Εδώ τα άσχετα...

Reaction score
15.548
Aν φυσικά θέλεις εσύ ή κάποιος αλλος συντονιστής, μπορεί να κάνει μια καινούργια κατηγορία-νήμα στους βιντεοπροβολείς (τεχνικά θέματα) ή να ενώσει τα δυο θέματα και να αναρτούμε εκεί τεχνικές πληροφορίες.
Θα ακολουθήσουν και άλλες..:105:
:615:

με εσενα συντονιστη.....:403:

DIY projector

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson ,πρόβλημα,φακός,οπτικά και focus.

:615:

με εσενα συντονιστη.....:403:

DIY projector
εκτός απο το να κάνεις μόνιμο trolling ,μπορείς να κάνει κάτι άλλο σε αυτή τη κατηγορία?σε αυτό το forum?σε αυτόν τον κόσμο?σε αυτό το σύμπαν?
Θα σε παρακαλούσα σε θέμα δικό μου τουλάχιστον ,αν δεν έχεις να γράψεις κάτι ουσιώδες, μην γράφεις καθόλου ,ενοχλείς.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.903
Κάτι σαν recycle bin, ώστε να καθαρίζονται τα νήματα.

Μεταφορές-μετακομίσεις loggeo, rose.athens. :116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Πιστεύω οτι θα παρουσιάσω τον LED προβολέα παράλληλα με τα νέα μοντέλα των JVC τον Σεπτέμβρη ...για να υπάρχει και λίγο συναγωνισμός ρε παιδί μου...
Πω πω σοβαρά;πολύ αισιόδοξο,αν όχι σίγουρο σε βλέπω....τι ωραία:119:

πολλά γεγονότα πρόκειται να συμβούν πάντως τον Σεπτέμβρη...:144:

αν δεν υπάρχουν τα νέα τζίβια,που είναι και το πιθανότερο,να σου στείλει ο συντονιστής loggeo τον δικό του Χ30 για τεστ...αν και μέχρι τότε θα'χει παίξει καμιά σαρανταριά ώρες και η λάμπα μείον καμιά δεκαριά FL.....άστο,άστο θα σου στείλω τον Μπενεκιού:103:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Πω πω σοβαρά;πολύ αισιόδοξο,αν όχι σίγουρο σε βλέπω....τι

αν δεν υπάρχουν τα νέα τζίβια,που είναι και το πιθανότερο,να σου στείλει ο συντονιστής loggeo τον δικό του Χ30 για τεστ...αν και μέχρι τότε θα'χει παίξει καμιά σαρανταριά ώρες και η λάμπα μείον καμιά δεκαριά FL.....άστο,άστο θα σου στείλω τον Μπενεκιού:103:
Εσύ συνεχίζεις να τρίβεσαι στη γκλίτσα κι εδώ και στο facebook. :138:
Ας μείνουμε στο θέμα μας. Αν χρειαστεί θα ανοίξουμε άλλο όταν αναθέσουμε στο Νίκο το επόμενο project. "Δυναμική ίριδα- φωτορυθμικό σε jvc. Πως να κάνετε τον προβολέα σας να παίζει το ίδιο χάλια με έναν μπένεκιου!":116:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Εσύ συνεχίζεις να τρίβεσαι στη γκλίτσα κι εδώ και στο facebook. :138:
:142:

Ας μείνουμε στο θέμα μας. Αν χρειαστεί θα ανοίξουμε άλλο όταν αναθέσουμε στο Νίκο το επόμενο project. "Δυναμική ίριδα- φωτορυθμικό σε jvc. Πως να κάνετε τον προβολέα σας να παίζει το ίδιο χάλια με έναν μπένεκιου!":116:
:405:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

...το προβολικό πακέτο του site...ο ένας κόβει,ο άλλος ράβει...πιτσουνάκια μου:105:

Εσύ συνεχίζεις να τρίβεσαι στη γκλίτσα κι εδώ και στο facebook.
Ούτε από γκλίτσα ξέρω,ούτε από φωτόμετρα,δεν τα χρειάζομαι-δεν τά'χω ανάγκη...μην ανησυχείς όμως τώρα που θα τελειώσει τον ledosony ο tegonik θα τον πείσω να αναλάβει τον δικό σου για να σου είναι αχρείαστο το φωτόμετρο....στη σειρά όμως γιατί κάτι σαν να θέλει και ο Μπάμπης:137:

Reaction score
15.548

...το προβολικό πακέτο του site...ο ένας κόβει,ο άλλος ράβει...πιτσουνάκια μου:105:

Ούτε από γκλίτσα ξέρω,ούτε από φωτόμετρα,δεν τα χρειάζομαι-δεν τά'χω ανάγκη...μην ανησυχείς όμως τώρα που θα τελειώσει τον ledosony ο tegonik θα τον πείσω να αναλάβει τον δικό σου για να σου είναι αχρείαστο το φωτόμετρο....στη σειρά όμως γιατί κάτι σαν να θέλει και ο Μπάμπης
παντα χρειαζεται ενα φωτομετρο(ακομα και στα led :116:)

τι λες πιτσουνακι....?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Ούτε από γκλίτσα ξέρω,ούτε από φωτόμετρα,δεν τα χρειάζομαι-δεν τά'χω ανάγκη...μην ανησυχείς όμως τώρα που θα τελειώσει τον ledosony ο tegonik θα τον πείσω να αναλάβει τον δικό σου για να σου είναι αχρείαστο το φωτόμετρο....στη σειρά όμως γιατί κάτι σαν να θέλει και ο Μπάμπης:137:
Ξέρεις ενίοτε τα φωτόμετρα χρησιμοποιούνται και για να μετρήσουν το επίπεδο του μαύρου, το gamma κ.ο.κ. Όντως τελικά δεν το χρειάζεσαι! :125: Στον αυτόματο όλα!!!!

Τέλος, για να σταματήσουμε κάπου εδώ την αντιδικία τι θα έλεγες να σου στείλω τον jvc μόλις πιάσει τις 200 ώρες να του ρίξεις μια ματιά;
Όχι τίποτα έχεις γράψει σεντόνια ολόκληρα για πάρτη του και δεν τον έχεις δει ούτε μια φορά!
Δες τον και αποφάσισε ποιόν απ' τους 2 θα δώσουμε στα παιδιά μας για το home cinema τους! :135:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.903
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Δες τον και αποφάσισε ποιόν απ' τους 2 θα δώσουμε στα παιδιά μας για το home cinema τους! :135:
Για κοιτάξτε τι άλλο θα αφήσετε στα παιδιά σας, γιατί οριακά θα χάνουν τότε το όριο του αρχαιολογικού ευρήματος. :136:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Για κοιτάξτε τι άλλο θα αφήσετε στα παιδιά σας, γιατί οριακά θα χάνουν τότε το όριο του αρχαιολογικού ευρήματος. :136:
:135:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: gamma - μύθοι και πραγματικότητα

Αυτομάτως μας έρχεται η ερώτηση ,πώς μπορούμε κάτω απο τα 10IRE να φτάξουμε σωστές διαβαθμίσεις του φωτός ,gamma 2.2 δηλαδή?
Η απάντηση είναι απλή ,δεν μπορούμε.
Eτσι παίρνουμε σωστές τιμές και γραμμικό gamma απο τα 100IRE μέχρι τα 5IRE (2.2), άλλα γραμμικό gamma με λάθος τιμές απο εκεί και κάτω (1,7).
αν το παλεψεις ακομα λιγο Μανωλη....:613:
....πιθανον να φτασει και στο 2% φωτεινοτητας το 2.22 :403:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: gamma - μύθοι και πραγματικότητα

αν το παλεψεις ακομα λιγο Μανωλη....:613:
....πιθανον να φτασει και στο 2% φωτεινοτητας το 2.22 :403:
οι τιμές είναι τυχαίες εξυπνάκια και το ξεκαθαρίζω στο παράδειγμα μου ,άνοιξε τα μάτια σου και σταμάτα να παραποιείς και να διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μου...
Μοιάζεις με κακομαθημένο παιδάκι που το δέρνουν οι συμμαθητές του και φωνάζει το μπαμπά του τον Μανώλη να καθαρίσει (που απο την μια τον γλείφεις και απο την άλλη τον προσβάλεις....άλλο πάλι και τούτο..).
Αν θέλεις να γράψεις κάτι που αφορά την προσωπική σου τεχνική γνώση γράψτο (ή μαλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι άστο γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος) ,σταμάτα να κρύβεσαι πίσω απο Μανώληδες ,διαρκή trolling και εξυπνάδες ,ρίχνεις το επίπεδο του forum και κατ επέκταση και των μελών του.

Reaction score
15.548
Απάντηση: gamma - μύθοι και πραγματικότητα

ρε Μανωλη.....εαν εχουμε λευκο 50 nits και μαυρο 25 nits ......

.......γιατι ο προβολεας μας δεν μπορει να δειξει σωστα gamma 2.22 απο 70 ire και κατω..:118: :142:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: gamma - μύθοι και πραγματικότητα

ρε Μανωλη.....εαν εχουμε λευκο 50 nits και μαυρο 25 nits ......

.......γιατι ο προβολεας μας δεν μπορει να δειξει σωστα gamma 2.22 απο 70 ire και κατω..:118: :142:
Να απαντήσω εγώ μιας και ο Μανώλης είναι απασχολημένος?
Γιατί είσαι κεφάλας πρώτον και γιατί πρέπει να ξανακάνεις μαθηματικά γυμνασίου δεύτερον...διότι μάλλον έκανες κοπάνες όταν ήσουν μικρός στο συγκεκριμένο μάθημα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

''tegonik
Banned''

:406:...και τώρα πως θα μάθω αν ο Sony μου,έγινε LED;Θα μου το πει ο Κεφάλας;:145:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.621
Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

:405:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Re: Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

''tegonik
Banned''

:406:...και τώρα πως θα μάθω αν ο Sony μου,έγινε LED;Θα μου το πει ο Κεφάλας;:145:
Δε νομίζω να έχει ολοκληρωθεί ο led σου μέσα στις επόμενες 3 ημέρες. Μετά αν το επιθυμεί ο Tegonik μπορεί να είναι και πάλι μαζί μας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.374
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