αντικραδασμικα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
Απάντηση: αντικραδασμικα

Θα μπω και εγώ στη κουβέντα, μόνο για μία φορά όμως για να πω τα παρακάτω:
Ο Argi ξεκίνησε να γράφει ένα θέμα για τα αντικραδασμικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επί μονίμου βάσης κάποιοι πρέπει να επεμβαίνουν και να κάνουν το θέμα κ#@λο.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνούν στο ότι υπάρχουν ηχητικές διαφορές σε αντικραδασμικά ή καλώδια. Αν δεν τις ακούν, μπράβο γιατί είναι ευτυχείς.
Ας αφήσουν όμως τους υπόλοιπους που τις ακούν να εκφέρουν την άποψη τους γι' αυτές τις διαφορές χωρίς να τους αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο που θα τον χαρακτήριζα λίγο γελοίο.

Τι να κάνουμε, πάντα υπάρχουν διαφορές απόψεων και ο καθένας μπορεί φυσικά να επιμένει στην δική του.
Ας το κάνει όμως με τρόπο κομψό, χωρίς να προσβάλει, γιατί έτσι αποτρέπει πολύ κόσμο να γράψει την άποψη του στο φόρουμ.
Ξέρω τουλάχιστον 10 μέλη που σε κατ' ιδίαν συζητήσεις παραδέχονται ότι οι διαφορές ανάμεσα σε καλώδια ή αντικραδασμικά είναι υπαρκτές αλλά δεν τολμούν να το γράψουν για να μην έχουν την ίδια παραπάνω γελοία αντιμετώπιση.
Συγνώμη αν ήμουν λίγο πιο καυστικός ή επιθετικός στα γραφόμενα μου αλλά έχω κουραστεί να βλέπω την ίδια πάντα κακή αντιμετώπιση στα θέματα αυτά.
Και όπως είπα δεν θα επανέλθω στο θέμα για να αποφύγω τις έντονες αντιπαραθέσεις.
Αααα,ώστε αυτό που τους πτοεί είναι οι ΄΄κακοί διαδικτυακοί λύκοι΄΄,αντί γιά το εφήμερο των εκτιμήσεων και απόψεων που θα επιθυμούσαν να διατυπώνουν.

Όποιος δεν έχει την παραμικρή ανασφάλεια ως προς αυτό που υποστηρίζει αλλά ουσιαστική επιθυμία να το μοιραστεί,δεν πτοείται από καμία αιτίαση.Χαρακτηριστικά παραδείγματα επ'αυτού: Argi,vet,MILES,SUDOKU,κ.ο.κ.

Πέρα από την όποια διάθεση αστεϊσμού που καθίσταται ακόμα περισσότερο αναγκαία σε χαλεπούς καιρούς,ένα forum οφείλει ν'αποτελεί πεδίο αμφισβήτησης και αντιλόγου σε κάθε λογής δόγματα.

Εξάλλου ο καθένας που μετέχει σ'ένα διαδικτυακό παιγνίδι ΄΄κλεφτών και αστυνόμων΄΄ είναι ελεύθερος να πάρει τη θέση είτε των μεν,είτε των δε.
...ιδιαιτερα στους μετασχηματιστες τους...οι darzeel δεν θενε αντικραδασμικα?
Δεν είναι οι μοναδικοί,απλώς οι dart χρησιμοποιούν πιό...΄΄sexy΄΄ τεχνικές απόσβεσης.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%E9%F3%F4%DD%F2-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2.&

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Αααα,ώστε αυτό που τους πτοεί είναι οι ΄΄κακοί διαδικτυακοί λύκοι΄΄,αντί γιά το εφήμερο των εκτιμήσεων και απόψεων που θα επιθυμούσαν να διατυπώνουν.

Όποιος δεν έχει την παραμικρή ανασφάλεια ως προς αυτό που υποστηρίζει αλλά ουσιαστική επιθυμία να το μοιραστεί,δεν πτοείται από καμία αιτίαση.
καμμια ? εδω μιλαμε για serial killers καταστασεις........
Χαρακτηριστικά παραδείγματα επ'αυτού: Argi,vet,MILES,SUDOKU,κ.ο.κ.

Πέρα από την όποια διάθεση αστεϊσμού που καθίσταται ακόμα περισσότερο αναγκαία
αναγκαια ? κατ επιλογην ? γιατι οπου θελουμε εχουμε τρασ καν , και οπου θελουμε αφηνουμε οτι θελουμε ?
Οκ δεκτο καποιος να αποφασιζει , αλλα αυτο δειχνει καπως .............
σε χαλεπούς καιρούς,ένα forum οφείλει ν'αποτελεί πεδίο αμφισβήτησης και αντιλόγου σε κάθε λογής δόγματα.

Εξάλλου ο καθένας που μετέχει σ'ένα διαδικτυακό παιγνίδι ΄΄κλεφτών και αστυνόμων΄΄ είναι ελεύθερος να πάρει τη θέση είτε των μεν,είτε των δε.
και καποιοι (μη γραψω ονοματα ) δεν τολμουν να γραψουν μια τελεια ,,,,απο το φοβο του κραξιματος......αυτοι τι ειναι ?κλεφτες ? αστυνομοι ? ή απλα φοβισμενοι ?*

Δεν είναι οι μοναδικοί,απλώς οι dart χρησιμοποιούν πιό...΄΄sexy΄΄ τεχνικές απόσβεσης.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%E9%F3%F4%DD%F2-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2.&

*

Last edited by a moderator:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
αντικραδασμικα:χίλια μύρια κύματα μακριά το...πεϊνιρλί

argi said:
αναγκαια ? κατ επιλογην ? γιατι οπου θελουμε εχουμε τρασ καν , και οπου θελουμε αφηνουμε οτι θελουμε ?
Οκ δεκτο καποιος να αποφασιζει , αλλα αυτο δειχνει καπως ...
Η πλειοψηφία των φίλων της υψηλής πιστότητας έχει ν'ασχοληθεί στην καθημερινότητά της με πραγματικά προβλήματα που βρίσκονται υπεράνω ηχοσυστημάτων.Οι δε προτεραιότητες γιά χειροπιαστή βελτίωση απόδοσης στην πλειοψηφία των συστημάτων διέρχονται από ζητήματα αλλότρια προς το τάδε καλώδιο ή δείνα αντικραδασμικό-όσο μεγάλη επιθυμία κατοχής και αν γεννούν τα τελευταία.

Ο καθένας επιλέγει ελεύθερα πού θα δώσει έμφαση στη διασκέδαση και πού θα δώσει έμφαση στη μελέτη και την εμπέδωση προκειμένου να ψυχαγωγηθεί.
argi said:
και καποιοι (μη γραψω ονοματα ) δεν τολμουν να γραψουν μια τελεια ,,,,απο το φοβο του κραξιματος......αυτοι τι ειναι ?κλεφτες ? αστυνομοι ? ή απλα φοβισμενοι ?
Αμελέτητοι...:126:Εξ ου και ο φόβος ότι οποιαδήποτε χιουμοριστική αντιμετώπιση θα τους τσαλακώσει τη ΄΄μαγκιά΄΄ που έχουν πλάσει με τόσο πολύ εκταμιευμένο χρόνο και χρήμα.

(Και ως φυσικό επακόλουθο,στερούμενοι αυτοσαρκασμού επίσης:142:)
http://www.avsite.gr/vb/showthread....C3%CF%D5%C4%C1%CC%C5!!!&p=1546013#post1546013

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πλεοναζουν αυτοσαρκοφαγισμου και γενικα σαρκοφαγισμου.......

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276

Τότε τί χρείαν έχουσιν μασαζόντων (δηλ. μεσαζόντων που σφίγγουν και χαλαρώνουν...ώτα στα πλαίσια της μάσας);

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

goodies masa grande

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.667

Εγώ πάντως δε φταίω σε τίποτα! Ούτε ο Bhutia! O Ear μας έβαλε...
άμα σε πχιάσω εσένα μουσίτσα...

δε θα σε πχιάσω; που θα μου πας...

:116::116::116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

απαγορευεται το πχιανειν.,..,.,.,θα μας παρεκσηγησουνε.............:114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.667

Θα μπω και εγώ στη κουβέντα, μόνο για μία φορά όμως για να πω τα παρακάτω:
μόνο μια φορά; δε φτάνει! θέλουμε κι άλλο!

Ο Argi ξεκίνησε να γράφει ένα θέμα για τα αντικραδασμικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επί μονίμου βάσης κάποιοι πρέπει να επεμβαίνουν και να κάνουν το θέμα κ#@λο.
το "θέμα" είναι από μόνο του κ@λος, δε χρειάζεται "επέμβαση" από κανένα για να είναι κ@λος.

Όσον αφορά την ορθή αντιμετώπιση του θέματος, αυτή έχει υπάρξει. Και πολύ αναλυτικά μάλιστα. Οι έννοιες της "μηχανικής απομόνωσης" και "μηχανικής γείωσης" έχουν συζητηθεί και εξηγηθεί επαρκώς.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνούν στο ότι υπάρχουν ηχητικές διαφορές σε αντικραδασμικά ή καλώδια. Αν δεν τις ακούν, μπράβο γιατί είναι ευτυχείς.
Πρώτον, δε καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως. Ούτε με ένεση δηλαδή να στο καρφώσω μέσα στον εγκέφαλό σου δε θα το καταλάβεις, είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι υπάρχουν ηχητικές διαφορές με καλώδια (ακόμα και ρεύματος) και αντικραδασμικά, ακόμα κι αν το ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ. Γι'αυτό, μη ξεκινάς μια πρόταση με το "καταλαβαίνω", γιατί δε καταλαβαίνεις. Τι να κάνουμε, δεν.

Δεύτερο: αυτή την καραμέλα του "κάποιοι δεν το ακούν εγώ το ακούω" θα έπρεπε να σταματήσετε να τη γλύφετε, έλιωσε πχια!

Οι προικισμένοι με χρυσά αυτιά, αν θέλετε, βγάλτε με αρχηγό σας! Άλλωστε είμαι ο γνωστός "χρυσαυτιάς" ή "κωσταυτιάς", ως γνωστό τα ακούω όλα!

Ας αφήσουν όμως τους υπόλοιπους που τις ακούν να εκφέρουν την άποψη τους γι' αυτές τις διαφορές χωρίς να τους αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο που θα τον χαρακτήριζα λίγο γελοίο.
Όχι λίγο, αλλά ΠΟΛΥ γελοίος είναι ο τρόπος που εκφέρει άποψη ο κάθε πικραμένος για το τι άκουσε πχ από το τάδε ξύλινο τάκο κάτω από το μηχάνημά του ή από το δείνα καλώδιο ρεύματος και πολύμπριζο χωρίς βαρίστορ - διότι ως γνωστό το βαρίστορ καταστρέφει τον ήχο. Αυτά είναι πράγματα που δεν αντέχουν κριτική με λογικά επιχειρήματα. Τα έχω γράψει αναλυτικότερα του αναλυτικού σε διάφορα θρεντς, τόσο που έχει καταντήσει κουραστικό για μένα να επαναλαμβάνομαι. Η "αξία της άποψης" του οποιουδήποτε για οποιοδήποτε τέτοιου είδους άκουσμα, έχει αναλυθεί σε βαθμό κακουργήματος...

Θέλουν κάποιοι να συνεχίσουν να γράφουν την πολύτιμη για όλους μας "άποψή τους" για αυτά τα θέματα μετά από τόση ανάλυση και τόσες συζητήσεις επί συζητήσεων; Ε, να το κοιτάξουν! Ένα όμως είναι σίγουρο: κάτι δε καταλαβαίνουν (ή δε θέλουν να καταλάβουν).

Τι να κάνουμε, πάντα υπάρχουν διαφορές απόψεων και ο καθένας μπορεί φυσικά να επιμένει στην δική του.
Όχι βέβαια! Δε μπορεί ο καθένας να επιμένει στην "δική του πολύτιμη άποψη" όταν αυτή είναι ....λάθος! Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτά είναι μετρημένα κουκιά, είναι ένα τεχνικής φύσεως αντικείμενο και δεν υπάρχει δημοκρατία στις φυσικές επιστήμες, δεν υπάρχει "σεβασμός σε όλες τις απόψεις".

Για να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα, πολύ πολύ απλό, για να το "καταλάβεις": Δίνω στην μικρή μου κόρη ένα χαρτονόμισμα των 10€ για να πάει στο περίπτερο να πάρει 3 πακέτα τσιγάρα, που το κάθε πακέτο έχει από 3€. Τη ρωτάω πόσα ρέστα πρέπει να μου φέρει πίσω, και μου απαντάει 2€. Όχι, δεν είναι "σεβαστή η άποψή της". Είναι λάθος. Πρέπει να μου φέρει 1€ ρέστα. Και όπως θα διορθώσω τη μικρή μου κόρη για το λάθος της, διότι στα μαθηματικά δεν υπάρχει δημοκρατία ώστε ο καθένας να έχει τη δική του άποψη για το πόσο κάνει 10-9, έτσι ακριβώς και σε ένα τεχνικής φύσεως θέμα (όπως το βαρίστορ) δεν τίθεται θέμα δημοκρατικότητας ή πολλών "απόψεων".

Και κάτι πολύ σημαντικό: Δεν είναι ένδειξη "ευγένειας" να αφήνεις τον άλλον να έχει την λάθος άποψη. Δεν θα είμαι ευγενικός αν αφήσω την κόρη μου να λέει αρλούμπες, αλλά απλά θα είμαι αδιάφορος και θα δείξω έμπρακτα πως δεν ενδιαφέρομαι για το καλό της αν δε τη διορθώσω, ακόμα κι αν αυτό τη στεναχωρήσει προς στιγμή. Γι'αυτό ο γονιός διορθώνει τα παιδιά του άλλωστε...

Ας το κάνει όμως με τρόπο κομψό, χωρίς να προσβάλει, γιατί έτσι αποτρέπει πολύ κόσμο να γράψει την άποψη του στο φόρουμ.
Ξέρω τουλάχιστον 10 μέλη που σε κατ' ιδίαν συζητήσεις παραδέχονται ότι οι διαφορές ανάμεσα σε καλώδια ή αντικραδασμικά είναι υπαρκτές αλλά δεν τολμούν να το γράψουν για να μην έχουν την ίδια παραπάνω γελοία αντιμετώπιση.
Ομολογώ πως έχεις δίκιο. Θέλει τόλμη για να πεις την άποψή σου δημόσια σε ένα φόρουμ, διότι μετά θα πρέπει να αντέξεις την κριτική που θα υποστείς. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να σταματήσουμε οποιαδήποτε κριτική για οτιδήποτε και απλά ο καθένας να γράφει τα 800 μέτρα και 1 εκατοστό του; (το μακρύ του και το κοντό του) Τι δε καταλαβαίνεις;

Συγνώμη αν ήμουν λίγο πιο καυστικός ή επιθετικός στα γραφόμενα μου αλλά έχω κουραστεί να βλέπω την ίδια πάντα κακή αντιμετώπιση στα θέματα αυτά.
Δε χρειάζονται "συγνώμες" ούτε μοιράζονται "συγχωροχάρτια" εδώ. Ακόμα και με τη γυναίκα μας ή και με τον καλύτερό μας φίλο μπορεί να είμαστε πολύ επιθετικοί ή απότομοι σε μια κουβέντα, και να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, ε, και; Σιγά τα ωά...

Και όπως είπα δεν θα επανέλθω στο θέμα για να αποφύγω τις έντονες αντιπαραθέσεις.
Οι έντονες αντιπαραθέσεις είναι συνήθως οι παραγωγικότερες (όσον αφορά το αποτέλεσμα και τα συμπεράσματα).
Οι μαλθακές ψιλοκουβεντούλες και η έλλειψη αντιπαράθεσης είναι το πρόβλημα, γιατί οδηγεί σε στασιμότητα, ανέχεια και αδιαφορία. Αν επιθυμούμε εξέλιξη, θα πρέπει να επιθυμούμε και αντιπαράθεση και ανατροπή, αυτά παν πακέτο.

Η πολύ "δήθεν ευγένεια" μας μάρανε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.067

Δίνω στην μικρή μου κόρη ένα χαρτονόμισμα των 10€ για να πάει στο περίπτερο να πάρει 3 πακέτα τσιγάρα, που το κάθε πακέτο έχει από 3€. Τη ρωτάω πόσα ρέστα πρέπει να μου φέρει πίσω, και μου απαντάει 2€. Όχι, δεν είναι "σεβαστή η άποψή της". Είναι λάθος.
1ον: Πόσα χρόνια έχεις να πάρεις τσιγάρα κι έχεις μείνει στα 3€;

2ον: Η κόρη σου μπορεί να έχει πάρει χαμπάρι ότι ο περιφτεράς δεν βλέπει καλά και έτσι αντί για μονό€υρω, της δώσει ρέστα δί€υρω!

:410:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Sorry argi, που σου κάναμε το θέμα λώλο...

Υ.Γ. Ελπίζω να κάνεις κι εσύ το ίδιο , σε 2-3 χιλιάδες θέματα που έκανες μαντάρα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παραπονεθηκα σε καποιον για κατι ? (οχι τωρα γενικα)
αν ηταν σε καθε <στραβη> να αρπαγα (πραγματικα) δεν θα ημουν εδω απο τοτε που εγραφα με αλλο ονομα....
Οπως εχει πει ο βουτηχτηρης ειμαστε καφενειο ( με την καλη εννοια)
και σε ενα καφενειο ακους καποιους να κλ@νουν, αλλους να ρευονται , και αλλους να λενε σωστα πραματα.
Αν δεν σου αρεσει καθεσαι σπιτι σου .....οχι βαζεις τα φιλαρακια σου να την πουν σε αυτον που εσυ δεν εχεις κουρατζο.
Μια χαρα ειμαστε....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οπως αγοραζει ενα καφασι ντοματες και καποιες ειναι για τον κεφαλα (χουμορ κανω)
και τις πετας , ετσι και εδω αποφασιζεις με τι θες να συνυπαρχεις........
συστυχως η γραφη βγαζει πολλες φορες λαθος συμπερασματα....αλλα με την καλη καρδια ολα πανε ακρη.............

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276

...οχι βαζεις τα φιλαρακια σου να την πουν σε αυτον που εσυ δεν εχεις κουρατζο.Μια χαρα ειμαστε....
Eπειδή οι υπόνοιες εν είδει...΄΄ψύλλων στ'αυτιά΄΄ δεν μου ταιριάζουν,πρέπει είτε να κόψεις τ'αυτιά,ή να διώξεις τους ψύλλους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μ σε νοιαζει ψακασα με φλιτ, τα κακα μαμουνια δε θα ξαναρθουν στο τεραιν...............εξαλλου συ δεν εισαι μαιμουνι
εισαι φερστ κλας λεβελ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169

Α ρε Αργύρη ας ήταν μια φορά να κοιτάξεις την οθόνη σου πριν πατήσεις το κουμπάκι, για να δεις τι έγραψες και να το διορθώσεις.
Μια φορά βρε και θα σε κεράσω μπουγάτσα σπέσιαλ με κυμά.

π.χ. "συστυχως η γραφη βγαζει πολλες φορες λαθος συμπερασματα...."

Αυτό το καταλαβαίνω ότι ήθελες να γράψεις "δυστυχώς"
Αλλά μερικά άλλα δεν μπορώ.

Reaction score
1.863

πριν καμιά 6-7 χρόνια είχα έναν λαμπάτο προ του Γερούκη ο οποίος είχε 2 λαμπίτσες 6922 μέσα.

Ήταν η εποχή που είχα ανακαλύψει το πισσόφυλλο, το αυτοκόλλητο που βάζουν στα αυτοκίνητα.

Είχα εντυπωσιαστεί γιατί μου έκανε δουλειά και ήταν τσάμπα.

Το έβαζα παντού. CD, DAC, τελικούς κλπ κλπ.

Δοκιμάζω στον προ, βάζω ένα κομματάκι 20Χ15 στο καπάκι του (πολύ στιβαρή κατασκευή παρεπιπτόντως).

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! Ηρέμησε το σύστημα, πιο καθαρό, πιο ήσυχο, πιο πιο πιο....

Παίρνω και απου λέτε ολόκληρο φύλλο, το κόβω κομματάκια και γεμίζω τον προ με δαύτο. Τι πυκνωτές, τι ποτενσιόμετρα, τι καλώδια, τον γέμισα σας λέω.

Βάζω να παίξει....

τίποτα

στέγνωμα

αηδία

κακό φτηνό τρανζίστορ με την κακή την έννοια.

Τελικά τα ξήλωσα όλα εκτός από το κομματάκι που είχα βάλει στο καπάκι από την αρχή.

Παίδες, τα αντικραδασμικά αλλάζουν από καθόλου εως πάρα πολύ τον ήχο σε ένα σύστημα, αλλά είναι τόσο πολυπαραγοντικό το θέμα που δεν υπάρχει μια λύση για όλα.

ΠΧ κάτι vibrapods Που είχα πάρει για το Rotel RCD991 και μου κάνανε δουλειά δε κάνανε τίποτα στο quad cdp99.

Σχετικά με το "σωστό και λάθος" του θέματος αδυνατώ να κατανοήσω οτιδήποτε, δε μπορώ να συνδέσω το άκουσμα της μουσικής με ποσοτικά μεγέθη.

Πως θα μετρήσω αυτό που αισθάνομαι όταν ακούω την αγαπημένη μου μουσική?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.689

Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, κι ακόμα δεν έμαθες τίποτα από χάι εντ ρε - και είσαι και τσίπης! Πάρε πισσόφυλλο από κανένα χαϊεντομάγαζο με 3000 ευρώ το μέτρο, να δεις σωστή απόσβεση. Που θες να κάνεις δουλειά με πισσόφυλλο από γκαραζιέρη... τς τς τς...

Reaction score
30.454

Υπάρχει και το πιο κυριλέ πισσόφυλλο που έχει αλουμινοταινία απο την μια μεριά , είναι πιο highendάδικο.Βγάζει και η 3Μ , αλλά ψιλοχοντροακριβό , ρε παιδάκι μου.Είχα πάρει κάποτε και είχα βάλει στον sansui 911 που εχω, στο καπάκι μόνο, που ήταν λαμαρίνα. Χοντρή μεν , λαμαρίνα δε. Δεν άλλαξε κάτι φυσικά ηχητικά , απλά μειώθηκε το τσανγκ που έκανε το καπάκι όταν το χτύπαγες απο πάνω με το δάκτυλο. Τι μειώθηκε δλδ ? , εξαφανίστηκε. Τώρα κάνει σαν να χτυπάς χοντρή πόρτα θωρακισμένη.
Αλλά μέχρι εκεί όμως. Ηχητική διαφορά , καμία φυσικά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706
Νεότερο μέλος
jimacid