vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater
Πουτε!!!!!!!!:135::135:Είπαμε, μόνο αν το αφήσεις!
Πουτε!!!!!!!!:135::135:Είπαμε, μόνο αν το αφήσεις!
Προφανώς όμως είχες δει την αρχική του μορφή και κόλλησες....όπως κι εγώ βέβαια-άσχημα-και τόσοι άλλοι:107:Δεν πιστεύω στα μάτια μου!! Το σύστημα αυτό το είχα δει στο HOME THEATER DESIGN του 2011 και πραγματικά είχα κολλήσει (και ακόμα κολλάω) πολλά δεκάλεπτα στις εικόνες του περιοδικού. Για τα μηχανήματα φυσικά και δεν υπάρχουν λόγια (και η οικία όμως φαίνεται ονειρική). Συγχαρητήρια!
Ευχαριστώ!Δεν πιστεύω στα μάτια μου!! Το σύστημα αυτό το είχα δει στο HOME THEATER DESIGN του 2011 και πραγματικά είχα κολλήσει (και ακόμα κολλάω) πολλά δεκάλεπτα στις εικόνες του περιοδικού. Για τα μηχανήματα φυσικά και δεν υπάρχουν λόγια (και η οικία όμως φαίνεται ονειρική). Συγχαρητήρια!
Έλα αύριο.θελω και εγω να το δω το συστημα απο κοντα :111::111:
εισαι σιγουρος; με τη καρδια θα γυρισεις σπιτι σου μετα :114:θελω και εγω να το δω το συστημα απο κοντα :111::111:
Τοσο εχει στο παραδεισο?:107:Έξω 38
Ενώ φυσάει, είναι κόλαση και σήμερα. Χθες και προχθές κλάδευα και κούρευα γκαζόν το μεσημέρι! :116: Δεν πάω καλά...Τοσο εχει στο παραδεισο?:107:
Ναι, κι έλεγα τι μου θυμίζει! :107:ρε συ......αυτα ηταν για αλλη δουλεια...
ασε που μου θυμιζουν οπως ειναι τον :103:
![]()
με σενα ρε μεγαλε τι θα γινει.......Τοσο εχει στο παραδεισο?:107:
ωραιες ανακαταταξεις βλεπω:116:
τα σαμπ δεν εχουν γειωση (σωστα)Έξω 38° και δεν βγαίνω με τίποτα, οπότε "Δουλειά δεν είχε ο διάολος Part Deux"!
![]()
Δοκίμασα δύο κεντρικά χωρίς φυσικά να κουνήσω το κανονικό, άντε να μετράω πάλι.
![]()
Με δύο τελικούς.
![]()
Προβλήματα φάσης (αυτό δεν είναι το βούισμα στ' αυτιά?) αλλά και ατέλειωτη ένταση.
Όταν γυρίσει ο Καστρουνίξ από τη Ρόδο που πήγε διακοπές :105:, θα το εξερευνήσουμε λίγο.