Zizik's Maxi Home Theater

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Ομως το HTM2D ειναι ποιο ευαισθητο απο το δικο μου και οδηγειται ποιο ευκολα ................

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Ενδιαφέρον. Άρα και για τον Zizik προτιμότερο να αναζητήσει στα μεταχειρισμένα ένα HTM1, που θα του βγει και πιο φτηνά.

Η συμφεροντολόγος B&W θέλει πολλές ξυλιές στον πισινό πάντως που κατήργησε το HTM1D λόγω χαμηλών πωλήσεων. Αφήνει ξεκρέμαστους έτσι πολλούς κατόχους 800, 801, 802.

Μετρώντας σε κιλά τη μαγκιά, πού 93 κιλά το HTM1d, πού 31 το HTM2d και πού 21 κιλάκια το HTM1... Ουδεμία σχέση!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

σε λιγες μερες θα ανεβασω φωτος με την μοντιφια που θα ριξω στο κρος του HTM1 μου..........ωραια πραματα λεμε....με πυκνωταρες τσιλικους......δοκιμασμενα απο αλλους βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
29.517

Eσυ και να μην αλλάξεις πυκνωτές? θα ε'ισαι άρρωστος.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537

Στο Ebay παντως το HTM1 εχει μεταχειρισμενο $1,825.00 και ανεβαινει.....http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=B+W+BOWERS+and+WILKINS+NAUTILUS+HTM+1+CENTER+SPEAKER

Δεν ανεβαίνει, του κάνουν offers και δε δέχεται. Η τιμή είναι buy it now και δεν θα πουληθεί σε αυτήν, αλλά χαμηλότερα.
Γενικά στην Αμερική οι τιμές είναι παράλογα υψηλές στα B&W. Αν ζητούσες εδώ $1,100 γιά 805 Matrix, θα σε έπαιρναν με τα γιαούρτια.

Ή με τις ντομάτες, :618::618:

Θα το δώσεις τώρα το κεντρικούλι ένα χιλιαρικάκι?

Ένα HTM1 μεταχειρισμένο πόσο πάει; Στο χιλιάρικο; "1" μόνο κατ' όνομα είναι, "3" θα έπρεπε να λέγεται πλέον.
HTM3S λεγόταν το HTM1 από το 2004-5 που βγήκαν τα Diamond. Μπορεί να έβαλαν μεγαλύτερους μαγνήτες και βάρυνε το HTM2D (ή πέτρες :116:), γιατί η καμπίνα είναι ίδια.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Δεν ανεβαίνει, του κάνουν offers και δε δέχεται. Η τιμή είναι buy it now και δεν θα πουληθεί σε αυτήν, αλλά χαμηλότερα.
Γενικά στην Αμερική οι τιμές είναι παράλογα υψηλές στα B&W. Αν ζητούσες εδώ $1,100 γιά 805 Matrix, θα σε έπαιρναν με τα γιαούρτια.

Ή με τις ντομάτες, :618::618:

Θα το δώσεις τώρα το κεντρικούλι ένα χιλιαρικάκι?

Tην Κωλιτσα και ενα χιλιαρικακι.........τι λες?:407::442:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Ναι, θα την κάνω τη θυσία!

Φέρ' το τώρα, φέρε και μαύρη μπογιά!

Την αγαπώ, αλλά πιό πολύ αγαπώ τα κεντρικά.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Βλάση?

Βλάση είσαι καλά?

Βλάση γύρνα πίσω!

Βλάση το κεντρικούλι!

Βλάση?

Reaction score
5.614

HTM3S λεγόταν το HTM1 από το 2004-5 που βγήκαν τα Diamond.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συγχώρα με που δεν έχω καλές γνώσεις περί B&W.

Αν πέσει στα χέρια μου ΗΤΜ1D, τότε θα ασχοληθώ, θα γίνω και οπαδός της εταιρίας! Χωρίς κεντρικό, τσου.

Έτσι την πάτησα και με τη Zingali...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Κυριε Ζιζικ....καλησπερα σας.........

Μεγιστο το διλλημα αλλα με πεισατε........

Επειδη ειμαι ηθικος ανθρωπος θελω πρωτα να δω αν η ευγενικη Κωλιτσα ειναι ατιμασμενη κοινως καθαρη και....αμολυντη!!!!!!

Για τον λογον αυτον σου εβαψα το κεντρικο(μαυρο)οπως το επιθυμεις απλα κραταω ως εγγυηση για τα ανωθεν που σου εγραψα τις μοναδες και το κροςς........

Σου αποστελλω λοιπον το κυτιον....μαυρον...

κραταω τις μοναδες
..........

αναμεννω λοιπον κυριε Δημητρη μας την Κωλιτσα με ιδιαιτερη χαραν .............

Εις το επανιδειν.......

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αγαπητέ Βλάση,

Η Κωλίτσα έχει "χρησιμοποιηθεί" παλαιότερα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχει επανέλθει πλήρως. Είναι σφιχτή και αγνή σαν κουτάβι. Την έχω καθαρίσει πρόσφατα με το κατάλληλο Betadine μέσα και έξω, και σου την αποστέλλω σήμερα με ταξί. Αν δεν σε ικανοποιήσει, μπορείς να την επιστρέψεις, και εγώ να σου επιστρέψω αντίστοιχα την καμπίνα. Αν αντιθέτως σου κάνει όλα τα γούστα, θα συναντηθούμε γιά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Με τιμή,

Ζιζίκ

Έτοιμη να πάει στο ταξί:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Δεν σου κολλούσε ύπνος?

Ξύπνησα να πάω γιά τσία, είδα ότι δεν ποτιζόταν το γκαζόν και με έπιασε υστερία, οπότε έγραψα το γράμμα μέχρι να ξυπνήσει ο Τάκης ο πιεστικατζής.

Τον βρήκα στις εννέα, πήγα κάτω όπου ανακάλυψα ότι τα πιεστικά δεν είχαν ρεύμα, και είδα πως το καλώδιο είχε λιώσει.
Με τη φοβερή μου μεθοδικότητα (αφού μου το είπε ο Τάκης) κατάλαβα ότι αφού το πιεστικό μόνο του δούλευε, θα έφταιγε το φλοτέρ της δεξαμενής. Το οποίο απομόνωσα μέχρι να έρθει ο μάστορης. :103:

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κοπεί το νερό μέχρι να έρθει, γιατί θα καεί το πιεστικό.:122:
Τι τραβάμε εμείς οι κηπουροί...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

αγορι μου εσυ..........:143::143::604:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505