Ενισχυτής παρέα στο dac magic II

Reaction score
209
Επισης, δεδομενου οτι θα ξοδεψεις μερικα χιλιαρικα καλα ειναι να κινηθεις σε δοκιμασμενες λυσεις (που αργοτερα οσο αποκτας αποψη για αυτο που θελεις μπορει να δοθουν πανευκολα) οι as-2000 kai NAIM ειναι σε αυτη την κατευθινση και πιθανος ειναι οτι θα χρειασθεις για αρκετα χρονια. Να εχεις ομως υποψην και το ταιριασμα τους με τα ηχεια που θα παρεις αν ξεκινουσα απο την αρχη και ειχα τα λεφτα θα πηγαινα σε ATC h Chario (τα πρωτα πιο ουδετερα/μονιτορ και αγγλικη παραδοση πισω τους τα δευτερα Ιταλικα και πιο μουσικα).

Reaction score
11
Απάντηση: Ενισχυτής παρέα στο dac magic II

είναι το ίδιο με τον LSA? (των 4500 ε????)

μου φαίνεται αυτό το τεστ είναι ότι χρειάζομαι,

Απ' όσο ξέρω ναι.

:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενισχυτής παρέα στο dac magic II

Επισης, δεδομενου οτι θα ξοδεψεις μερικα χιλιαρικα καλα ειναι να κινηθεις σε δοκιμασμενες λυσεις (που αργοτερα οσο αποκτας αποψη για αυτο που θελεις μπορει να δοθουν πανευκολα) οι as-2000 kai NAIM ειναι σε αυτη την κατευθινση και πιθανος ειναι οτι θα χρειασθεις για αρκετα χρονια. Να εχεις ομως υποψην και το ταιριασμα τους με τα ηχεια που θα παρεις αν ξεκινουσα απο την αρχη και ειχα τα λεφτα θα πηγαινα σε ATC h Chario (τα πρωτα πιο ουδετερα/μονιτορ και αγγλικη παραδοση πισω τους τα δευτερα Ιταλικα και πιο μουσικα).

το θέμα με τα ηχεία δεν το φοβάμαι θα την βρώ την άκρη..

επομένως as-2000 , Naim καταλήγουμε από όλες τις επιλογές μέχρι στιγμής

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

O Yamaha o 2000 ειναι πολυ καλυτερος απο το 1000, βελτιωμενος σε κομβικα σημεια που κανουν τη διαφορα. Για μενα Roksan Kandy K2 στο 1000ρικο. 130+ πραγματικα βατ, 500VA τροφοδοτικο και αρκετα γλυκοηχο μηχανημα με την ταση να εξευγενιζει ηχεια που "φωναζουν" ψηλα. Οι Naim εχουν καλο ηχο σχετικα αλλα πασχουν πολυ απο οδηγηση.

Reaction score
0

O Yamaha o 2000 ειναι πολυ καλυτερος απο το 1000, βελτιωμενος σε κομβικα σημεια που κανουν τη διαφορα. Για μενα Roksan Kandy K2 στο 1000ρικο. 130+ πραγματικα βατ, 500VA τροφοδοτικο και αρκετα γλυκοηχο μηχανημα με την ταση να εξευγενιζει ηχεια που "φωναζουν" ψηλα. Οι Naim εχουν καλο ηχο σχετικα αλλα πασχουν πολυ απο οδηγηση.
Αλήθεια τι ενισχυτή έχεις?

έτσι απο περιέργεια..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Reaction score
0

Σήμερα τον κοίταζα και αυτόν πήρα και τιμή για τον ΧΑ6950(09) γιατι ο απλός δεν τον φέρνει πια είπε αλλα μου φάνηκε ακριβός.. αφου με αυτά τα λεφτά παίρνω άνετα τον a-s2000,

Για κάποιο λόγο το τελευταίο που περίμενα να μου πεις είναι οτι έχεις κινέζικο υβριδικό..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σήμερα τον κοίταζα και αυτόν πήρα και τιμή για τον ΧΑ6950(09) γιατι ο απλός δεν τον φέρνει πια είπε αλλα μου φάνηκε ακριβός.. αφου με αυτά τα λεφτά παίρνω άνετα τον a-s2000,

Για κάποιο λόγο το τελευταίο που περίμενα να μου πεις είναι οτι έχεις κινέζικο υβριδικό..
Συγνωμη που σε απογοητευσα. :119: Μεγαλυτερο ενδιαφερον θα ειχε να σου πω τι εχει περασει απο τα χερια μου μεχρι να φτασει ο Κινεζος αλλα δεν ειναι του παροντος. Το "κινεζικος υβριδικος" ειναι μια εννοια γενικευσης που τσουβαλιαζει μεσα ολα τα κινεζικα μηχανηματα. Μακαρι να ειχες την ευκαιρια να τον εχεις στο σπιτι σου να τον δοκιμασεις για να εχεις απο μονος σου αποψη. Εγω κατοπιν δοκιμης τον πηρα, απλα σε αυτο το κοστος και σε αρκετα brand name κ πολλες φορες ακριβοτερα μηχανακια που παρελασαν απο δω, ο overall συνδυασμος ποιοτητας ηχου, drive, ταχυτητας χαμηλου και ειδικα η αναλυση ψηλα με τη λαμπα να "κραταει" τον ενισυτη απο το να γινει επιθετικος, δεν υπαρχει. Απο το 1991 που αρχισα να δινω τα λεφτακια μου υπηρετωντας το χομπι, εχω καταληξει εχοντας κανει απειρα λαθη ακολουυωντας συμβουλες ή τη φημη πολλων μηχανηματων, να μην πληρωνω πια φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ο ενισχυτης αγοραστηκε απο προσφορα σαν demo στα 500 ευρω, αλλαχτηκαν οι λαμπες στη διαδρομη με genalex gold lion και το αποτελεσμα ας το ξερουν οσοι εχουν ακουσει το συστημα.

Παρε το Yamaha γιατι λεφτα του αγοραζεις ενα πολυ καλο μηχανημα αλλα αγοραζεις και "ψυχολογια", και ειναι βασικο. :605:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

.......ενα πολυ καλο μηχανημα αλλα αγοραζεις και "ψυχολογια",
Σαν τον Αλέφαντο μου φάνηκες:107:

Reaction score
0

Με έπεισε η τελευταία γραμμή που έγραψες, αν και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω αν θα άξιζε να δώ για τον ΧΑ6900 τον καινούριο..

Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες,

Επίσης δεν το είπα υποτιμητικά, απλά σε έκοψα εχθρό των hybrid , σε έκανα σε κάτι πιο εγγλέζικο-κλασσικό ίσως..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Και για τον Harman Kardon HK990 έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια και κριτικές .
Και έχει και τα βατάκια του ...τα οποία ως γνωστόν ουδείς εμίσησε

Reaction score
11

Συγνωμη που σε απογοητευσα. :119: Μεγαλυτερο ενδιαφερον θα ειχε να σου πω τι εχει περασει απο τα χερια μου μεχρι να φτασει ο Κινεζος αλλα δεν ειναι του παροντος. Το "κινεζικος υβριδικος" ειναι μια εννοια γενικευσης που τσουβαλιαζει μεσα ολα τα κινεζικα μηχανηματα. Μακαρι να ειχες την ευκαιρια να τον εχεις στο σπιτι σου να τον δοκιμασεις για να εχεις απο μονος σου αποψη. Εγω κατοπιν δοκιμης τον πηρα, απλα σε αυτο το κοστος και σε αρκετα brand name κ πολλες φορες ακριβοτερα μηχανακια που παρελασαν απο δω, ο overall συνδυασμος ποιοτητας ηχου, drive, ταχυτητας χαμηλου και ειδικα η αναλυση ψηλα με τη λαμπα να "κραταει" τον ενισυτη απο το να γινει επιθετικος, δεν υπαρχει. Απο το 1991 που αρχισα να δινω τα λεφτακια μου υπηρετωντας το χομπι, εχω καταληξει εχοντας κανει απειρα λαθη ακολουυωντας συμβουλες ή τη φημη πολλων μηχανηματων, να μην πληρωνω πια φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ο ενισχυτης αγοραστηκε απο προσφορα σαν demo στα 500 ευρω, αλλαχτηκαν οι λαμπες στη διαδρομη με genalex gold lion και το αποτελεσμα ας το ξερουν οσοι εχουν ακουσει το συστημα.

Παρε το Yamaha γιατι λεφτα του αγοραζεις ενα πολυ καλο μηχανημα αλλα αγοραζεις και "ψυχολογια", και ειναι βασικο. :605:

Aποκάλυψη τώρα!

:444:

Reaction score
0

Και για τον Harman Kardon HK990 έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια και κριτικές .
Και έχει και τα βατάκια του ...τα οποία ως γνωστόν ουδείς εμίσησε
Όντως είναι μια πολυ καλή επιλογή έχω ακούσει και εγώ αρκετά καλα γιαυτό το μηχάνημα αλλά είναι μια πιο all around επιλογή με εισόδους για ηλεκτρονικό σήμα κτλ, πράγμα που δεν θέλω να έχει ο ολοκληρωμένος μου παρα μόνο τα απαραίτητα..

:201::201:

Reaction score
11

Έτσι λοιπόν αγαπητέ Tyler Dyrden, συμφωνείς στο παρακάτω;

(Έχει να κάνει και με το που τοποθετούνται οι λυχνίες βέβαια. Προ η κυρίως ενίσχυση. Αλλά ίσως λίγο-πολύ υπάρχει μία θετική
επενέργεια των λυχνιών! Αλλιώς τι τους έχει πιάσει με τα υβριδικά, Lamn και βάλε;).

Αντιγραφή από άλλο νήμα στο AVSITE
"Όσο για το...σιδέρωμα, από τις λυχνίες, στον ήχο των υβριδικών που προανέφερα, συγκεκριμένης αρχιτεκτονικής, όπως αυτής του Α12, να ποια είναι η εξήγηση που δίνεται: (μοιάζει να είναι λίαν extreme):

"one of the main reasons why most transistor amps have that paticular "grainy" sound is because unlike valve amplifier circuitry that produces mainly low order harmonic distortion ie, usualy no higher than 2nd and 3rd order, most transistor amplifier circuitry produces low and high order odd harmonic distortion,ie, 3rd 5th 7th 9th and so on, and its the high order ODD harmonic distortion that we cant stand listening too for any length of time, in even very small amounts! this is one of the reasons transistor amplifier manufactureres try to get their over-all distortion ratings as low as they posibly can , its to try and eliminate even the smallest amount of these high order harmonics!!!

also sometimes
when you put a valve circuit after a solid state circuit that is producing these high order harmonics, the valve [remember not being able to produce high order harmonics] will supress those high order harmonics and therefore can make the previous un-listenable circuitry sound well,,, listenable!therefore, valves have natural compresion and limiting characteristics, which give them the ability to re-produce sound in a way much closer to what we recognise in real life!"

http://www.audiosmile.com/forum/show...&postcount=403

Ακούω ήδη ηχηρότατους καγχασμούς...

Ας συμμετάσχω και εγώ ανοήτως, διότι αγνοώ πλήρως το θέμα..."

:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μην πέφτεις στην λούμπα του minimal .
Καλά κάνει και τις έχει .Αύριο δεν ξέρεις τι μπορεί να παίζει .
Μην τον αποκλείεις γι'αυτό τον λόγο.Αν δεν σου αρέσει όλα καλά.

Reaction score
0

Μην πέφτεις στην λούμπα του minimal .
Καλά κάνει και τις έχει .Αύριο δεν ξέρεις τι μπορεί να παίζει .
Μην τον αποκλείεις γι'αυτό τον λόγο.Αν δεν σου αρέσει όλα καλά.
δεν ξέρω αν μου αρέσει δεν τον έχω ακούσει, θα το έβαζες δίπλα στον a-s2000?

τις εισόδους δεν τις θεωρώ άχρηστες απλά έχει κ το dac

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Με έπεισε η τελευταία γραμμή που έγραψες, αν και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω αν θα άξιζε να δώ για τον ΧΑ6900 τον καινούριο..

Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες,

Επίσης δεν το είπα υποτιμητικά, απλά σε έκοψα εχθρό των hybrid , σε έκανα σε κάτι πιο εγγλέζικο-κλασσικό ίσως..
Δεν το εξελαβα για υποτιμητικο σχολιο, σε καταλαβαινω γιατι και εγω περασα απο τη φαση της δυσπιστιας με τα Κινεζικα, και τοτε αποφασισα να αρχισω να τα ακουω για να δω εαν θα ερθει αλλη μια απομυθοποιηση. Πολλα απορριφθηκαν οπως τα Advance, και αλλα με κερδισαν.

Για να απαντησω και στο φιλο caravelle αποπανω: Εχθρος των hybrid ποτε, μ'αρεσει η λαμπα στην προενισχυση, οταν βεβαια υπαρχει και ο καταλληλος σχεδιασμος και η καταλληλη λαμπα, γιατι η μουσικη μου μου αρεσει να ακουγεται σωστα τονικα χωρις εξαρσεις στις υψηλες, ακομα και στις υψηλοτερες σταθμες. Οταν ο υβριδικος εχει και καλο τελικο σταδιο, εχεις κανει διανα. Κανε εναν κοπο να ακουσεις τον 6950 στον αντιπροσωπο, μαλλον θα στον βαλει να τον ακουσεις με Aurum Cantus με ribbon τουιτερ. Ετσι για να χεις ιδιαν αποψη. Ειχα και Εγγλεζικα κλασσικα..Καλη αναζητηση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Δεν έχω ακούσει κανένα από τους 2 και δεν έχω προσωπική άποψη .
Από τα χαρτιά τους κρίνω μερικά πράγματα και λέω ..."ρίξε μιά ματιά ".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON