- Reaction score
- 78.537
με σενα ρε μεγαλε τι θα γινει.......
......θα πληκρολογησεις καμια γραμμη για τα νεα μελη του setup(svs pb13-jvc x30)..???
Ναι ρε αλήτη! Τελείωνε!
με σενα ρε μεγαλε τι θα γινει.......
......θα πληκρολογησεις καμια γραμμη για τα νεα μελη του setup(svs pb13-jvc x30)..???
τα σαμπ δεν εχουν γειωση (σωστα)
οποτε μεινει με μια και μονη γειωση και καθε tzzzzz θα χαθει...................................
τι εχει ?Δεν καταλαβαίνω. Δεν έχει tzzzzz.
Με το πονο μου παιζεις?>περιμενω τον Μανωλη απο μεσοβδομαδα!:102:με σενα ρε μεγαλε τι θα γινει.......
:618:αφου εχει τοσες βασεις , ανεργες να τις αφησει ?
Αυτό λέω, παίζουν περίεργα. Μόλις με πήρε ο Μανώλης και μου είπε τι φταίει, και τις συχνότητες που πρέπει να πειράξω.Για κοίτα τι κάνει ο άνθρωπος!! :111:
Χωρίς το καθ' εαυτού κεντρικό, πώς παίζουν τα άλλα δύο?
Χαζά πράγματα!Άλλα πράματα!:142:
Δεν είναι από τα μηχανήματα βρε.αν ξεκουνησεις τα μπλοκια καμποσο συνεχιζεται ?
τι περιεργα δηλαδη ?
το σωστο ειναι κατι το σχετικο και ο ροτελ μου ειχε εξοδο για δυο κεντρικα so ?να κανω μια παλαβη ερωτηση ?
ο μεγαλος ανθεμ που εχει εξοδο για 2 κεντρικα παιζει σωστα η οχι ?:116:
γιατι εχει βαλει 2 κεντρικα ?Χαχά, ρώτα τον Στέλιο!
και αλλοι εδω μεσα ανα καιρους παιξαν με 2 κεντρικα, στην αρχη fan , μετα κλαμ....αΠώς δηλαδή? Αφού μόλις κουνήσεις ελάχιστα το κεφάλι, καταλαβαίνεις ότι έρχεται από αλλού ο ήχος.
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ, είναι να είναι η απόσταση μεταξύ ηχείων και θεατή πολύ μεγαλύτερη.
Ίσως έτσι τα αυτιά να ακούσουν μία πηγή.
...και τα μάτια δεν θα δουν εικόνα απ' αυτή την απόσταση:116:Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ, είναι να είναι η απόσταση μεταξύ ηχείων και θεατή πολύ μεγαλύτερη.
Ίσως έτσι τα αυτιά να ακούσουν μία πηγή.