Zizik's Maxi Home Theater

Reaction score
5.614
'Οπως πολλά άλλα, και?
Και... πρέπει να σκεφτεί ο υποψήφιος αγοραστής κατά πόσο μια πιθανή έλλειψη ομοιομορφίας μπροστά είναι προτιμότερη έναντι της ακριβοπληρωμένης λύσης.

Σίγουρα πάντως είναι προτιμότερη η έλλειψη ομοιομορφίας με την αγορά ενός θηριώδους κεντρικού, από το να μένει κανείς σε μικρό μοντέλο κεντρικού μόνο και μόνο για να διατηρεί την ομοιογένεια στην τριάδα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Και... πρέπει να σκεφτεί ο υποψήφιος αγοραστής κατά πόσο μια πιθανή έλλειψη ομοιομορφίας μπροστά είναι προτιμότερη έναντι της ακριβοπληρωμένης λύσης.

Σίγουρα πάντως είναι προτιμότερη η έλλειψη ομοιομορφίας με την αγορά ενός θηριώδους κεντρικού, από το να μένει κανείς σε μικρό μοντέλο κεντρικού μόνο και μόνο για να διατηρεί την ομοιογένεια στην τριάδα.
Συμφωνώ.

Γιά εμένα που θέλω και ομοιομορφία, η λύση υπάρχει και αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts. Αγορά ενός ζευγαριού Matrix 801 ή 802, και τοποθέτηση οριζόντια με πατέντα.

Όσο και να μου αρέσει το HTM1D, χρειάζεται τουλάχιστον ζεύγος 803D (ίδιου χρώματος και preferably black) γιά να είναι ομοιογενές το αποτέλεσμα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Και τίποτα. Απλά θα αλλάξεις όλα σου τα ηχεία. :136:
Όχι. Είμαι της άποψης ότι ένα μεγαλύτερο μοντέλο κεντρικού από τα υπόλοιπα κανάλια, ακόμη και από άλλον κατασκευαστή να είναι, θα φέρει περισσότερα οφέλη από προβλήματα.

Κοινώς, να τον βράσω τον κανόνα που λέει τα τρία μπροστά να είναι ίδια, προκειμένου να χαίρομαι σε κάθε ταινία ένα θηριώδες κεντρικό, ακόμη και διαφορετικού κατασκευαστή. Συνοδευτικούς ήχους βγάζουν τα main. Το κεντρικό σηκώνει το βάρος της ταινίας. Και στο 80% των ταινιών, σηκώνει εξ ολοκλήρου την ταινία.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

To HΤΜ2d γιατί το ρίχνουμε όμως; Μια χαρά είναι με 2 επτάιντσα κι ένα 6ιντσο mid. Στα τέσσερα χιλιάρικα.

Επίσης, να ρωτήσω, πώς γίνεται και στο site της Ηχοέκφρασης λέει ότι το HTM1d είναι διαθέσιμο σε 1-2 ημέρες, αφού λέμε ότι έχει καταργηθεί;

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=478

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537

To HΤΜ2d γιατί το ρίχνουμε όμως; Μια χαρά είναι με 2 επτάιντσα κι ένα 6ιντσο mid. Στα τέσσερα χιλιάρικα.

Αφού μιλάμε θεωρητικά, αναφέραμε το θεό των κεντρικών (της B&W, μη μου στραβώσεις!). :105:
Σιγά μη με χάλαγε το HTM2 ή το HTM1, τρομάρα μου!
Ο αλήτης ο Βλάσης έχει το ΗΤΜ1. :413:

Επίσης, να ρωτήσω, πώς γίνεται και στο site της Ηχοέκφρασης λέει ότι το HTM1d είναι διαθέσιμο σε 1-2 ημέρες, αφού λέμε ότι έχει καταργηθεί;

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=478
Δεν θα είναι ενημερωμένο.

Reaction score
5.614

Να στραβώσω; Δώσε μου ένα HTM1d και το βάζω για κεντρικό με τα Divine μια χαρά. Και το HTM2d επίσης.

Ομοιογένεια my @ss!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Γιά το Zingali λέω, που θα παίζει φανταστικά! :404:

Reaction score
5.614

Ο αλήτης ο Βλάσης έχει το ΗΤΜ1. :413:
To παλιό HTM1 του Βλάση είναι υποδεέστερο του τωρινού HTM2D, ή κάνω λάθος;
21 κιλά κεντρικούλι είναι το παλιό HTM1, με δύο 6,5ιντσα woofer.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Γιά χρυσαυτιάδες μόνο είναι οι διαφορές.

Το HTM2D δε βγαίνει πιά, ήταν ίδια σειρά με το ΗΤΜ1D. Το σημερινό είναι το ΗΤΜ2 Diamond ή Di. Που είναι το ίδιο, αλλά όχι! :107:

Reaction score
29.517
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Πάντως για να απαντήσω σε προηγούμενο ποστ σου , που θέλεις τουλάχιστον 2 803d για να συνοδεύσεις το htm1d, εχει και απ αυτά ο σωτήρης, επίσης έχει και 800d, για να είσαι πιο κομπλέ.:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
:121: Thanks, δεν το ήξερα!

EDIT: Προμήθεια σου δίνει? :116:

Reaction score
5.614
Γιά χρυσαυτιάδες μόνο είναι οι διαφορές.
E όχι και για χρυσαυτιάδες! Οι διαφορές στα χαρακτηριστικά βγάζουν μάτι:

HTM1 VS HTM2D
21 κιλά έναντι 31 κιλά
49Hz-20kHz έναντι 41Hz-29kHz
2x6,5'' woofer έναντι 2x7'' woofer
250W έναντι 300W

Ένα HTM1 μεταχειρισμένο πόσο πάει; Στο χιλιάρικο; "1" μόνο κατ' όνομα είναι, "3" θα έπρεπε να λέγεται πλέον.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Όχι. Είμαι της άποψης ότι ένα μεγαλύτερο μοντέλο κεντρικού από τα υπόλοιπα κανάλια, ακόμη και από άλλον κατασκευαστή να είναι, θα φέρει περισσότερα οφέλη από προβλήματα.

Κοινώς, να τον βράσω τον κανόνα που λέει τα τρία μπροστά να είναι ίδια, προκειμένου να χαίρομαι σε κάθε ταινία ένα θηριώδες κεντρικό, ακόμη και διαφορετικού κατασκευαστή. Συνοδευτικούς ήχους βγάζουν τα main. Το κεντρικό σηκώνει το βάρος της ταινίας. Και στο 80% των ταινιών, σηκώνει εξ ολοκλήρου την ταινία.
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαζι σου flash gordon με χιλια φιλαρακι............τι ωραια να ειχα το HTM1 D ......:144::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

E όχι και για χρυσαυτιάδες! Οι διαφορές στα χαρακτηριστικά βγάζουν μάτι:

HTM1 VS HTM2D
21 κιλά έναντι 31 κιλά
49Hz-20kHz έναντι 41Hz-29kHz
2x6,5'' woofer έναντι 2x7'' woofer
250W έναντι 300W

Ένα HTM1 μεταχειρισμένο πόσο πάει; Στο χιλιάρικο; "1" μόνο κατ' όνομα είναι, "3" θα έπρεπε να λέγεται πλέον.
To ενα με το δυο παιζουν πολυ κοντα με πραγματικα πολυ μικρες διαφορες(απορω γιατι)μιας και εχουμε με κολλητο κανει τεσταρισμα και το πορισμα ηταν οτι δεν εξιζει τον κοπο η αλλαγη του.....η αλλοιως πας στο HTM1 D ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙς ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:138::137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.836
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos