Home cinema στην Ιεραπετρα

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Τι ψάχνεις από τόσο κοντά;;;

τα πίξελς του Μπενεκιού η' τις τρύπες της ηχοδιαπερατής;;;τις είδες;;;:103:

...ψάχναμε να δούμε και να ακούσουμε το 'beat it' και δεν ξέραμε που ήταν...το βρήκα !!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

MaxxxxxxxxοΔημήτρηηηηηηη.......γύρνα πίσω γρήγορα να βγάλουμε καμιά φωτό της προκοπής...πολλά φώτα,πολύ φως γενικώς,είναι και σβηστός ο Μπενεκιούς....και crtική θολούρα:105:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796

Αφορμή γυρεύω! :107:
Κάτσε, θ'ανεβάσω αργότερα και καμμιά από τη δικιά μου, μόνο έχω βγάλει αποκλειστικά το χώρο και τα μηχανήματα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.896
Άνοιξε νέο θέμα εκεί που πρέπει ρε άχρηστεεεεε! :618:

Τώρα που έχουμε και φωτό του Δημήτρη, που ελπίζω να είναι καλύτερες... :414::421:

Κάτι λείπει όμως απ' το χώρο.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Άνοιξε νέο θέμα εκεί που πρέπει ρε άχρηστεεεεε! :618:
'Home cinema-Εγκαταστάσεις,εφαρμογές'...εδώ δεν πρέπει;αλλοιώς μεταφορές 'Zizikos':138:

Τώρα που έχουμε και φωτό του Δημήτρη, που ελπίζω να είναι καλύτερες... :421:
Ο Δημήτρης την έβγαλε αλλά με την δική μου μηχανή,που θέλει αναβάθμιση...κι αυτή !!!!

Κάτι λείπει όμως απ' το χώρο.
Τα είπαμε με τον Δημήτρη...μοκέτα απαραίτητα,να βγάλω τα γυφτοχαλιά,το κεντρικό κάθετα αλλά δεν ξέρουμε τι βελτίωση θα έχει και αν αξίζει τον χαμό που θα γίνει με το κόψιμο της γυψοσανίδας...

και φυσικά το subwoofer σου 'James l4000'.....μπάσα έχω βέβαια από την μια(μάρτυρας ο Δημήτρης-MaxHeadroom)αλλά δεν χορταίνονται από την άλλη...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Sherbourn for sale?? για λεγε ..για πες...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

MaxxxxxxxxοΔημήτρηηηηηηη.......γύρνα πίσω γρήγορα να βγάλουμε καμιά φωτό της προκοπής...πολλά φώτα,πολύ φως γενικώς,είναι και σβηστός ο Μπενεκιούς....και crtική θολούρα:105:

αν και ειμαι της καλογερικης (οταν σβηνουν τα φωτα το μονο που με νοιαζει ενα να τρωω ποιοτικο ξυλο=μαπιδια -κλοτσιδια -χαστουκες-μπουνιδια)
μου αρεσουν τα χρωματα σου , μενω εκει

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Χθες το απόγευμα λοιπόν είχα την χαρά να υποδεχθώ τον σύντεκνο-Κρητικό(δεν το ήξερα,χάρηκα όταν μου το είπε)τον ένα και μοναδικό 'MaxHeadroom'(κατά κόσμο Δημήτρη),συν γυναιξί(Ζωή) και τέκνοις(την πανέμορφη και τριςχαριτωμένη Κατερίνα-ολόϊδια ο μπαμπάς της!!!)...

επειδή τα Ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά(Κρητικά ξέρω μόνο αλλά εσείς δεν θα καταλάβετε γρι,και δεν υπάρχει googleομετάφραση:116:),ένα θα πω μόνο...
'MaxHeadroom'-ΠΟΙΟΤΗΤΑ....

Κατά τα άλλα είδαμε κι ακούσαμε κάποιες σκηνές από Dark Knight και Celine Dion αλλά δυστυχώς λόγω μικρών κοριτσιών δεν είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας(που έτσι κι αλλοιώς ποτέ δεν είναι αρκετός σ'αυτό το χόμπυ)...

Αργότερα κατεβήκαμε μια βόλτα στην πανέμορφη παραλία της Ιεράπετρας...ε και κάτι τσιμπήσαμε με ρακούλα και μπυρίτσα...

Δημήτρη χάρηκα πολύ που σας γνώρισα....εις το επανιδείν...τώρα που ξέρεις και τον δρόμο:107:

:605:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Sherbourn for sale?? για λεγε ..για πες...
...αν πουληθεί,θα αγοράσω τον Sunfire ''Theater Grand Amplifier - TGA-7401'' του 'back',++++να έχω τον ίδιο με τον Ανάργυρο:107:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια! Μανωλάκι ο χώρος σου είναι πανέμορφος.:444:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

αν και ειμαι της καλογερικης (οταν σβηνουν τα φωτα το μονο που με νοιαζει ενα να τρωω ποιοτικο ξυλο=μαπιδια -κλοτσιδια -χαστουκες-μπουνιδια)
μου αρεσουν τα χρωματα σου , μενω εκει
Μα και σε μένα αυτά αρέσουν...το θέμα είναι τι βλέπεις και πως αισθάνεσαι μέχρι να σβήσουν τα φώτα....η αίσθηση λοιπόν που μου δημιουργούν αυτά τα χρώματα(μπορντώ,μπλε,μολυβί-μαύρο)είναι άκρως 'κινηματογραφική' και με προϊδεάζουν ευχάριστα πριν την παρακολούθηση της ταινίας...ως γνωστό και εδώ ισχύει το 'περί ορέξεως...'

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μπα , δεν νομιζω αθρωπας νορμαλ να μπορει να ζησει πανω απο 10 λεπτα στο χωρο μου (χωρις να κανει κατι)
και να μην τον αγγιξει η εσανς του haros hotel
προσωπικα το αντεχω γιατι εμαθα να ζω ετσι, αυτο που με κανει να ξεχνω ειναι η μουσικη...ή να κανω δουλιτσες......
Αντιθετα στο δικο σου μπορεις να φερεις δυο φιλους και να μην τους βλεπεις χλωμους στο τεταρτο .....και να κοιτανε ρολογια.....:402::412:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796

Χθες το βράδυ είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά το Μανόλη, τη γλυκιά σύζυγό του Άννα και τη... στρουμπουλή πιτσιρίκα του. Ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, σ’ ένα υπερσύγχρονο και πανέμορφο σπίτι -και δεν αναφέρομαι μόνο στα οπτικοακουστικά. Αν τα συνδυάσουμε αυτά με τη βόλτα που ακολούθησε στην παραλία της Ιεράπετρας και το τσιμπούσι στα ρακάδικα της περιοχής, μιλάμε για μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

Ο περιορισμένος χρόνος της επίσκεψης δε μας επέτρεψε βέβαια ν’αφιερώσουμε παρά λίγο μόνο χρόνο στο home-cinema, αλλά αυτό που μπορώ να πω κι εγώ, είναι ότι ο χώρος είναι απλά καταπληκτικός!
Βέβαια δεν παύει να είναι υπό εξέλιξη (ποιανού από εμάς δεν είναι, εδώ που τα λέμε :105:), αλλά πέρα από το χαλί που ανέφερε ο Μανόλης και τη ρύθμιση του προβολέα αλλά και το… συμμάζεμα των καλωδίων πίσω από το ρακ που θα συμπλήρωνα εγώ, λίγα πράγματα είναι απαραίτητα να γίνουν άμεσα, κατά τη γνώμη μου. Και ειδικά όσον αφορά τον προβολέα, προγραμματίζεται ήδη επίσκεψη από το Μ. Καστρουνή, οπότε αναμένεται μεγάλη βελτίωση στο κομμάτι της εικόνας.

Ορίστε και μερικές φωτό από τη δική μου φωτογραφική: αναγκαστικά αφορούν μόνο λεπτομέρειες του χώρου, γιατί δεν είχα μαζί μου ευρυγώνιο για τη δική μου μηχανή, του δε Μανόλη που χρησιμοποιήσαμε στο τέλος για να βγάλουμε μια πανοραμική, μάλλον απέτυχε στην εστίαση λόγω χαμηλού φωτισμού. Τέλος πάντων, υπόσχομαι στην επόμενη επίσκεψη να κρατάω κι ευρυγώνιο. :123:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.118

