολάπτης από την Μακεδονία και ένας δρυοκολάπτης από την Ήπειρο διαφωνούσαν για το ποιο μέρος έχει τα σκληρότερα δέντρα για τρύπημα.
Ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία του έδειξε ένα δέντρο στην Μακεδονία, που κανείς εκεί πέρα δεν μπορούσε να τρυπήσει, αλλά ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο το τρύπησε εύκολα.

Ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία είχε μείνει άναυδος.

Ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο προσκάλεσε τον δρυοκολάπτη από την Μακεδονία να τρυπήσει κι αυτός ένα δέντρο που κανείς στην Ήπειρο δεν μπορούσε να τρυπήσει. Πράγματι ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία τα κατάφερε κι αυτός εκεί πέρα.

Οι δυο δρυοκολάπτες είχαν προβληματιστεί σοβαρά γιατί ο δρυοκολάπτης από την Ήπειρο τρύπησε εύκολα το Μακεδονικό δέντρο και ο δρυοκολάπτης από την Μακεδονία τρύπησε εύκολα το Ηπειρώτικο δέντρο, όταν μάλιστα στην πατρίδα τους οι ίδιοι δεν μπορούσαν.

Αφού το σκέφτηκαν καλά-καλά κατέληξαν και οι δυο στο ίδιο συμπέρασμα:

Το πουλί είναι πιο σκληρό, όταν είναι μακριά από το σπίτι του!!!

Reaction score
49

Όταν ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο, όλα τα ζωτικά όργανα μάλωναν για το ποιος θα είναι ο αρχηγός.

- "Εγώ πρέπει να είμαι αρχηγός", λέει ο εγκέφαλος, "γιατί εγώ σκέφτομαι για όλους σας".
- "Όχι εγώ", λέει το στομάχι, "γιατί εγώ σας θρέφω".
- "Ναι αλλά εγώ σας κουβαλάω και σας πηγαίνω όπου πρέπει να πάμε", λένε τα πόδια.
- "Χωρίς εμάς όμως δεν θα ξέρατε που να πάτε" είπαν τα μάτια...........

Η κουβέντα κρατούσε ώρες, και ξαφνικά πετιέται και η κουρ@δα και λέει: "Εγώ θα γίνω αρχηγός". Έσκασαν όλοι στα γέλια.

Πεισμώνει η κουρ@δα, κάνει δεκαπέντε μέρες να βγει, το σώμα πήγε να σκάσει, το στομάχι φούσκωσε, τα πόδια έτρεμαν, τα μάτια θόλωσαν, οπότε όλοι μαζί φώναξαν "Να γίνει αρχηγός η κουράδα..............."

Από τότε η κάθε κουρ@δα γίνεται αρχηγός...........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis