Ο παππούς είναι αλλού......

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αλλού ο (πα)Pass και αλλού τα...(π)ράσα του

Welcome to the...team.:126:
εγω ειμαι γνωστος για αυτο.
απο εσενα ομως ειχα αλλες προσδοκιες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο παππούς είναι αλλού......

γελατε ε?
μα αυτον δεν χαρακτηριζει "παππου που εχει καψει το μυαλο του απο αυτα που καπνιζει" το προτυπο σας στο απο εκει σκληροπυρηνικο φορουμ?

αλλα μια και το εφερε η κουβεντα και ειστε "μαζι του" να δουμε τι λεει για τους class D.

Q: Is Class D competitive with linear designs in sound quality, and if not, will ever be?
N.Pass: Does a $10 bottle of wine compete with a $100 bottle? Of course it does, and it often wins based on price. Right at the moment class D designers seem to be still focusing on the objectively measured performance of their amplifiers. I expect that at some point the economics of the marketplace will encourage them to pay more attention to the subjective qualities, and then they will probably play a greater role in the high end.

μπουαχααααχααα, καλα κρασια παιδια των 10$....
αν θετε μουσικουλα καλα ειναι να μην μετρατε μονο, ακουτε και λιγακι... (Ν.Πασσσσσσσ)
Καλά, περιμένεις τώρα από έναν άνθρωπο 70 ετών να αποδεχθεί τη σχεδίαση ενός 35άρη, που ξεκίνησε να κάνει τέτοια από τα 25 του, όταν δούλευε στη Philips; Μην περιμένεις, δεν πρόκειται, με την καμία. Δεν είναι που δε θέλει, δεν μπορεί, έχει το βάρος της συνήθειας και του γήρατος. Αν του φτιάξει ο Putzeys ένα μοντιφικαρισμένο ncore να ακούγεται "φουσκωτό" χαμηλά, τότε μόνο θα το αποδεχθεί. Αφού το λέει κι ο ίδιος μέσα σ' αυτό το κατ' ευφημισμόν manual. Εδώ έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, μπορούμε να διαβάσουμε ψηφιακό σήμα -με την κατάλληλη διαμόρφωση βεβαίως- να το ενισχύσουμε και να οδηγήσουμε ηχείο κατ' ευθείαν, χωρίς μετατροπή D-A, και υπάρχουν άτομα που μπήγουν χιλιάρικα και χιλιάρικα για να πάρουν ένα ζευγάρι 211 σε τάξη Α2. Οκ από μένα, αλλά αυτό δεν είναι hi-fi, life style είναι, και μάλιστα ακριβό.

Πάντως, σχετικά δηλαδή με τους ενισχυτές PWM, δεν έχετε πάρει χαμπάρι τί έχει γίνει, είμαι σίγουρος γι' αυτό...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Ο παππούς είναι αλλού......

... κι εκτός αυτού, ο άνθρωπος εκτός από μηχανικός είναι και επιχειρηματίας. Τί ήθελες να πει δηλαδή! Όταν -και αν- φτιάξει κι αυτός κάτι σε PWM, ε, το δικό του θα παίζει καλά. Σιγά μη πει ότι παίζουν καλύτερα των άλλων! Άι τώρα...

Εδώ υπάρχουν πατατέμπορες στην Ελλάδα, που εισάγουν μια μηχανή το χρόνο από τη Ζιμπάμπουε και την πλασάρουν σαν το άγιο δισκοπότηρο. Βέβαια, ο Pass υποτίθεται πως είναι και λίγο μορφωμένος ο άνθρωπος, και το φέρνει νόστιμα το πράμα. Δεν είναι αμόρφωτο ξιπασμένο ξόανο...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αλλού ο (πα)Pass και αλλού τα...(π)ράσα του

εγω ειμαι γνωστος για αυτο.
απο εσενα ομως ειχα αλλες προσδοκιες.
Γιά να έχει κάποιος άλλες προσδοκίες,πρέπει πρώτα να υπάρχουν προσδοκίες...

Y

Yiannis_B

Guest

...βρε ρεμάλια... :135::135:

...ανέβασα ένα παραμύθι για την παραλία, (όταν δεν έχει brazil ή string...εκεί κοντά...)

... και πάλι για χιλιοστή φορά η κουβέντα γύρισε .....στο αν τα ήθελε ο κ@λ@ς της Κοκκινοσκουφίτας ...

...και αν ο Ανέστης Βλάχος ...εεεεεεε.. συγνώμη ....ο Κακός ο Λύκος δεν ήταν πράγματι κακός...

...αλλά απλά σεξομανής.....:144:

Last edited by a moderator:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αλλού ο (πα)Pass και αλλού τα...(π)ράσα του

Γιά να έχει κάποιος άλλες προσδοκίες,πρέπει πρώτα να υπάρχουν προσδοκίες...
μην το ξαναπεις αυτο.
ειναι τιμη μου που γραφουμε στο ιδιο φορουμ.
προσδοκιες? αρχικα θα ηθελα να μην παρασυρεσαι απο τους "ιδιοσυντονισμους" πχ του κωστααυτια με την συνεπαγωμενη "συνηχηση"...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Ο παππούς είναι αλλού......

...ανέβασα ένα παραμύθι για την παραλία, (όταν δεν έχει brazil ή string...εκεί κοντά...)

... και πάλι για χιλιοστή φορά η κουβέντα γύρισε .....στο αν τα ήθελε ο κ@λ@ς της Κοκκινοσκουφίτας ...

...και αν ο Ανέστης Βλάχος ...εεεεεεε.. συγνώμη ....ο Κακός ο Λύκος δεν ήταν πράγματι κακός...

...αλλά απλά σεξομανής.....:144:
εγω φταιω, εχω παρει χρημα απο τον ιδρυτη να ανεβασω τα χιτσ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

ε, μήπως τότε να βάλω ένα "χεράκι"?

Y

Yiannis_B

Guest

ε, μήπως τότε να βάλω ένα "χεράκι"?
....9 μέρες στην Κρήτη.....με τα 19χρονα ξαδερφάκια μου και τις φίλες τους να κυκλοφορούν στις αμμουδιές όπως τις γέννησε η μάνα φύση.....(το iphone επί χειρός).....

...όχι άλλο κάρβουνο!!! :135::135::135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

και τι; τις φωτός τις κρατάς δηλαδή μόνο για σένα; παλιομοναχοφάη!

Y

Yiannis_B

Guest

...καλό καλοκαίρι σε όλους!!! ...και όταν λέω όλους....εννοώ όλους!

Reaction score
11

...καλό καλοκαίρι σε όλους!!! ...και όταν λέω όλους....εννοώ όλους!
Kαλό καλοκαίρι!

Louis Armstrong, Ella Fitzgerald - Summertime

:107:

Y

Yiannis_B

Guest

....will never forget the first time I heard this recording and Ella's voice came in. A jolt of electricity ran through me, and before I knew I was dissolving into tears, overwhelmed with so much beauty. My first thought was: "Perfection exists!" The human race can't be so bad if it can produce a few Ellas and Satchmos for every Hitler and Pol Pot....

....youtube comments.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Άντε, καλές βουτχιές!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: αλλού ο (πα)Pass και τα ράσα από...άλλο ανέκδοτο

μην το ξαναπεις αυτο.
ειναι τιμη μου που γραφουμε στο ιδιο φορουμ.
προσδοκιες? αρχικα θα ηθελα να μην παρασυρεσαι απο τους "ιδιοσυντονισμους" πχ του κωστααυτια με την συνεπαγωμενη:)612:) "συνηχηση"...
Aπό τότε που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ΄΄τρελλό φορτηγό΄΄,ούτε παρασύρω ούτε και παρασύρομαι...
...βρε ρεμάλια...
και αν ο Ανέστης Βλάχος ...εεεεεεε.. συγνώμη ....ο Κακός ο Λύκος δεν ήταν πράγματι κακός...
...αλλά απλά σεξομανής.....
Αναφερόμενος λοιπόν σε μιά αποστροφή της προ-προηγούμενης δεκαετίας (πρωτομεταφερθείσας από το Θανάση Μωραίτη κατά τη δοκιμή του Pass Aleph 5 στον ΄΄Ήχο΄΄ Ιανουαρίου 1997) ξεκίνησες ένα θέμα που θα έπαιζε το ρόλο αντίστιξης προς τα γνωστά ξελιγώματα σε σχέση με μαστούς και οπίσθια.Ανέμενες ωστόσο πως η συζήτηση δεν θα εξελισσόταν υπό όρους ξελιγώματος σε σχέση με χαϊενδικές και μη τεχνοτροπίες...:126:

Το ΄΄λάθος στην εικόνα΄΄ γίνεται αντιληπτό εφόσον εννοήσουμε το δίδαγμα του παρακάτω ανεκδότου:

Ένας λιγούρης άντρας συναντά μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο και την παρενοχλεί θαυμάζοντας τα κάλλη της:"Δεν ξέρετε πόσο θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση του τυχερού άντρα σας!" της λέει.
"Δεν θα σας το συμβούλευα..." του απαντά εκείνη "...ξέρετε,είμαι χήρα!"

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907
Απάντηση: αλλού ο (πα)Pass και τα ράσα από...άλλο ανέκδοτο

Ένας λιγούρης άντρας συναντά μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο...
οι άντρες δεν αλλάζουν. (γενικός κανόνας)

όσο "όμορφη" κι αν είναι οποιαδήποτε (ακόμα κι αν μιλάμε για ...δειγματοληψία - κι αυτή θηλυκού γένους είναι...):

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Καπου διαβασα για μια νεα τεχνολογια, class V.Ακουσατε τιποτα;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος