- Reaction score
- 60.276
Απάντηση: αντικραδασμικα
Όποιος δεν έχει την παραμικρή ανασφάλεια ως προς αυτό που υποστηρίζει αλλά ουσιαστική επιθυμία να το μοιραστεί,δεν πτοείται από καμία αιτίαση.Χαρακτηριστικά παραδείγματα επ'αυτού: Argi,vet,MILES,SUDOKU,κ.ο.κ.
Πέρα από την όποια διάθεση αστεϊσμού που καθίσταται ακόμα περισσότερο αναγκαία σε χαλεπούς καιρούς,ένα forum οφείλει ν'αποτελεί πεδίο αμφισβήτησης και αντιλόγου σε κάθε λογής δόγματα.
Εξάλλου ο καθένας που μετέχει σ'ένα διαδικτυακό παιγνίδι ΄΄κλεφτών και αστυνόμων΄΄ είναι ελεύθερος να πάρει τη θέση είτε των μεν,είτε των δε.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%E9%F3%F4%DD%F2-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2.&
Αααα,ώστε αυτό που τους πτοεί είναι οι ΄΄κακοί διαδικτυακοί λύκοι΄΄,αντί γιά το εφήμερο των εκτιμήσεων και απόψεων που θα επιθυμούσαν να διατυπώνουν.Θα μπω και εγώ στη κουβέντα, μόνο για μία φορά όμως για να πω τα παρακάτω:
Ο Argi ξεκίνησε να γράφει ένα θέμα για τα αντικραδασμικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επί μονίμου βάσης κάποιοι πρέπει να επεμβαίνουν και να κάνουν το θέμα κ#@λο.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι διαφωνούν στο ότι υπάρχουν ηχητικές διαφορές σε αντικραδασμικά ή καλώδια. Αν δεν τις ακούν, μπράβο γιατί είναι ευτυχείς.
Ας αφήσουν όμως τους υπόλοιπους που τις ακούν να εκφέρουν την άποψη τους γι' αυτές τις διαφορές χωρίς να τους αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο που θα τον χαρακτήριζα λίγο γελοίο.
Τι να κάνουμε, πάντα υπάρχουν διαφορές απόψεων και ο καθένας μπορεί φυσικά να επιμένει στην δική του.
Ας το κάνει όμως με τρόπο κομψό, χωρίς να προσβάλει, γιατί έτσι αποτρέπει πολύ κόσμο να γράψει την άποψη του στο φόρουμ.
Ξέρω τουλάχιστον 10 μέλη που σε κατ' ιδίαν συζητήσεις παραδέχονται ότι οι διαφορές ανάμεσα σε καλώδια ή αντικραδασμικά είναι υπαρκτές αλλά δεν τολμούν να το γράψουν για να μην έχουν την ίδια παραπάνω γελοία αντιμετώπιση.
Συγνώμη αν ήμουν λίγο πιο καυστικός ή επιθετικός στα γραφόμενα μου αλλά έχω κουραστεί να βλέπω την ίδια πάντα κακή αντιμετώπιση στα θέματα αυτά.
Και όπως είπα δεν θα επανέλθω στο θέμα για να αποφύγω τις έντονες αντιπαραθέσεις.
Όποιος δεν έχει την παραμικρή ανασφάλεια ως προς αυτό που υποστηρίζει αλλά ουσιαστική επιθυμία να το μοιραστεί,δεν πτοείται από καμία αιτίαση.Χαρακτηριστικά παραδείγματα επ'αυτού: Argi,vet,MILES,SUDOKU,κ.ο.κ.
Πέρα από την όποια διάθεση αστεϊσμού που καθίσταται ακόμα περισσότερο αναγκαία σε χαλεπούς καιρούς,ένα forum οφείλει ν'αποτελεί πεδίο αμφισβήτησης και αντιλόγου σε κάθε λογής δόγματα.
Εξάλλου ο καθένας που μετέχει σ'ένα διαδικτυακό παιγνίδι ΄΄κλεφτών και αστυνόμων΄΄ είναι ελεύθερος να πάρει τη θέση είτε των μεν,είτε των δε.
Δεν είναι οι μοναδικοί,απλώς οι dart χρησιμοποιούν πιό...΄΄sexy΄΄ τεχνικές απόσβεσης....ιδιαιτερα στους μετασχηματιστες τους...οι darzeel δεν θενε αντικραδασμικα?
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%E9%F3%F4%DD%F2-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2.&