Καλώδιο προεκτάση τροφοδοσίας

Reaction score
403

υπαρχει αυτη η πριζα με το καλωδιο το οποιο ειναι κατευθυαν απο τον πινακα με την δικη του ασφαλεια,
το οποιο ομως δυστυχως παιρνει ρευμα και το κλιματιστικο το οποιο βρισκετε στον ιδιο χωρο με τα μηχανηματα.
τωρα θελω να παω τα μηχανηματα πισω και θα χρειαστω αλλα 8-10 μετρα περιπου για να παω τον ενισχυτη πισω αλλα να τροφοδοτω και τα δυο subs τα οποια θα μεινουν μπροστα..στον ενισχυτη k ολα τα αλλα εχω ενα 8απλο apc...
τα subs οταν ηταν πισω ηταν τα 2τους μονο, σε ενα ups apc smart 750v...

τι καλωδιο, πριζα και γενικα πως θα το επιτυχω αυτο..;
το κλιματιστικο επηρεαζει; ακομα και οταν δεν ειναι αναμενο;
επισης ο ηλεκρολογος της κακιας ωρας που μου εκανε την εγκατασταση του κλιματιστικου και τραβηξε και το καλωδιο αυτο μου ειπε οτι σε αυτο το καλωδιο δεν εχει βαλει γειωση...τι μπορω να κανω για αυτο και ποσο σημαντικο ειναι;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.365
Απάντηση: Καλώδιο προεκτάση τροφοδοσίας

Πρόσεχε με τα ρεύματα!

Όταν δεν υπάρχει γείωση, είναι επικίνδυνο!

Φώναξε καλύτερα έναν ηλεκτρολόγο να στα φτιάξει.

Reaction score
403

Πρόσεχε με τα ρεύματα!

Όταν δεν υπάρχει γείωση, είναι επικίνδυνο!

Φώναξε καλύτερα έναν ηλεκτρολόγο να στα φτιάξει.
αυτο θα κανω απλα θελω να ξερω τι να του πω και τι να κανει...
τα παραπανω κατορθωματα ειναι ηλεκρολογου..
απλα θελω να ξερω τι καλωδιο, πριζα και πως μπορω να συνδεσω ολα αυτα που θελω..
εγω δεν πειραζω τιποτα..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.365

Αυτές οι δουλειές είναι εύκολες για έναν ηλεκτρολόγο και όχι για ''ηλεκτρολόγο''!

Εσύ θα του πεις που θέλεις τις παροχές σου και ελπίζω να μην είναι σαν τον άλλον.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν επηρεάζει το κλιματιστικό, αλλά θέλει οπωσδήποτε γείωση γιατί είναι επικίνδυνο!

Reaction score
403

Αυτές οι δουλειές είναι εύκολες για έναν ηλεκτρολόγο και όχι για ''ηλεκτρολόγο''!

Εσύ θα του πεις που θέλεις τις παροχές σου και ελπίζω να μην είναι σαν τον άλλον.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν επηρεάζει το κλιματιστικό, αλλά θέλει οπωσδήποτε γείωση γιατί είναι επικίνδυνο!
Και ο "ηλεκτρολόγος" που αναφέρομαι επαγγελματίας έλληναρας είναι, απλά όλοι βιάζονται να φύγουν, μάλιστα εγω ήμουν στην δουλεια μου όταν τα έφτιαχνε..γιαυτο έγιναν και έτσι πρόχειρα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound