Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.030
Απάντηση: Η μεσαια περιοχη και οι...νταλκαδ(ε)ιασμένοι φυσιολάτρες

Η πεισματική προσκόλληση σε ό,τι μας ευχαριστεί επειδή ακριβώς μας αρέσει να παραμένει ως έχει και όχι ν'αλλάζει,δεν παρέχει την ευκαιρία να προσαρμοστούμε ως είδος στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες διαβίωσης που συνεπάγεται η σύγχρονη εποχή.

Συνιστά επομένως ένα εξελικτικό αδιέξοδο.Και ως γνωστόν,η διαδικασία της φυσικής επιλογής ανέκαθεν ...΄΄άδειαζε΄΄ τα αδιέξοδα.:126:
Αν υποψιαστώ οτι οι λαμπολάτρες θ εκλείψουν δια της φυσικής επιλογής.........:107:
τι να κάνουμε Μάνο μου, μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα. Τά'λεγε κι ο δαρβίνος...:116::116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.030
Απάντηση: Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

Για τον ίδιο λόγο που τα τζουκ-μποξ δεν είναι πλέον της μοδός.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.608

Εμ πώς να είναι της μοδός, με Καζαντζίδη και Πόλυ Κερμανίδη; Για βάλε juke box να παίξει Alan Parsons...

Reaction score
30.331

Αστονε πάει κι αυτός μπαγιάτεψε!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.030

μη το λες! και σήμερα άκουγα από δαύτον!

Reaction score
249

ρωτησα κατι σοβαρα
αλλαξε η ευαισθησια των ανθρωπων σε καποιο φασμα ακουστικων συχνοτητων ανα τους αιωνες;
θα αλλαξει κι απο που το συμπεραινουμε;
(μιλαμε για ανθρωπους της ιδιας ηλικιας)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.608

Να σου πω... Πόσο τοις εκατό είναι η χρονική σχισμή από την οποίαν έχουμε γραπτά μνημεία, σε σχέση με το συνολικό παρελθόν μας;

Reaction score
249

πολυ μικρο ποσοστο
σε αυτη τη μικρη χρονικη περιοδο (τουλαχιστο 3000 χρονια) αλλαξε ο τροπος που ακουμε;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.608

Δεν είμαι βιολόγος, αλλά νομίζω πως όχι. Βέβαια, τα τελευταία 200 χρόνια - πιο πολύ τα τελευταία 50 - έχει αλλάξει δραματικά επί τα χείρω το ακουστικό φορτίο στα αστικά κέντρα. Χώρια η δημογραφική επίδραση της τεχνολογίας (αντιβιοτικά, εμβόλια, διατροφή), αλλ' αυτά επιδρούν συνολικά στον ανθρώπινο οργανισμό.

Y

Yiannis_B

Guest

...εγώ τα τελευταία ...άντα χρόνια έχω αλλάξει δραματικά! :143::143::143::143:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.608

Εγώ πάλι είμαι σταθερά ομορφόπαιδο εδώ και ...άντα χρόνια. Αλλά δεν με έχω βαρεθεί, θα με βαρεθώ όταν με χορτάσω... :114:

Reaction score
209
Συμφωνώ με την άποψη ότι δεν χρειάζεται να κάνει καποιος παραχωρήσεις, αυτά είναι για τους χαμένους και τους κολλημένους σε μια φιλοσοφία (πχ μόνο λάμπα μόνο πικάπ μόνο SE κλπ). Εάν θέλει κανείς μεσαία περιοχή να ρέει σαν γάργαρο νερό , κρυστάλλινα υψηλα, χαμηλό σαν να έχεις τον ντράμερ τον Who στο δωμάτιο σου και την μπότα (οχι της γυναικας σου) να σε χτυπαει, σύστημα που να παίζει το ίδιο καλά κλασσική μουσική και Jazz και το ίδιο καλά να ροκαρει, μια είναι η τελική λύση. Ενεργή τριενισχηση/κροσσ ένας τελικός ανά L M H , ένα εξακαναλο volume control μετα το μπερι , γυρω στα 1KW ανα κανάλι, πηγή αρκεί ενα ντακ τον 50Ε με πχ το AK 4396 τσιπακι και φυσικά Foobar με PC transport. Οι ενισχυτές μπορεί να είναι ταξη Α , ΑΒ, Δ κλπ αδιάφορο , ίσως αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει και ενα buffer λαμπατο από κινα μερια. Επενδύστε τα λεφτά σας σε ποιοτικές μονάδες των ηχείων και μετά αντε για, όποιος το έχει δοκιμάσει γελάει με τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνουν οι άλλοι.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Αχ αυτη η μεσαια η περιοχη!

.....αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει και ενα buffer λαμπατο από κινα μερια. .....
....για ποιο λόγο ???

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.608
Συμφωνώ με την άποψη ότι δεν χρειάζεται να κάνει καποιος παραχωρήσεις, αυτά είναι για τους χαμένους και τους κολλημένους σε μια φιλοσοφία (πχ μόνο λάμπα μόνο πικάπ μόνο SE κλπ). Εάν θέλει κανείς μεσαία περιοχή να ρέει σαν γάργαρο νερό , κρυστάλλινα υψηλα, χαμηλό σαν να έχεις τον ντράμερ τον Who στο δωμάτιο σου και την μπότα (οχι της γυναικας σου) να σε χτυπαει, σύστημα που να παίζει το ίδιο καλά κλασσική μουσική και Jazz και το ίδιο καλά να ροκαρει, μια είναι η τελική λύση. Ενεργή τριενισχηση/κροσσ ένας τελικός ανά L M H , ένα εξακαναλο volume control μετα το μπερι , γυρω στα 1KW ανα κανάλι, πηγή αρκεί ενα ντακ τον 50Ε με πχ το AK 4396 τσιπακι και φυσικά Foobar με PC transport. Οι ενισχυτές μπορεί να είναι ταξη Α , ΑΒ, Δ κλπ αδιάφορο , ίσως αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει και ενα buffer λαμπατο από κινα μερια. Επενδύστε τα λεφτά σας σε ποιοτικές μονάδες των ηχείων και μετά αντε για, όποιος το έχει δοκιμάσει γελάει με τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνουν οι άλλοι.
Κάτι σαν και αυτό δηλαδή. Που έχει μπει εδώ, που έχει 802d στο "lounge", ήμαρτον...

Reaction score
209
Προσωπικα προτιμω την διαφανεια του παθητικου προενισχυτη, το buffer μπαινει για impedance matching σε περιπτωση πηγης με χαμηλη εξοδο (οπως πχ οταν δεν υπαρχουν τελεστικοι στο ντακ). Δεν εννοουσα ομως ετοιματζιδικη λυση, με ενα μπερι κροςς φτιαγμενο (η και με το MiniDSP) εχεις απειρες επιλογες παραμετροποιησης ιδιαιτερα ως προς τον χωρο με πολυ χαμηλό κοστος (χαμηλοτερο πχ απο ενα καλο λαμπατο) .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.259
Members
38.672
Νεότερο μέλος
Christos Kourmouzoglou