Μανωλιό, αφού θα 'ρθει που θα ΄ρθει ο Καστρουνής, βάλτον να σου συμμαζέψει και τα καλώδια. Εγώ ακόμα ψάχνω πού στο δι@ολο μου τα έχει κρύψει.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Χθες το βράδυ είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά το Μανόλη, τη γλυκιά σύζυγό του Άννα και τη... στρουμπουλή πιτσιρίκα του. Ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, σ’ ένα υπερσύγχρονο και πανέμορφο σπίτι -και δεν αναφέρομαι μόνο στα οπτικοακουστικά. Αν τα συνδυάσουμε αυτά με τη βόλτα που ακολούθησε στην παραλία της Ιεράπετρας και το τσιμπούσι στα ρακάδικα της περιοχής, μιλάμε για μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

Ο περιορισμένος χρόνος της επίσκεψης δε μας επέτρεψε βέβαια ν’αφιερώσουμε παρά λίγο μόνο χρόνο στο home-cinema, αλλά αυτό που μπορώ να πω κι εγώ, είναι ότι ο χώρος είναι απλά καταπληκτικός!
Βέβαια δεν παύει να είναι υπό εξέλιξη (ποιανού από εμάς δεν είναι, εδώ που τα λέμε :105:), αλλά πέρα από το χαλί που ανέφερε ο Μανόλης και τη ρύθμιση του προβολέα αλλά και το… συμμάζεμα των καλωδίων πίσω από το ρακ που θα συμπλήρωνα εγώ, λίγα πράγματα είναι απαραίτητα να γίνουν άμεσα, κατά τη γνώμη μου. Και ειδικά όσον αφορά τον προβολέα, προγραμματίζεται ήδη επίσκεψη από το Μ. Καστρουνή, οπότε αναμένεται μεγάλη βελτίωση στο κομμάτι της εικόνας.

Ορίστε και μερικές φωτό από τη δική μου φωτογραφική: αναγκαστικά αφορούν μόνο λεπτομέρειες του χώρου, γιατί δεν είχα μαζί μου ευρυγώνιο για τη δική μου μηχανή, του δε Μανόλη που χρησιμοποιήσαμε στο τέλος για να βγάλουμε μια πανοραμική, μάλλον απέτυχε στην εστίαση λόγω χαμηλού φωτισμού. Τέλος πάντων, υπόσχομαι στην επόμενη επίσκεψη να κρατάω κι ευρυγώνιο. :123:
Και μη ξεχάσετε την επόμενη φορά που θα βγείτε μαζί φωτογραφία να καθίσετε ακόμα πιο μακρυά για να μη φαίνεστε καθόλου!:116:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Μανωλιό, αφού θα 'ρθει που θα ΄ρθει ο Καστρουνής, βάλτον να σου συμμαζέψει και τα καλώδια. Εγώ ακόμα ψάχνω πού στο δι@ολο μου τα έχει κρύψει.
και τον ηχο βεβαιως βεβαιως......

Και μη ξεχάσετε την επόμενη φορά που θα βγείτε μαζί φωτογραφία να καθίσετε ακόμα πιο μακρυά για να μη φαίνεστε καθόλου!:116:
:142:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα καταλάβεις ότι ο πραγματικός λόγος που καδράραμε έτσι τη φωτό, δεν ήταν η έλλειψη χρόνου: ήταν για να περιλάβουμε και το διπλανό καναπέ, όπου θα κάτσει ο... συμπέθερος απ'τη Ρόδο, που έχει κάτι ομορφόπαιδα της παντρειάς. :114:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα καταλάβεις ότι ο πραγματικός λόγος που καδράραμε έτσι τη φωτό, δεν ήταν η έλλειψη χρόνου: ήταν για να περιλάβουμε και το διπλανό καναπέ, όπου θα κάτσει ο... συμπέθερος απ'τη Ρόδο, που έχει κάτι ομορφόπαιδα της παντρειάς. :114:
:120::143:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796

Ο ένας με κόρη τριών χρονών κι ο άλλος τριών μηνών, για τι νόμιζες ότι μιλάγαμε εκεί μέσα; Για προβολείς, ενισχυτές και ηχεία;
Το παρόν μήνυμα καλύπτει το ενδεχόμενο να διαβάζουν το θέμα κι οι γυναίκες μας. :105:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Ο ένας με κόρη τριών χρονών κι ο άλλος τριών μηνών, για τι νόμιζες ότι μιλάγαμε εκεί μέσα; Για προβολείς, ενισχυτές και ηχεία;
Το παρόν μήνυμα καλύπτει το ενδεχόμενο να διαβάζουν το θέμα κι οι γυναίκες μας. :105:
Κάτσε γιατί σε μερικούς μήνες μπορεί να έχετε και τρίτη επιλογή.:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney